Pulzar

Belépő
Lányoknak1 500 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Anthony Pappa @ Monroe Club @ Monroe Club

Fellépők
Dátum 2008. október 25.
Helyszín Monroe Club, Maglód
Stílus Progressive House, Tech-house, House
Anthony Pappa @ Monroe ClubOktóber 25.-én, szombaton a MONROE vendége a progressive irányzat ősatyjának számító ANTHONY PAPPA.Monroe Club

Anthony Pappa @ Monroe Club @ Monroe Club

Október 25.-én, szombaton a MONROE vendége a progressive irányzat ősatyjának számító ANTHONY PAPPA.
Videók lent

Az Ausztrál-Angol DJ fenomén Pappa  különleges, egyéni stílusa a selymesen lágy, "elegáns" mixelés, dallamossággal, súlyos, szakítós basszusokkal, és feszes proggie ütemekkel  kiegészítve - mindez remekül programozva. Élő szerepléseinek száma túltesz minden kortársáén, többször járt hazánkban is, mint a Global Underground kollektívából bárki. Ez részint annak köszönhető, hogy szettjei kivétel nélkül kíméletlenül precízek, ezért is van az, hogy a mai napig szinte követeli őt a partynép, fellépése a világ bármelyik clubjában exclusive eseménynek számít.

Pappa mindig is komoly hangsúlyt fektetett a világ klubjainak folyamatos látogatására. Számára elsősorban erről szól a dj-zés, vagyis, hogy időről időre különböző országok fiataljaival találkozzon (még ha csak a "pulton túlról" is), akiket aztán jól megtáncoltathat. Több évnyi, a világ legjobb klubjaiban eltöltött fellépése után, Anthony Pappa 2008-ban úgy döntött, hogy ideje újra stúdióba vonulnia, s a Moments duplaalbum nem hagyott kétséget afelől, hogy miért van még mindig a nemzetközi dj-világ élvonalában. Pappa azon lemezlovasok közé tartozik, aki nemcsak a dj-pultban, hanem zeneszerzőként, producerként is megállja a helyét. Technikai szempontból sokan a legjobb dj-nek tartják, érti a zenét és a számokat, ráadásul zseniális módon össze is tudja hangolni őket egymással. Ezen a hétvégén -a Moments Album Tour 2008 keretében- a MONROE dj pultjában mutatja meg, hogy merre tart a világ zenei élvonala.
Október 25-én, szombaton  KÜHL, BEHNAM , (Solid Beatz, Collins & Behnam) és MATTHEW segít a hangulat fokozásában, amihez a Progressive Porno csapata Nikki Rider, Lora Craft műsorával, topless táncosokkal, extrém clubdekorációval, az Unicum Next pedig welcome drinkkel, gyönyörű hostessekkel, PixMan extrém fotózással, italakciókkal és ajándék Samsung mp3 lejátszókkal járul hozzá.

Belépő hölgyeknek:1500 HUF, uraknak 2000 HUF. /  MONROE CLUB - (Bp. XVII.-ker. mellett) / Maglód, Fő u. 104. / Info: 06-70-317-78-78 / web:
www.monroeclub.hu

MONROE Club- október 25. szombat: Anthony Pappa (UK) / Kühl / Behnam / Matthew



Anthony Pappa@Kecskemét 2008 08 19

komplex video beszámoló és interju vakumhu jóvoltából





Anthony Pappa Live at SAMC 2008


 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó