Pulzar

Belépő
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Sound of Cream @ Tabu, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Jonas Steur
Dátum 2009. április 17.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Trance
Sound of CreamFellépők: Jonas Steur, Antoos, TebronTabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Ancsyyy Farfallina
összes résztvevő megtekintése

Sound of Cream @ Tabu, Budapest

Fellépők: Jonas Steur, Antoos, Tebron

04.17.-én pénteken újra Sound Of Cream, a Tabu Lounge Clubban, készülj, a tavaszi szezon legkomolyabb trance partyjában lehet részed!!!

 

A dj pult mögött a Tabu Lounge Club két rezidens dj-e: Antoos és Tebron, ahogyan már megszokhattátok, a partysorozat külföldi vendége pedig ezúttal Jonas Steur, Belgiumból.

Steur valamikor 2006-ban volt hazánkban egy ma már nem üzemelő clubban, ahol igen nagy bulit csapott, nem kevés rajongó részére. DJ-nk azóta változásokon ment keresztül, és mára picit másfajta zenét játszik, mégis maradt a „régi”…

 

Jonas Steur 1982-ben született Belgiumban…az éjszakának (Born for the night)

Jonas az elmúlt 3 évben a trance szcéna ismert alakjává vált számos nagy slágerével, mint a Tales From The South, Castamara, Second Turn, csakhogy néhányat említsünk. Akár ide sorolható számtalan remixe, amiket világhírű kiadóknak készített, majd hódította meg a publikumot egyedi, melodikus, ’modern’ trance irányzatával. Steur mondhatni allergiás a stílusok skatulyázására, ezért nem ritka tőle hallani bulikon house-t vagy akár techno-t.

 

„ A Trance műfaj képes megszabadulni az előítéletes imázsától, amennyiben a változatosság, ami már napjainkban észrevehető, továbbra is fennmarad, fejlődik. A techno, house, trance egyre közelebb kerülnek egymáshoz és ez a közelség lesz a jövő hangzása, ami feloszlatja az előbb említett kategóriák közti elhatárolódást. Az elektronikus tánczene hígulása lassan a végéhez ér. A trance szó akár a törzsi dobütemektől, a minimálos pittyegésen, a melódikus  gyönyörön át, az elgondolkodtató, mély hangzásra is ráhúzható lesz” –nyilatkozott Jonas.

 

Steur Európa szerte játszott már klubokban, ahol tökéletesítette dj-képességeit, és mutatta be a közönségnek a különböző szetteket, a trance minden megközelítéséből kiindulva. 2006 nagy áttörést jelentett neki, mivel számos nagyszabású rendezvényre hívták meg, ilyen például az ASOT 250 party. Ebben az évben a DJ Mag top 250-ben, az előkelő 130. helyet tudhatta magáénak, s mindez azt bizonyította, hogy a fejlődés nem áll meg!

 

2007 az az év, amelyben Steur tovább lépett: Kiadta első szerzői albumát, a 'Born For The Night'-ot, mellyel bizonyította, Ő több annál, „mint egy ember, aki csinált egy nagyon változatos, dupla cd-s mixalbumot”. Az összes szám az albumról valamilyen befolyás, ihlet alapján született. Így például a ’Level Up’ a táncparkettre, míg a ’Fall To Pieces’ (vokál: Jennifer René) a trance imádóknak készült.

 

2008-ban Jonas tovább keresi a tökéletes egyensúlyt a táncparkett és a melodikus, finom hangzás között. Valamint ebben az évben indult el a havi rádióműsora, a ’Breakout’, amit bár kevesen tudnak, de a fiatalabb testvérével, Simonnal együtt vezetnek. Egyszóval nincs megállás…

 

 

Jonas viszont úgy érzi, ez még mindig csak a kezdet!

 

Kérdezhetnénk itt, hogy hol a folytatás?! Amit rövid távon tudunk az egyetlen dolog: 2009.04.17-én a Tabulounge falai között, és a „Sound of Cream” keretein belül fog Jonas Steur fellépni újra! Várunk tehát mindenkit egy óriási partira!

 

Ne felejtsétek azt sem, hogy hamarosan „Sound of Cream pres.  SUMMERt FEST 2009”

 

Helyszín:      Tabu Lounge Club

                        Mammut2, 4. emelet, 1024, Budapest Lövőház u. 2-4

 

Belépő:          Hölgyeknek egész éjszaka ingyenes!!

                        Uraknak 1500Ft.-

 

Cuba Libre koktélakció, egész éjszaka!!

 

Megújult, kedvezményes itallappal várunk mindenkit!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó