Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2009. február 18.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Menno de Yong, a Tabu dj-pultja mögött!!! @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. február 20.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Trance
Menno de Yong, a Tabu dj-pultja mögött!!!2009.02.20-án a Tabulounge Music Club, a város legnagyobb februári partijára készül. Számos nemzetközi sztárvendég fordult már meg a Tabu falai között, minőségi rendezvények, magyar dj-k és még sorolhatnánk, de mostanra elérkezett a pillanat, amikor még magasabbra teszik a mércét.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Menno de Yong, a Tabu dj-pultja mögött!!! @ Tabu, Budapest

2009.02.20-án a Tabulounge Music Club, a város legnagyobb februári partijára készül. Számos nemzetközi sztárvendég fordult már meg a Tabu falai között, minőségi rendezvények, magyar dj-k és még sorolhatnánk, de mostanra elérkezett a pillanat, amikor még magasabbra teszik a mércét.

Erre úgy érezzük a legmegfelelőbb választás a „Sound of Cream” keretein belül vendégül látni a Magyarországon már jól ismert és szeretett „óriást”, a Holland MENNO DE JONG-ot.

 

Az fiatalember számos zenei iparág mestere, Menno de Jong már jócskán bevéste magát a dance gyökereibe, nála kétszer idősebb társaihoz képest. Produkciós és remix karrierje már kitűnik Európa legnagyobb trance zenei lemezkiadóknál, és ő a tulajdonosa, a magasztos, független Intuition Recordingsnak is. Lelkiismeretes, Podcast (internetes hanganyag közzététel) önkétesként, három éve mutatja be és készíti el a méltán tisztelt, és széles körben fémjelzett Intuition Radio show-t. DJ-ként Tiësto és Paul van Dyk turnéit zárta, jelenleg pedig a 25 országra kiterjedő Dj Magazine 100-as listáján a 48. helyre rangsorolják. Épp csak 24 éves, de kétség nem fér hozzá, hogy ő lesz a holland trance trón követelője.

 Zenei családba születve, Menno számára csak nagyon kevés időbe telt az apja stúdiójába zárt szintetizátorokat elkezdenie felfedezni. Előadói karrierje, 2004-ben ígéretes módon kezdődött, amikor is a „Guanxi” debütáló produkcióját feltették az Anjunabeats-re. A zeneileg kiforrott munkamániás Menno, az folyamatosan készítette az egyik varázslatos melódia után a másikat. A dupla borítós „Magma/Monumentum” és a „Sjamaan” a Fundamentalnál került kiadásra (2005-ben illetőleg 2007-ben), míg a „Tundra” (2005) és a „Nolthando/Solid State” saját Intuition lemezkiadójánál jelent meg. Remix tapasztalatával, többek között a Thrillseekers, Karen Overton és Mark Otten trackjait írta újra és az egyre növekvő igényeknek kívánt eleget tenni.

 

A stúdió produkciókba már fiatal korában is belecseppent. 17 évesen, iskolai diszkókból, baráti összejövetelekre járt és egy eindhoveni underground klubban volt 2 évig rezidens. További lendületet adott számára, az ahogy a DJ társai a „Guanxi” fogadták. Még alig volt 20 éves, amikor szinte a teljes napját a zenébe ölte, küzdelmet folytatva az egyetemi tanulmánya szabta napirenddel. Az utóbbi 3 évben sikeresen felküzdötte magát a trance DJ hierarchia felső lépcsőfokaira. Mostanra, 25 országban megfordulva, Menno klubokban játszott, különféle események lépett fel, amik maguk a trance virtuális szinonimái. Godskitchen, Gatecrasher, Creamfields, Trance Energy, Sensation White, Mysteryland, Amnesia Ibiza, Love Parade, Berlin, A moszkvai Gaudi Arena és a Miami WMC mindegyike helyt adott a tökéletes dallamválasztásnak és a kifinomult mixelési stílusnak. Mindezek mellett Dj-skedett a szcéna legnagyobb neveivel, beleértve az olyan úttörőket, mint Tiësto, Armin van Buuren, a Prodigy, Paul van Dyk, Marco V és Markus Schulz. Folyamatos mosolyával, energikus táncával és állandó kontaktusával a hallgató közönség felé, minduntalan megosztja a dallamokat és a táncparkettet izzító ütemek iránti szenvedélyét.

 

Menno korongpörgető rangsorokon keresztüli felemelkedése, jól tükröződik vissza a Dj Magazine Top 100-as szavazása alapján. A 72. helyen lépett be 2006-ben, mielőtt egy év múlva 10 hellyel előrébb lépve a 62. helyet foglalta el. 2008-ban a 14 helyre sikerült magát feltornásznia, így a 48. helyre jutott. A Trance Addict éves 100-as trance DJ szavazásán a 11. helyre rangsorolták.

 

Egy inspiráló afrikai turnét követően, 2007 közepén betört az összeállítási piacra. Elsőként, egy ország-témájú tervezett albumsor mixelése, Intuition Sessions Vol. 1 néven:

A South Africa összegyűjtötte, a kiadó jól felismerhető szerzeményeinek krémjét.

 

Menno De Jong az internetes rádiózás élenjárója is volt, és „podcasting” jelenség, mely saját, 2005-ös rádió showjában mutatkozott meg. A hetente megjelenő epizódok iránt, Menno legjobb elektronikus tánczenei (EDM) bemutatóival, gyorsan felmerült az igény a trance-re éhes gyűjtő hallgatóság körében. A show mostanra havonta jelentkezik, és a hetente a hallgatók tízezreinek készülékére hangolva, az XM rádió, valamint a holland nemzeti Slam & Worldspace hullámain folytatódik. Az Intuition Podcast megtalálható és letölthető az iTunes-on is.

 

 

Aki mindezek után szeretné átélni ezt az egészet, annak 2009.02.20-án a Tabulounge Music Club-ban van a helye, ahol Menno a nemzetközileg is már elismert Shane54-el, Myonnal és a Sound of Cream házigazdáival Tebronnal, és Antoos-al fog fellépni egy talán megismételhetetlen partin.

 

Helyszín: Tabu Lounge Club (1024 Budapest  Lövőház u. 2-4, Mamut2. 4. emelet!)

Info: www.tabulounge.hu, info@tabulounge.hu tel: 30/747-1931

Nyitva tartás/Open: 22h-05h, Face Controll!

 

Elővételes jegyek: 02.03.-ától, 2000Huf, az alábbi helyszíneken:

 

 -     Kenvelo üzletek:   Árkád (Budapest, Örs Vezér tér)

                                   Westend (Budapest, Nyugati tér)

                                   Campona

Minden nap, nyitvatartási időben!!!

-       Mammut2, 0.szint, Bizsu sziget, minden nap, 10h-21h;

-       Tabu Lounge Club, minden pénteken és szombaton, 22h-05h-ig (02.06/07, 02.13/14);

-       Internetes, elővételes- jegyrendelés: info@tabulounge.hu

 

Jegyár, a helyszínen: 3000Huf

 

Italakció, egész éjszaka: Bols vodka + red bull!!!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó