Pulzar

CikkInterjú

5 years of Move

Létrehozva 2015. május 19.
  0.00

5 years of Move

A szerdai május 20-át biztosan péntekre kereszteljük majd, hiszen nem kisebb meglepetéssel jelentkezik a MOVE, mint Romániából hozzánk látogató BARAC. Az ötödik éves fennállását ünneplő sorozat rezidensei, minden idők legütősebb szerda esti partijára készülnek, ahol a buli végének csak Ti szabhattok határt. Még nem késő szabadságot intézni csütörtökre!

De mire is számíthattok május 20-án? A MOVE rezidensei összeszedték gondolataikat:

Ötödik évéhez érkezett a Move a sorozat, még belegondolni is hajmeresztő hány szerda esti partin vagytok túl. Melyik volt számotokra a legemlékezetesebb és miért?

Polraize: Mindegyik partinak megvan maga hangulata es a maga varázsa, de ha ki kellene emelnem valamelyiket akkor az egyik mindenképp a 2013-as Hubble lenne. Akkoriban találtunk otthonra a régi VOLT teremben és ő volt az első nemzetközi vendégünk is. Ezt követően a Molly es a Bella Sarris partik sikerültek eszméletlenül jól. Molly talán a zeneisége kapcsán, Bella pedig a vele sikerült a legdurvább teltházas buli miatt.

Roland Handrick: Nagyon örülök, hogy ilyen sokáig eljutott a sorozat. Nehéz kiemelni egyet a "sok" közül, mindegyik nemzetközi vendég fantasztikus hangulatú bulit varázsolt. Még is, számomra zeneileg Molly és Bill Patrick volt a kedvenc, de nem egyszeri alkalommal produkáltak rezidens kollégák is emlékezetes éjszakát.

Roccha: Minden este fontos a számomra, hiszen saját gyermekünk… :)

De talán a Bella Saris-al átmulatott estét emelném ki, hiszen mindig nagyszerű érzés telt háznak játszani. Zeneileg a Giovanni Verrina és a Bill Patric volt rám nagy hatással, illetve külön kiemelném a Rolikával átcsapatott egész estés B2B-et!

Beta: Tényleg sok szerda. Szerencsére úgy szoktak sikerülni, hogy sokszor az előző hetire gondolok egészen a következőig. Persze voltak kiugróan izgalmas esték, főleg mikor különlegesebb vendéget hoztunk, de nem akarok kiemelni külön egyet sem. Számomra a MOVE állandóan ugyanazt a vibe-ot hozza!

https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=TQM1YB59PKU

BARAC érkezik a VOLT Music Bar-ba május 20-án, hogy veletek ünnepelje ezt a különleges alkalmat. Miért pont őt választottátok a szülinapi bulira?

Polarize:  Először is azért, mert több kapcsolódó rendezvényen is vendégül láttuk már Budapesten, így nagyon jól tudjuk mire képes zeneileg. Barac nagyon komoly karriert futott be az utóbbi években, de továbbra is izgalmas és változatos. Ez az mentalitás, amit mi is próbálunk képviselni a MOVE-on.

Beta: Ez könnyű kérdés. Egész egyszerűen a minket vonzó zenei világban most ő az egyik legérdekesebb, legelőremutatóbb, legnagyobb bulikat levezénylő szelektor. Mindezt hanyag eleganciával teszi, ami még vonzóbbá teszi az amúgy is igen alázatos zenészt.

Úgy hírlik nem csak a külföldi vendég, hanem kivétel nélkül Ti is mindannyian a pultba álltok majd. Mire számítsunk ezen a rendhagyó éjszakán?

Polraize: Ünnepelünk, az tuti. (nevet)

Roland HandricK: Házibuli hangulat és kiváló muzsika!!!

Roccha: Barac-ot az egyik legnagyobb tehetségnek tartom, mint a Dj pultban, mint pedig a produceri munkái miatt. Hallottam most a Sunwaves-en és rengeteg kedvenc közül, talán Ő tetszett a legjobban, a nagyon energikus és színes szettje miatt. Ezért is rendkívül boldog vagyok, hogy ő lesz a vendégünk!

Beta: Tolongásra a pultban, a bárpultban természetesen. Mégis csak 5. évforduló, elengedjük a gyeplőt.

Az esemény itt megtekinthető: www.pulzar.hu/partyajanlok/2015/05/20/move-5th-birthday

Archív partyajánlók

Még több interjú

 • „Irány a csúcsok csúcsa!” – egy 20 éves barátság igaz története

  Mostanában felbolydult a legendás Strictly! csapat körül az élet, s a két régi jó barát, Slam Jr. és Borbély Gyula újra együtt dolgozik. A barátságuk két évtizede alatt kaptak hideget és meleget, de ez mit sem változtatott a hozzáállásukon, a zene és a közönség iránti szeretetükön, tiszteletükön. A két örökifjú mára azonban nemhogy lenyugodott, inkább még nagyobb vehemenciával néz a jövő elé. Kulisszatitkokról, barátságukról és a jelen legfontosabb történéseiről is sok minden kiderül most a hétvégi Akváriumos bulijuk kapcsán.
 • „Már nem zavarnak a változások” – Interjú Dave Clarke-kal

  November 21-én ismét felcsendülnek a Bónusz Fesztivál techno ütemei a Hungexpo falai között. Ezúttal a techno báró, Dave Clarke is a meghívott headlinerek között szerepel, melynek apropóján egy rövid interjút készítettek vele.
 • SNILLOC: „A legfontosabb dolog a kitartás”

  Hazánk egyik produceri büszkeségét, Snillocot faggatták ki az Elektra klubest szervezői, csehországi fellépése előtt. Gábort korábban a Collins & Behnam duóból ismerhetjük sokan, de Snillocként is olyan neves lemezlovasok rendszeres támogatását élvezi manapság, mint Loco Dice, Marco Carola, Oliver Koletzki vagy Hot Since 82. Gabi nem először zenélt e neves külföldi rendezvényen, de az interjúban a kezdő producereknek is adott pár értékes tanácsot. Kellemes olvasást!
 • Hyperspace: Pan-Pot interjú

  Az április 26-án megrendezésre kerülő Hyperspace egyik fellépőjével, pontosabban fellépő párosával, azaz Pan-Pot-tal készült interjút olvashatjátok.
 • Björn Torwellen interjú

  A szeptemberi debütáló buliról már ismert MUTE csapat, november 2-án ismét techno őrületet tervez elszabadítani a Corvintető falai között, melynek egyik prominens résztvevője Björn Torwellen lesz. Ennek apropóján igyekeztünk kifaggatni egy-két dologról a német származású extrém úriembert.
 • CRISTIAN VARELA interjú

  Az október 12-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL egyik kiemelt sztárvendége lesz a spanyol Cristian Varela. A friss DJ Awards győztes lemezlovassal készült interjúnkat olvashatjátok!
 • Goodspeed interjú

  Épp, hogy csak elkezdted produceri munkádat már olyan műsorokban játsszák a felvételed, mint a John Digweed nevével fémjelzett Transitions. A Diablo EP az eddigi legjobb munkád?
 • MUTE, avagy Musical Temptation

  A frissen alakult rendezvényszervező brigád debütáló partyjának szeptember 7-én lehettünk szem és fültanúi a Corvintetőn. Azon szerencsések, akik részt vettek eme eseményen, talán egyetértenek abban, hogy ez a kísértés – temptation – dolog bejött… hiszen nagyon sokan elcsábultak, és nem kis sikerrel zárult a buli mindenki örömére. Ennek apropóján ültünk le kicsit beszélgetni a rendezvény magyar főszervezőjével, Ágoston Dániellel, hogy megtudjuk, pontosan mivel is igyekeznek frissíteni Budapest elektronikus zenei „vérkeringését”.
 • IAN Autorun - Interjú

  A hazai drum’n’bass szcénában egyre többször hallani IAN Autoron nevét. Ez köszönhető annak, hogy egy nagyon tehetséges fiatalembert tisztelhetünk személyében, amelyet bizonyít az is, hogy a 2012-es IPC Közönségszavazás Drum & Bass – Legjobb hazai DJ kategóriájának harmadik helyezését kaparintotta meg. Ezen felbuzdulva vettük a bátorságot, és kicsit kifaggattuk a múltról és a jövőben várható eseményekről.
 • A nagy kiugrás - Mike Newman

  Él ma Magyarországon egy fiatalember, akit pár éve még mint popzenei producer ismert és emlegetett a szakma: Mike Newman. Ám két évvel ezelőtt történt valami, ami – úgyszólván – átdobta a túloldalra. Manapság neves nemzetközi elektronikus zenei kiadók és művészek köreiben mozog, dolgozik, és egyre több időt tölt utazással, lévén, hogy felszaporodtak a naptárában a külföldi fellépések dátumai. Közben idehaza is sok elismert DJ, sőt pl. a Music Fm is játssza a zenéit. Jó lesz megjegyezni a nevét, mert biztosan sokat fogunk még róla hallani!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó