Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Halloween Party @ Monroe Club

Fellépők
Dátum 2008. november 1.
Helyszín Monroe Club, Maglód
Stílus Tech-house, Techno
Halloween PartyDj Newl tehetsége, zenei érzéke hamar elindította felfelé ívelő pályáját. Pár év múlva Freeetime című dala heteken át vezette a hazai listákat, a zenetévé legjátszottabb klipjévé vált 1999-ben.Monroe Club

Halloween Party @ Monroe Club

Dj Newl tehetsége, zenei érzéke hamar elindította felfelé ívelő pályáját. Pár év múlva Freeetime című dala heteken át vezette a hazai listákat, a zenetévé legjátszottabb klipjévé vált 1999-ben.

Ekkortól állandó résztvevője az országos klubturnéknak, és népszerű fellépő lemezlovas Magyarország legszínvonalasabb szórakozóhelyein, fesztiváljain. Még ebben az évben a Planet Globe ifjúsági szervezet az "Év lemezlovasa" címmel jutalmazta. A tehetséges DJ mindeddig két saját albumot, továbbá öt mixlemezt tudhat magáénak. Az 1999-ben megjelent "Együtt" című első album két klubslágert is produkált: az "Indulj el" és a "Blue nights are beautiful" felvételek bizonyították DJ Newl sikerét. Az elmúlt években már olyan világhírű lemezlovasokkal játszhatott együtt, mint Tiesto, Paul Van Dyk, Carl Cox, Mauro Picotto és Arman Van Helden.

2003-ban a VIVA is felfigyelt a fiatal és sikeres DJ Newl-ra, aki az elektronikus zenével foglalkozó műsor, az Eeelektro lemezajánlójának állandó rezidense lett, majd rövid idő múlva már a műsor szerkesztőjeként folytatta a munkáját a zenecsatornán. Ezután a szintén VIVA-s műsor, a Club Chart , és az MTV Party Zona műsorok házigazda szerepét is ellátta. November 1-én, szombaton a Monroeban Halloween Party keretében pörgeti a lemezeket a tech-house magyar nagykövete: Newl!

Belépő: 1000 Huf / web: www.monroeclub.hu / infó: 06-70-317-78-78

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó