Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Electric Night @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 20.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Minimal, Techno
Electric NightEgy igazán ütős, elektronikus partyra számíthatnak azok, akik a Tabut választják március 20.-án is.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Az esemény résztvevői:
5 vendég igazolt vissza, például: BoonieSunshine Coby Ancsyyy monika_m47 Csomi1989
összes résztvevő megtekintése

Electric Night @ Tabu, Budapest

Egy igazán ütős, elektronikus partyra számíthatnak azok, akik a Tabut választják március 20.-án is.

Hot X, Igor Do’urden és Coyote, a Deadcode Production tagjai fogják még emlékezetesebbé tenni az éjszakát, egy helyszínen, ahol csak a név a Tabu, minden más megengedett.

A három úriember neve, mindenkinek ismerősen cseng a hazai party szcénában, és techno életben, munkásságukról azonban mindig jóleső dolog, említést tenni: Hot X - a Deadcode Production egyik alapítótagja, Magyarország legnagyobb partysorozatának, a Hyperspace-nek, az egyik főszervezője. A Deadcode megalakulásától kezdve Hot X látja el a művészeti vezetéssel járó feladatokat, azaz elsősorban ő dönt a Hyperspace vendégfellépőinek kilétéről és a rendezvény arculatáról.  Hot X dj-karrierje 1997-től kezdve, folyamatosan felfelé ível, rendszeres felkéréseket kap Magyarországról és külföldről (Ausztria, Szlovákia, Jugoszlávia, Horvátország, Csehország, Portugália, Japán) klubjaiba, fesztiváljaira. Pár év tapasztalat után szintén 2000-ben elérkezettnek látta az időt egy saját label megalapítására. Megszületik a Deadcode Records, Magyarország első techno-kiadója.  2004 év elején, itt jelent meg Hot X eleven-O-one című EP-je , amelyre olyan producerek készitettek remixeket mint The Advent és Wla Garcia. Hot X sikereinek titka egyébként dj-ként és producerként is egy és ugyanaz: dinamikus, táncorientált elektronikus zene, techno-tól az electro-ig. Az ezredforduló utáni években Hot X és a Deadcode vezető pozíciója a honi elektronikus zenei világban, egyre inkább megdönthetetlenné vált. Ennek igazolásaként az 2008-as évben is, a  legjobb rendezvényszervező produkció díját nyerték el, a Soundhead közönségszavazásán.

Igor Do’urden - 2002-ben producer barátja, Jay Cortez jóvoltából jelentette meg első bakelitjét a Strip Rec.-nál Genuine címmel. 2003-ben megalakította saját kiadóját Mutation névvel. A label első megjelenése is ebben az évben történt, a kiadvány címe pedig Rock Zero lett. A lemez olyan neves producerek listáján szerepelt, mint pl. Oliver Ho vagy Inigo Kenedy. 2004-ben Reecoba előadói névvel is zenélésbe kezdett, hogy szíve szerint kalandozhasson a különböző stílusokban. Ez azonban azt eredményezte, hogy egyre jobban „elhatalmasodott” rajta a „minimál érzés” és így már Igorként is megmutathatta zenei ízlésének sokszínűségét. Zenéjére leginkább a minimál hangzás  jellemző, bár nem idegen tőle a keményebb, birminghami stílus sem. Fellépései mindig kiemelkedőek, hiszen kivételes mixelési technikával rendelkezik.

Coyote –2003-as év második felében csatlakozott a Deadcode Production-hoz. A szakma nemzetközi elitjével lép fel rendszeresen, zenei korlátok, megkötöttségek nélkül prezentálva az általa képviselt elektronikus tánczenei vonalat. Aki már hallotta játszani, az tudja, hogy Coyote egy igazi zenei „Freak”. A szettjeiben techno, house, rock, electro, acid, minimal, pop zene, hip-hop, minden előfordul, amit mixelni lehet. Sokszínű, friss, modern hangzásvilágával, haladó szemléletmódjával Coyote lemezlovas karrierjének ívelése megállíthatatlannak tűnik, a party warm up hangulaáért lesz felelős, 03.20.-án.

 

 

A Jagermeister presents jóvoltából: Jagermeister SWAT kommandó!

 

Info:               www.tabulounge.hu

www.hotx.hu

www.myspace.com/​djhotx

www.djcoyote.com

www.myspace.com/​coyotedj

www.igordourden.com

www.myspace.com/​igordourden

www.deadcode.hu

 

 

Helyszín: Tabu Lounge – Budapest, Mammut2, 4. emelet

Belépő: A hölgyeknek egész éjszaka ingyenes!

Uraknak: 1500Huf

Info:    +36.30.270.63.95, +36.30.747.19.31

 

 

 

 

 

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó