Pulzar

Obrotka - Who needs enemies

Ezzel a megjelenéssel Goodspeed aka Obrotka biztos, hogy nem ellenségeket gyűjt, hanem barátokat és rajongókat.

Ezzel a megjelenéssel Goodspeed aka Obrotka biztos, hogy nem ellenségeket gyűjt, hanem barátokat és rajongókat. Sőt, ha azt is eláruljuk, hogy a manapság naponta tucatszám megjelenő digitális megjelenések mellett ez az EP bakeliten is megjelenik a napokban akkor máris rohansz az első lemezboltba megvenni a lemezt, aztán előtúrod a szüleid régi Tesla lemezjátszóját és indulhat is a szobadisco.
A digitális megjelenés még január derekán látott napvilágot Tommyboy - Deeper Digital kiadójának virtuális polcain. Ezen Goodspeed aka Obrotka felvétele mellett Dandy és Invoice átirata kapott helyet. A március 17-én megjelenő bakeliten viszont egy bónusz track is hallható méghozzá Leslie átiratában. Az anyag már a megjelenés előtt komoly sikereket ért el, hisz a djshop.de bakelit előrendelési listáján több napig tanyázott az első helyen.
Goodspeed aka Obrotka természetesen azóta is folyamatosan dolgozik az új felvételeken, amelyeket remélhetőleg ismét nem csak virtuálisan ,de bakelit formájában is kézzel foghatunk.
Goodspeed Discography:

Dec   2008: Record Shop pres. Space Disco mixed by Goodspeed ASTR001CD
Márc 2011: Obrotka : Who needs Enemies
Ápr   2011: Goodspeed : Stage Whisper (ASTR002)

Máj 2011:  Goodspeed : Astronaut Voices (ASTR003)
Jún  2011:  Obrotka : Diablo
Júli 2011:  Obrotka : I was a Bear in my Previous Life

Bővebb infó:
http:/​/​www.recordshop.hu/​
http:/​/​soundcloud.com/​goodspeedhun

(a.r.c.pr)
http://arcprmarketing.hu/

Archív partyajánlók

Biográfiák

 • Collective Machine

  Ő azok közé tartozik az elektronikus zenei mufajban, aki eloször volt DJ, s utána kezdett zenét írni, ami azért is fontos szempont, mert pontosan tudja, mitol indul be a közönség a tánctéren. Így már az elso zenéi komoly multal rendelkezo kiadóknál jelentek meg.
 • Gregory S

 • Goodspeed

 • Peter Makto

  Dandy - Szigeti Péter /1978.06.07/
Több mint egy évtizede foglalkozik a zenék gyűjtésével és a dj-zéssel egyaránt. Ezt követően a rádiózás és a bulik szervezése következett, napjainkban pedig a produceri területeken is szorgalmasan tevékenykedik.
 • Anthony Pappa

  A melbournei születésű Anthony Pappa néhány éve 21 évesen Angliába tette át székhelyét. Miután 16 évesen már több ezer ember előtt játszott ...
 • Leslie

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott letöltések

 • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

  Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó