Pulzar

Electronic Seasons Festival flyer

Belépő
Mindenkinek2 600 Ft
Elővételben 2011. március 11.-ig2 300 Ft

Partyajánló

Electronic Seasons Festival @ Kalászi Sportcsarnok

Fellépők
Dátum 2011. március 12.
Helyszín Kalászi Sportcsarnok, Budakalász
Stílus House, Minimal, Progressive House, Techno
Electronic Seasons FestivalA TUBORG jóvoltából  2011 új korszak kezdetét jelenti a magyarországi partiéletben. Egy vadonatúj rendezvénysorozat születésével átrajzolódik a hazai e-zenei térkép, és megjelenik egy teljesen szokatlan, eredeti, semmivel sem összetéveszthető, üde színfolt: az Electronic Seasons Festival. Kalászi Sportcsarnok

Electronic Seasons Festival @ Kalászi Sportcsarnok

A TUBORG jóvoltából  2011 új korszak kezdetét jelenti a magyarországi partiéletben. Egy vadonatúj rendezvénysorozat születésével átrajzolódik a hazai e-zenei térkép, és megjelenik egy teljesen szokatlan, eredeti, semmivel sem összetéveszthető, üde színfolt: az Electronic Seasons Festival. 

 Ami miatt egészen biztosan be fogja lopni magát a közönség szívébe az ESF: a szemtelenül olcsó italárak, a lenyűgözően magas színvonalú technikai felszerelés, a mindenki számára elérhető belépőjegy és a legkiválóbb hazai és nemzetközi DJ-k, valamint a látványról gondoskodó VJ-k. A rendezvény nem más, mint egy fesztiválra jellemző technikai háttérrel rendelkező klubest.  

A különösen fontos személyiségeknek külön, limitált VIP-szektor áll majd rendelkezésre, míg egy másik, ugyancsak korlátozott férőhelyes részleg a megvásárolható VIP-jegyek birtokosai számára lesz elkülönítve. Még mindig maradva a száraz tényeknél, nem titok, s a rendezvény neve is sugallja, hogy egy évben mindössze 4 ilyen megmozdulásra kerül sor, azaz minden évszak kezdetén egyszer lesz Electronic Seasons Festival. Minden alkalommal 2 neves külföldi és 3 hazai lemezlovas lép fel, akik mellett kiváló VJ-k szolgáltatják a látvány showt. Valamennyi ESF turnészerűen, egy-egy hazai nagyváros legnagyobb rendezvényhelyszínén, azaz sportcsarnokokban kerül megrendezésre, hogy kényelmesen elférjen nemcsak ez a professzionális technikai felszerelés, hanem ti, azaz a közönség is. A helyszínváltások másik nem titkolt célja, hogy mindenkihez közel kerülhessen a rendezvény, s ne kelljen több száz kilométert utazgatni: helybe visszük az ESF-t! 

Ami talán a legkényesebb kérdés minden alkalommal, amikor egy buliról van szó, az az árak fekvése. Az ESF megmozdulásain garantált italárakkal találkozhattok minden egyes helyszínen: MINDEN ITAL RENDKÍVÜL ALACSONY EGYSÉGÁRon lesz kapható a sörtől az energiaitalokon át a röviditalokig!!! Nem lesz a rövideknél 2 vagy 4 cent, hanem minden minőségi töményszeszt 4 centben mérnek a szomjazóknak. A BELÉPŐ is egységesen olcsóra szabott mindig, minden körülmények között. 

A végére hagytuk a poént: a belépőjegyet váltók között szponzorunk jóvoltából minden alkalommal egy értékes nyereményt sorsolunk ki, ami az első, tavaszi fesztiválon egy MERIDA Matts 20-V (ha fiú nyeri), vagy egy MERIDA Juliet 20-V (ha lány nyeri) típusú , felső kategóriás kerékpár.  
Hogy a helyszínre való eljutás minél zökkenőmentesebb és kényelmesebb legyen, rögtön az első rendezvényünkre kedvezményesen szállítja majd utasait a City Taxi.  

Figyeljétek az ESF hirdetéseit a legnagyobb hazai partioldalakon és a facebookon! Csatlakozzatok, legyetek résen, tartsatok velünk, hogy végre felhőtlenül szórakozhassatok egy világszínvonalú rendezvényen idehaza, Magyarországon! 

www.seasons.hu


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó