Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Matthew Industry Party @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. február 17.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Trance, Euro-Trance, House, Progressive House,
Deep House, Breakbeat
Matthew Industry PartyFebruár 17.én pénteken a Citadellában egy nem mindennapi éjszakára invitál Téged és Barátaidat a Matthew Industry szervező csapata!Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Matthew Industry Party @ Citadella, Budapest

Február 17.én pénteken a Citadellában egy nem mindennapi éjszakára invitál Téged és Barátaidat a Matthew Industry szervező csapata!

Matthew Industry Trance Editon ! Ezen az éjszakán a főszerep most a trance-é lesz , egész éjszaka élvezheted a lágy melódiákat a klasszikusoktól kezdve napjaink kiemelkedő trance producerek lemezeiből! A hangulatról a Trance Sensation DJ csapata ;Wick Silver és N-Tony ( back2back felállás) illetve Matthew és Daneel-B fog gondoskodni ! Várunk minden trance rajongót a Citadella panoráma részébe ,ahol a fantasztikus kilátás mellett élvezheted a trance melódiáit !



Matthew Livemix Justmusic FM 060203

www.djmatthew.hu/mixes/matthew_justmusicfm_livemix_060203.mp3

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • A fehér bolygó

    Két különböző, egymástól tizenkétezer kilométerre és hat időzónára lévő show-val kezdte 2009-et a Sensation White, de lesz még dupla party az idei sorozatban. Focistadionok és kulturális központok borulnak fehérbe világszerte, bemutatjuk, milyen társaságba keveredett a Papp László Budapest Sportaréna.
  • Kettőn áll a vásár – Muzzaik a Sensationön

    A hazai house újgenerációjának egyik legnagyobbja, a tavaly az Év Dj-producere díjat elnyerő Muzzaik lesz a budapesti Sensation White magyar fellépője. A közönség igényelte a frissítést, meg is kapja.
  • Sensation: a magyar ugaron

    Milyen egy ekkora partyt levezényelni? Milyen problémákat kell megoldani? Egyáltalán komolyan veszik-e a magyar Sensation-t a holland szervezők? Baksai Pétert, a Showtime Budapest egyik vezetőjét kérdeztük.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó