Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 200 Ft
Mindenkinek éjfél után2 900 Ft

Partyajánló

Kecel Halloween ( okt. 31. SZERDA! ) @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2007. október 31.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Minimal, Tech-house, Minimal,
House, Deep House
Kecel Halloween ( okt. 31. SZERDA! )A tavalyi nagy sikerű keceli HALLOWEEN party után itt a folytatás, melyből tradíció válik…Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Vidu
összes résztvevő megtekintése

Kecel Halloween ( okt. 31. SZERDA! ) @ Club Korona, Kecel

A tavalyi nagy sikerű keceli HALLOWEEN party után itt a folytatás, melyből tradíció válik…

A 2006-os évben ezen alkalommal olyan lemezlovasok is debütáltak a Korona falai közt, akik eddig még egyszer sem tettek fel a klubban és zeneiségük, valami előremutatót, újdonságot hozott az egész hazai klubélet számára! Az idei évben sincs ez másképp! A fesztiválon oly sikeres minimal és deep house hangzás, némi tech-vel és aciddel megfűszerezve egész estés főműsoridőt kapott a sound külföldi és hazai legjobbjaival! A Londonban élő és alkotó AUDIOFLY duót olyan nagyágyúk közé sorolja a szakma, mint a Trentemoller, Booka Shade, Tiefschwerz, M.A.N.D.Y-féle formációk. A világ legjobb klubjaiban és klubestjein tekernek a srácok így az Ibizai Space, vagy a DC10 után, most végre Kecelen is hallhatjuk majd őket! Előttük az a PHONIQUE játszik majd, aki a deep és minimal house elegyének egyik legjobb producer/dj képviselője. A honi minimal klubestek talán legjobbja a HAIRY csapat színeit Naga és Beta képviseli majd, a warm upról pedig a Shabaam és Dave Van N aka Polarize duó gondoskodik majd. A Bárban Pat Duff, James Cole és Benny állnak a lemezjátszók mögé. Igazi deep/minimal/tech/acid hangulat a Koronában! Abból is a legjobb, a legjobbakkal!

2007.okt.31.szerda
KECEL HALLOWEEN
with AUDIOFLY(UK) and PHONIOUE(DE)
-
Dj- k: AUDIOFLY (UK), PHONIOUE(DE), Beta, Naga, Shabaam, Dave Van N From Polarize, James Cole, Pat Duff, Benny

BELÉPŐ: 24.00-ig: 2200 FT 24.00-tól: 2900 Ft
WEB: www.clubkorona.hu
MAIL: bozokijanos@clubkorona.hu
TEL: + 36 20/579-90-67
HOTEL: Korona Panzió - Kecel, Vasút u. 59: + 36 78 /422 - 684; Virag Hotel, Kecel: Tel: 78/422 - 910; 30 / 688-9083

AUDIOFLY (UK)
Anthony Middleton és Luca Saporito neve elsõre talán csak azoknak mond valamit, akik mélyebben jártasak az elektronikus zenei világban. Viszont az Audiofly név már többnyire minden igazi partyarc számára ismerõsen csenghet. A két fiatalember alkotta formáció 2002 óta létezik, és napjaink egyik legkreatívabb, legforróbb underground hangzását képviselõ projectjeként jegyzi õket az egész világ! Egyedi hangzásukat talán senkiéhez sem lehet hasonlítani. Nem csoda, hogy karrierjük napról-napra felfelé ível, hisz az egész elektronikus világ róluk beszél. London egyik legfelkapottabb dj/producer párosa igen termékeny és jobbnál-jobb trackek látnak napvilágot olyan kiadóknál, mint például: a Get Physical, Kling Klong, Mood Music, Saw, Mobilee, Tbusa. Igazából néha nehéz bekategorizálni a zenéiket, hiszen a minimáltól kezdve az electroig, technoig mindent készítenek. Dj-szettjüket is a dinamika, harmónia tudatos koncepciója, és a precizítás jellemzi. Nevük ma már garancia a minõségre az egész világon. Nem csoda, hogy a közös munkák során olyan emberekkel dolgoznak együtt, mint Rekleiner, Sleeper Thief (Miss Jools), S.L.A.A.F (Steve Lawler) és Opus Ink (Satoshi Tomiie) és olyan helyeken pörgetnek mint a berlini Watergate, Metropolis, vagy SanPaolo-ban a Pacha, és persze Ibizán a Space. A világ szinte összes meghatározó klubjában bizonyították, hogy érdemes õket meghívni! A páros második fellépésére készül Magyarországon és most debütálnak Kecelen. Egy felejthetetlen éjszaka: ezt garantálja az Audiofly azoknak akik 31.-én a Koronát választják.

PHONIQUE (DE)
Egy igazi deep és minimal house fenomén végre újra Kecelen! A Kecel Fesztivál nem csupán az év bulija címre pályázik évrõl-évre, hanem úttörõ szerepet játszik abban, hogy olyan új neveket mutasson be a publikumnak, akik eleddig nem léptek fel Magyarországon, nevük és teljesítményük viszont világszerte a legjobbak közé sorolja õket. A 2006-os Feszt egyik ilyen szereplõje az a PHONIQUE, aki a fent említett hangzás egyik legjobbja a földgolyón! Már akkor lenyűgözte a vájtfülűeket is, mikor még alig páran kapizsgálták mi is ez az új sound, amely egyszerre deep és minimal, olyan nagyon jó... Azóta is kerestük a lehetőséget, mikor tudjuk újra elhozni és mi sem alkalmasabb minderre, mint nemrégiben megjelent albuma és a HALLOWEEN parti kifejezetten erre a hangzásra alapozó alkalma! A Dessous Recordsnál megjelent albumról álljon itt egy kis elõzetes:
Phonique már évek óta ott mozog a house mélyebb vounalában, de 2004-ben került elõször igazán reflektrofénybe, mikor Tiefschwarz 'The Red Dress' című opuszára készített remixe berobbant a szcéna legfelsõbb ligájába is. Azóta mindenki árgus szemekkel figyeli produceri munkáit, elég ha csak a tavalyi nagy sikerre az ‘Erlend Oye "For The Time Being’-ra gondolunk. 'Good Idea' című második albuma sem fog csalódást okozni, azoknak, akik a finomabb muzsikákat kedvelik.


AJÁNLÓ: Phonique - ‘Good Idea’

A 'House' címû felvételt Steve Bug-val készítette el minimal groove-ot és egy monológot felhasználva a szerzeményhez. A 'Stockholm'-ban Zoo Brazillal dolgozott együtt, míg az 'Inside'-ban Ilija Rudman működött közre. De Gui Borattoval a 'Rameau'-t, Trentemollerrel az 'Anders'-t is megemlíthetnénk. Csupa nehézbombázó a hangzás legelismertebb szakemberei, az eredmény pedig egy különleges elektronikus alkotás, ahol megtaláljuk a finom downtempo-t éppúgy, mint a melodikus deep house-t, vagy az acides disco-t Igazi post-modern elektronikus alkotás!

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Szavazz a lányokra

    A hölgyek között is lehetnek tehetségesek, jók, sőt legjobbak is. A FemaleDjs most ezt a listát próbálja felállítani, megmutatni nekünk, mindenkinek, az egész világnak, hogy kik azok a djane lányok, akik eddig is sok kellemes percet szereztek egy-egy jól irányzott szettjükkel, s kik azok, akikre érdemes lesz a jövőben is figyelni, munkásságukat figyelemmel kísérni.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó