Pulzar

Electronic Seasons Festival - Rád szabtuk, hogy minket választhass…

2011 tavaszán is lesz kikelet, de ezúttal másként érezzük majd a vízfakasztó tavasz vibráló pezsgését a Tuborg jóvoltából. Egy nemes kezdeményezés szökken szárba forráspontig hevítve a megdermedt kedélyeket. Az Electronic Seasons Festival március 12-én megtöri a megszokás jegét és felszínre hozza minden partiarc rejtett vágyát: egy világszínvonalú elektronikus zenei rendezvénysorozatot szinte szemtelenül alacsony árakon.

 A fesztivál minőségű klubest bemutatkozó rendezvényén az AudioFly duója mellett Hermanez viszi majd a prímet. Az ESF magyar oldalát  Jay Lumen, Snake Sedrick, SanfranciscoBeat  valamint a vj-k: Six , Zana  és Flux  képviselik…


A vendégek szállításáról a City Taxi "A" kategóriás járművekkel és kedvezményes árakkal gondoskodik. A taxivállalat az éjszaka folyamán a helyszínen diszpécserszolgálatot ad, így a rendezvényről történő elszállításnál nincs szükség telefonos rendelésre, minimális várakozási idővel igénybe vehetők a gépkocsik. Az odaút alkalmával a 2-111-111 szám hívását követően a  373 00 (ESF 00) kódra kell hivatkozni, ez esetben a City Taxi a legalacsonyabb tarifával biztosítja a szállítást.

Bulizzatok felhőtlenül, táncoljatok a legigényesebb elektronikus zenékre a legszakavatottabb DJ-k produkcióját látva és hallva! Igyatok kedvetekre kedvenc italaitokból kíméletes árfekvésben! Élvezzétek a professzionális hangot és fényt, a szemet kápráztató VJ show-kat, a kedves felszolgálók és hostessek készségességét a bárpultokban!

Ez az éjszaka igazán rólatok és nektek szól!

Belépő:

Elővételben: 2300 Ft
Helyszínen: 2600 Ft
VIP: 8000 Ft  / lefogyasztható /


Limitált darabszámban kapható, igényeiteket az
info@seasons.hu címre küldjétek el nekünk.

www.seasons.hu

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó