Pulzar

Partyajánló

CNN sumer music fest @ Club New Night, Tiszakécske

Fellépők
Dátum 2007. augusztus 18.
Helyszín Club New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.
Stílus Progressive House, House
CNN sumer music festClub New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.

CNN sumer music fest @ Club New Night, Tiszakécske









A nyár végi partidömpingből igényességével és kivételes zenei szelekciójával emelkedik ki a Club New Night Summer Fesztiválja. Mindenki kedvenc Tisza-parti klubjának nyári szezonja eddig is izgalmas és előremutató művészekkel lepte meg lelkes közönségét.Így lesz ez a nyár csúcsrendezvényén is, hiszen a világ elektronikus zenei palettájáról a legnaprakészebb produkciók érkeznek, legyen szó a house klasszikus vagy épp a modernebb fajtájáról. Sokan vagyunk, akik unjuk már a hazajáró DJ-ket, akik 2-3 évvel ezelőtt voltak pályájuk csúcsán. Végre lehetőség adódik arra, hogy egy nagyszabású rendezvényen itthon halgassuk meg Nyugat-Európa és Dél-Amerika klubjainak aktuális kedvenceit.
Három különböző zenei arculatú helyszínen a következő generációs világsztárok mellett a hazai színeket is a különleges zenei élményt ígérő DJ-k képviselik. Legyen szó megőrülésről a szabad ég alatt a fiatal német tehetségek nevével fémjelzett Admirable teraszon, komoly house fiesztáról a klub arénájában ahol bármikor szembejöhet a Big Love, vagy igazi tekerésről amiről a hazai törtlovagok (valamint lovagina) gondoskodnak a kisteremben.
A klub belső része a Debut Arena névre hallgat ezúttal ahol a legnagyobb sztár a brightoni illetőségű Pete Heller aki az ezredforduló óta jegyeznek igen magasan, ekkor jelent meg a gigasláger Big Love. A Hernan Cattaneo óta képbe került dél-amerikai vonalat az a Ricky Ryan képviseli aki azon túl, hogy a legkeresettebb DJ a régióból a legnagyobb brit szakmai magazin a DJMag kikiáltotta a tavalyi év legnagyobb felfedezettjének. Itt fog még szerepelni a szemtelenül fiatal (alig több, mint 20 éves) német house-zseni Manuel Tur is.
Idén az Admirable-terasz legalább annyira izgalmas felhozatalt kínál, mint a klubrész. Erre garancia Martin Buttrich live act szettje. Ő az a német fiatalember akinek az egész modern house szcéna a lábai előtt hever, köszönhetően egyedi hangzású produceri munkáinak. Mellette honfiársa Dave DK is feltesz, aki a szépemlékű berlini Tresor és Globus klubok rezidenseként ismerhetett meg a világ.
A hazai line-up összeállításakor is az előremutatás és a maximális zenei élmény lebegett a szervezők szemei előtt. A visszatérő Duel formáció, valamint Laurine Frost élő zenei prezentációja mellett fellép még Add2Basket, Surprise, Naga és Beta, Chris Plastic, Kenny és Garay, valamint a házigazda Stuart is.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó