Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft
LányoknakIngyenes

Partyajánló

Sound of Cream @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 16.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Trance
Sound of Cream"Egy partit hirdető szövegben (PR) nem mindig szoktak említést tenni a múltbéli dolgokról, de ezt ebben az esetben nem hagyhatom ki. Január első hétvégéjén, 2-án azt hittük, hogy mindenki majd a szilveszteri fáradalmait piheni, és esze ágában sem lesz bulizni, de nem így lett."Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Sound of Cream @ Tabu, Budapest

"Egy partit hirdető szövegben (PR) nem mindig szoktak említést tenni a múltbéli dolgokról, de ezt ebben az esetben nem hagyhatom ki. Január első hétvégéjén, 2-án azt hittük, hogy mindenki majd a szilveszteri fáradalmait piheni, és esze ágában sem lesz bulizni, de nem így lett."

 "Meglepetésünkre közel 500 ember szórakozott a Tabu falai között reggel 5 óráig a „Sound of Cream” partin. Megtisztelő, és örömteli látvány volt ez mindenkinek."

Január 16-án ismét a jól megszokott minőségben, és energiával várunk mindenkit a MAMMUT II. 4. emeletére a Tabulounge Music Club-ba, ahol újra TEBRON és ANTOOS pörgeti majd a hangulatot.

Ajánlott lemezek

  • Dj Hell: Bemutatkozik a Gigolo új hangzásvilága az ELEVEN!

    A különc Dj Hell által közismert International Deejay Gigolo kiadó sokunk kedvence, ezért is indíthatták el azt az elektro hangzásvilágot amit a 90-es évek közepén Fischerspooner, David Caretta, Miss Kittin és The Hacker lemezes táskájából hallhattunk először.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó