Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

DIRTY EGO 2. - Ismét az új generációs titánoké a dj pult! @ Tabu, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Perutech
Dátum 2009. január 30.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Progressive Trance, House, Progressive House
DIRTY EGO 2. - Ismét az új generációs titánoké a dj pult!A sikeres októberi Halloween party után 2009-ben is támadnak az ego-ban és zeneiségben is erős lemezlovasok a TABU Lounge falai között.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: ragdoll Norbi 2009
összes résztvevő megtekintése

DIRTY EGO 2. - Ismét az új generációs titánoké a dj pult! @ Tabu, Budapest

A sikeres októberi Halloween party után 2009-ben is támadnak az ego-ban és zeneiségben is erős lemezlovasok a TABU Lounge falai között.

Amennyire nem rejtik véka alá belső mozgatórugóikat sem úgy a lemeztáskájuk tartalma sem marad rejtély. A Dirty EGo csapata ezúttal másodszor várja az elektronikus zene kedvelőit Budapesten.
A TrueSounds csapat fiai Mattan és Invoice országszerte közkedveltek -közönségorientált fellépéseik valamint naprakész hangzásuk miatt - így töretlenül haladnak előre 2009-ben is és sorra élik át a teltházas bulikat.
A teljes Dirty csapathoz azonban Perutech neve is szükséges, aki legutóbb is átütő vidám progresszív szettjével szinte eufórikus hangulatba hozta a táncoló közönséget.
Sok szeretettel várunk Téged is és barátaidat is január 30-án a Tabu Lounge-ban, ahol Perutech, Invoice és Mattan főszereplésével folytatódik a DirtY Ego - mint magyar zenés "film" és élménysorozat!

Ráadásként a Bols Vodka + Orange Juice italakció is gondoskodik a jó hangulatról!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • All Inn 008 – Premiesku: Hooman Ep

    A house újabb bugyraiba vezet el az All Inn Records idei első kiadványa, a Hooman Ep. A kiadványon hallható 3 trekk szerzője Livio & Roby. A hangzás az első chicagói garage és house akusztikus világát idézi. Az All Inn zenéiben máskor is felfedezhettük a klasszikus house-t, de ennyire hitelesen egyik sem mutatta meg ennek a stílusnak a kincseit. Ezzel a kiadó újabb csillagos ötöst kapott a szakmától – már a hivatalos debütálás előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó