Pulzar

Művész

Matthew

Matthew

1979. március 21. születésű DJ/Producer . A zenei iránti szeretette hamar megmutatkozott , tini kora óta pörgeti a lemezeket kisebb klubokban !

20éves korában igazán nagy lehetõséget kapott az Univerzum klub által , majd 1999 decemberétõl a váci utcai Bank Dance Hall rezidens szerepét kapta meg ahol hétvégérõl hétvégére együtt zenélhetett Magyarország élvonalával!
2000-ben a Pepsi sztárcsináló DJ kategóriájának 3. helyzetét érte el , ahol Newl az év felfedezettjének statuálta Matthew-t !

RADIO DEEJAY, ELSÕ MEGJELENÉSEK...

2002 óta a Budapesti Radio Deejay Megamix c. mûsor állandó lemezlovasa , ennek köszönhetõen Magyarország fõbb house klubjaiban sikerült megfordulnia számos klub turné keretein belül!
2004 év végén jelent meg a Rádió Deejay elsõ válogatás lemeze a "DEEJAY PARADE" amelyen Matthew feat. The Desert - Release c. felvétele is szerepel, illetve nagyon jo helyezést ért el a videoklipp a VIVA Club Charton is! A válogatáslemez turnéját /DEEJAY PARADE on Tour/országszerte Matthew vezényelte le!

DJ TIESTO ELÕTT...

2004 szeptember 11, egy elég fontos dátum Matthew életében hisz ekkor vált egyik álma valóra: Tiestóval pörgethetett együtt majd 9000 ember elõtt Budapesten az EventsHall-ban!
Az évek folytán Matthew külföldi karrierje is beindult , megfordult a Zürichi Street Parade-on a VIVA nagyszinpadon, és a szintén zürichi illetõségû Infinity fesztiválon /a LorySAD Productions jóvoltából/.
Mostanáig olyan nevekkel zenélt együtt mint : Joe T. Vanelli , Cocculutto , Fargetta , Seb Fontaine , Özgur Can , Dj Madness , Woody Van Eyden , ATB , Paul Oakenfold , JayDee, Deep Dish és Tiesto olyan klubbok közremûködésével mint : Home Club , Pacha Bár , Dokk Club , Eventshall és a Citadella és egyéb fesztiválok ,rendezvények...

MATTHEW INDUSTRY PARTY SOROZAT...

2005-ben útjára indult Matthew elsõ mixlemeze a „21st century” amelyek a saját szerzeményein kívûl a barátai és munkatársai felvételeit tartalmazták!
2005 márciusában kezdetét vette Matthew önálló party sorozata a Matthew Industry , ami a mai napig nagy sikernek örvend Budapest és az ország klubjaiban egyaránt ! Mára többeközött külföldi vendégekkel is folytatják a bulikat , adva egy egyedi színfoltot a magyar party világnak !

MATTHEW INDUSTRY KAMION A BUDAPEST PARÁDÉN...

A Matthew Industry formáció 2006 augusztusában jött létre, és a Budapest Parádén a Matthew Industry kamionon debütáltak!
Matthew és Screw-Jay már 7évvel ezelõtt is együtt dolgoztak, amit most folytatnak, hisz a DJ-LIVE ACT produkciójúkat fejlesztették tovább! Zeneileg is sikerült betörni elsõ felvételükkel /Everybody/ a köztudatba, hisz a VIVA CLUB CHARTon is nagyon jól szerepelt a dal, illetve több rádió is játszotta országszerte!
A zenei stilust amit képviselnek talán igy lehetne jellemezni ami elsõ saját zenéjükre is érvényes:
"a legújabb trend szerint készült, igazi kis popsirázós house muzsikát, ami teljesen újszerû hangzás ma Magyarországon: semmi dark, semmi sallang, egyszerûen egy vidám hangulatú hamisítatlan tánczene, csilingelõ vokállal és egy kis retro feelinggel." /vélemény: Justmusic/


KÜLFÖLDI FELLÉPÉSEK...MALÁJZIA, HOLLANDIA, SVÁJC, KORFU, NORVÉGIA, SZLOVÁKIA...

Matthew több külföldi partyn is részt vett már, mint pl. Korfun az egyik legmenõbb klubban pörgethette a lemezeket a Radio Deejay szineiben 2004-ben, továbbá Norvégiában egy nyári szabadtéri fesztivál meghivott vendégeként is szerepelt már! Szlovákiába minden évbe többször visszatérõ vendég...

Az évek folytán Matthew külföldi karrierje is beindult , megfordult a Zürichi Street Parade-on a VIVA nagyszinpadon, és a szintén zürichi illetõségû Infinity fesztiválon /a LorySAD Productions jóvoltából/.

Matthew magyar djként eloször zenélt október 28-án Hollandia egyik legnevesebb progressive buliján a Chakra Partyn! Természetesen holland világhiru kollégája, Jaydee jóvoltából kapott egy ajánlást Hollandia egyik legnivósabb progi bulijára!
Az est folyamán egy igazán dinamikus progessive house szettet játszott Matthew a holland partyarcok nagy örömére! A buli végén Matthew sok gratulációt és azóta emaileket is kapott, hogy visszavárják hisz erre a hangzásra is igényt tartanának Hollandiában, amit Matthew képvisel!


Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Trance

    A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó