Pulzar

Audiofly

Egy nyerő páros, melyet az egész világon imádnak az elektronikus zenei klubok és partik látogatói. Az Audiofly a tökéletes fúzió, melyben az egyediség éppen úgy érvényesül, mint a jó zene mindenkori ismérvei.

Luca Saporito és Anthony Middleton 2002-ben találkozott először, és gyakorlatilag azonnal el is kezdtek együtt dolgozni. A két kivételes egyéniség zsenije az Audiofly-ban teljesedett ki, talált magára. Az elektronikus zenébe új életet lehelt a két ragyogó elme: munkásságuknak köszönhetően új értelmet nyert a 21. századi house, melyet masszív groove-jaikkal, teches elemekkel és magával ragadó dallamvonalakkal fűszereztek fel. Az elmúlt nyolc év alatt sikerült átrajzolniuk az e-zenei világtérképet, új minőséget, egy teljesen egyedi hangzást kialakítva, mely nemcsak produceri munkáikban, hanem DJ-szettjeikben is megjelent.

Hogy miből, kiből is táplálkozik az Audiofly sajátos világa? Íme, Luca válasza: „Good Cuisine, Mike Meyers, Giorgio Moroder, és mindaz, amitől kicsit jopbb emberré válhatunk nap mint nap”. És Anthonyé: Eno, Herbie Hancock, Clive Barker , Izzard és a Monty Python, Inovators.

Az Audiofly azonban nemcsak saját zenéikkel, feledhetetlen szettjeikkel lopta be magát a rajongók szívébe, hanem a 2007-ben alapított Supernature labellel is, ahol olyan neves pályatársaknak adtak maguk mellett megjelenési lehetőséget, mint pl. Kabuto & Koji, Fabio Gianelli, Ali Nasser és Alejandro Vivanco.

Dolgoznak még AudioflyX néven, valamint Miss Joolsszal közösen mint Sleeper Thief, sőt Struart Geddesszel mint Rekleiner. Zenéiket rangos kiadók címkéi díszítik, így pl. megtaláljuk a munkáikat a Deleted, a Tsuba, a Saw, a Moodmusic, a Rekids, a Get Physical, a Renaissance, az 8bit, a Viva Music, továbbá a Connaisseur Recordings katalógusában.

http://soundcloud.com/audiofly


 


Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

 • Electronic Seasons Festival – interjú a szervezővel

  Az Electronic Seasons Festival még el sem kezdődött, de már mindenki beszél róla. Sokan nem értik, miért fesztivál, ha egyszer klubest, s hogy mi is ez az egész. A hirdetéseket elnézve egy tökéletes estét tölthetünk el március 12-én a Kalászi Sportcsarnokban. Hogy a szép szavak és a színes képek mögött valódi tartalom van, arról a legilletékesebb, maga a szervező beszélt, aki nem más, mint a VJ-ként és tévésként ismertté vált Six, vagyis Juhancsik István.
 • Electronic Seasons Festival - Rád szabtuk, hogy minket választhass…

  2011 tavaszán is lesz kikelet, de ezúttal másként érezzük majd a vízfakasztó tavasz vibráló pezsgését a Tuborg jóvoltából. Egy nemes kezdeményezés szökken szárba forráspontig hevítve a megdermedt kedélyeket. Az Electronic Seasons Festival március 12-én megtöri a megszokás jegét és felszínre hozza minden partiarc rejtett vágyát: egy világszínvonalú elektronikus zenei rendezvénysorozatot szinte szemtelenül alacsony árakon.
 • Grünanlage fesztivál újratöltve!

  Az évente megrendezésre kerülő The Grünanlage fesztivál ismét visszatér!

Zenei stílusok

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó