Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

House Sexy @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 14.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus House
House Sexy10.14.-én, pénteken, House sexy party, Sterbinszkyvel!! A város legmenőbb pénteki partyja, igazán forró és szexis estének ígérkezik!!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

House Sexy @ Tabu, Budapest

10.14.-én, pénteken, House sexy party, Sterbinszkyvel!! A város legmenőbb pénteki partyja, igazán forró és szexis estének ígérkezik!!

 

Ahogyan azt megszokhattátok, a hónap második péntekjéhez érve, Sterbinszky a Tabu dj pultjának karmestere, egy újabb különleges este, party, hangulat, a város tetején. Miért különleges? Mert a legjobb és legújabb zenéket hallhatjátok. Azok, akik nyomon követik Sterbinszky munkásságát, tudhatják, nem elégszik meg a fellépésekkel és folyamatosan új projekteken dolgozik, legyen az produceri, vagy szerzői munka.

Nemrég újabb megjelenése volt a Beatporton. A Just My Kind c. dal 3. változata látott napvilágot a többi remixxel együtt. Elkészült a legfrissebb dala, a Sequence 11 projecttel, ez a Bellagio, ami meghallgatható a myspacen is.

Mindeközben, remixek készítésben is segédkezik, méghozzá Jerry Ropero & Menck - Club Bizarre c. dalához készíti a legújabb feldolgozást.

Kizárólag az ő estjein hallható, a nagysikerű Gates Of Mind 2008-as Electrolyte feat Stereo Beat remixe.

 

Év elején indult a Myspace oldala, amely hamarosan eléri a 100.000. látogatót. Ez óriási, hiszen lassan a nemzetközi sikereket is magukénak tudó magyar DJ-k és producerek leglátogatottabb TOP 3 oldalak közé sorakozik a www.myspace.com/​sterbinszky .

A legfrissebb studio és live mixek letölthetők az alábbi linkről:

www.tatito.hu/​icebeach/​sexysound.php

www.nightinfo.hu/​letoltes/​dj/​Sterbinszky.ni

 

Az est kezdő ritmusait Matthewtól fogjuk hallani, aki garantáltan bemelegíti a közönséget a reggelig tartó partyra. A sexshop.hu jóvoltából, testfestett lányokban is gyönyörködhettek, egész éjszaka.

 

A belépő hölgyeknek egész éjszaka ingyenes, uraknak 1000Huf, amihez red bull bón az ajándék!!!

További info: www.tabulounge.hu, info@tabulounge.hu

Tel: +30/747-1931

 

 

Kapcsolódó cikkek

  • Aphex Twin feljövőben

    A Bloc Weekend szervezői megállapodtak Aphex Twin-nel a jövő egy márciusi fellépésről így teljes a fesztivál line upja.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó