Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

NEW YEAR'S EVE 2009! @ Monroe Club

Fellépők
Dátum 2008. december 31.
Helyszín Monroe Club, Maglód
Stílus House, Techno, Progressive House
NEW YEAR'S EVE 2009!Ismét eltelt egy esztendő és a Monroe a 2008-as év méltó lezárása képpen -egy nívós line up-pal- egy igazán nagyszabású party keretében búcsúztatja veletek az óévet.Monroe Club

NEW YEAR'S EVE 2009! @ Monroe Club

Ismét eltelt egy esztendő és a Monroe a 2008-as év méltó lezárása képpen -egy nívós line up-pal- egy igazán nagyszabású party keretében búcsúztatja veletek az óévet.

Az ünnepi hangulatról Magyarország talán legismertebb lemezlovasa,  az egyik leghaladóbb zenei ízlésű dj, a Mayday, a Hyperspace és a Parádé Bónusz vezető hazai sztárja, az I Love Deep atyja: BUDAI, a másik nagy fesztivál dj, a VIVA Club Chart és az MTV Party Zone házigazdája: NEWL, két kiemelkedően tehetséges (és nem mellékesen: szép) női dj-producer: LINDA KAIS (Mayday, K2) és NORAH vän ZAAX (Blue Monkey/B7VIP), valamint a két Monroe rezidens:a progressive fenomén, DEEP JUNIOR (Monroe, Coronita), és a house fenegyerek, MATTHEW (Monroe, Tabu) gondoskodik. A Pest-megyében egyedülállóan magas színvonalú dj felhozatal garancia az egész estén átívelő, igényes, széles spektrumú, minőségi zenére és a hatalmas partyőrületre. Gyere el, hogy jól kezdődjön 2009!!!

Belépő: 2000.-HUF / start: 21 óra / info: 06-70-317-78-78 / web: www.monroeclub.hu / cím: Monroe Club -Budapest XVII.-ker mellett- Maglód, Fő u. 104./ A party után New Year's After a Monroe Cafeban.

Egész este ingyenes Monroe Party Busz közlekedik a XVII.-ker  buszvégállomásról, vagy megrendelhető 5 főtől a 06-70-667-5449 telefonszámon. Várd meg, hívd, vagy akár intsd le, ha látod!

12. 31. szerda, Monroe Club: NEW YEAR'S EVE 2009! - Budai(I Love Deep) / Newl(MTV,VIVA) / Linda Kais(Mayday,K2) / Norah vän Zaax(Blue Monkey/B7VIP) / Deep Junior(Monroe,Coronita) / Matthew(Monroe,Tabu)

 


                                                          Norah vän Zaax-Deep Junior rmx

                                                            Monroe tavaly szilveszteri partyvideo

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó