Pulzar

Party

Synergy - Roland Klinkenberg

Party helye Budapest, Tabu
Készült 2008. február 15.

Synergy - Roland Klinkenberg

Fellépők

Party stílusa

  • Deep House

    A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
  • Trance

    A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Kapcsolódó cikkek

  • Belocca & Soneec lehengerelte a londoni Ministry Of Soundot

    Belocca és Soneec fergetes sikerrel képviselte kis hazánkat a legendás és nagy hírű londoni Ministry OF Soundban, ahol történetesen a Toolroom Knights bulin rakta rendbe a táncparketten állók séróját.
  • Belocca & Soneec mixalbum a legendás Toolroomnál

    Önálló válogatásalbumot készíthetett a Toolroomnak a nemzetközi babérokat sorban arató magyar páros: Belocca & Soneec! A Mark Knight által alapított brit kiadó elvitathatatlan érdemekkel bír: folyamatosan bitorolja az eladási és egyébb toplistákat szerte a világon, a beatport chartok pedig szinte csak Toolroom eresztésekkel van tele. Ez az egyik legsokrétűbb label, mely szinte teljesen lefedi az elektronikus zene valamennyi szegmensét a deeptől a techig, s csúcsra sikerült járatnia a megjelnéseit ügyesen lavírozva az underground és az igényes mainstream hangzás határmezsgyéjén úgy, hogy a nívót mindeközben képes volt megőrizni.
  • PrimeFM – a house helye!

    Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
  • Kenterbe verték a külföldet: Belocca & Soneec

    Úgy látszik, Belocca és Soneec mostanában a stúdióban is nagyon megtalálta a közös nevezőt, bár a matekozás a legkevésbé sem jellemző a munkával (zeneírással) töltött időszakban. Most újabb két felvétellel körözték le a külföldi vetélytársakat, méghozzá több fronton is!
  • Tökéletességre törekedve – interjú a Muzzaikkal

    Muzzaik. Az egyik legsikeresebb hazai vállalkozás az elektronikus zenében Danny L és Sullivan duója. A két DJ/producer neve évek óta sikerrel pörög a nemzetközi porondon. Még ha idehaza nincs is túl nagy hírverés körülöttük, ők teszik a dolgukat, nem is akárhogy, hisz világsztárokkal játszanak együtt, Ibizától Amszterdamig, szerzeményeiket pedig a legjobb klubokban hallhatja a közönség mindenhol a világon. Az idei évben minden eddigi sikerüket felülmúlták, mégis két lábbal állnak a földön, s ha lehet, még keményebben dolgoznak, mint valaha. Íme, 2010, ahogy a Muzzaik látja!
  • MUZZAIK WARM UP DAVID GUETTA KÖZÉP-KELET-EURÓPAI TURNÉJÁN!

    David Guetta 2007-es BalatonSound, illetve tavaly decemberi HungExpos fellépése után, a Muzzaik ismét csatlakozik a szupersztár DJ -hez!
  • Bud Spencerrel kooperál Belocca & Soneec!

    Ha nem is szó szerint, de majdnem… Február 24-én újabb tektonikus mozgásokat előidéző merénylet áldozatai lettek a minőségi house rajongók.
  • Belocca & Soneec és Muzzaik a hollnadoknál zúz

    Az Amsterdam Dance Event egy minden év októberében megrendezett konferencia és fesztivál, ahol a világ számos pontjáról érkeznek DJ-k, producerek, kiadók, promóterek és partiarcok. Ilyenkor, október 21-től egészen 25-éig Amszterdam összes klubja dübörög olyan neves rendezvényekkel, kiadók bulijaival, mint pl.: Stealth, Defected, Sneakerz Muzik, Flamingo Night, Deepeath, CR2; számos DJ bulijával, így többek közt Dave Clarke, Richie Hawtin, David Guetta, John Digweed, Fatboy Slim, Deadmau5, stb.
  • Magyar producerek a Carl Cox DVD-n!

    Az ősz egyik legnagyobb szenzációját az elektronikus zene rajongói számára mindenképpen Carl Cox DVD-je hozta el.
  • Nincs megállás 2009-ben sem!

    Belocca, Soneec, Chris Lauer & Canard – Nincs megállás 2009-ben sem!
  • Sound Of Cream 1st Birthday party beszámoló

    A Sound Of Cream pénteken ünnepelte egy éves szülinapját a Tabu Lounge falai között. Meghívott vendég Tenishia, Málta leghíresebb dj párosa. A név magáért beszél. Aki ott volt, sosem felejti el ezt a hatalmas bulit.
  • EGY ÉVES A SOUND OF CREAM

    A Sound of Cream partisorozat egy éve debütált a magyar közönség előtt. Antoos (Antal Sándor) és Tebron (Fekete Norbert) tehetségével és hihetetlen zene szeretetével hamar a köztudatba lépett. 2008. október 17-én, a Tabu Lounge szórakozóhelyen egy hatalmas születésnapi bulit tartanak, ahova mindenkit sok szeretettel várnak. Ebből az apropóból készítettem velük interjút.
  • Teljes gőzzel pörög a Muzzaik turné!

    A Muzzaik Productions (Muzzaik, Belocca, Soneec, Gary Blade) „2 Years of Lip Recordings” albumának turnéja a hétvégén a balatonfüredi Colombus Dance Clubba érkezik!
  • Muzzaik a Billboard-on!

    Magyarország elsőszámú house csapata felkerült a Billboard chartra. Ha valaki nem ismerné a brigádot idehaza, annak eláruljuk a Muzzaik duo még mindig 100%-ig Magyar Produkció! DJ Danny L, a Rádió 1 DJ-je és DJ Sullivan formációja.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó