Pulzar

Művész

Phonique

Phonique

Phonique már évek óta ott mozog a house mélyebb vonalában, de 2004-ben került elõször igazán reflektrorfénybe, mikor Tiefschwarz 'The Red Dress' című opuszára készített remixe berobbant a szcéna legfelsõbb ligájába is. Azóta mindenki árgus szemekkel figyeli produceri munkáit, elég ha csak a tavalyi nagy sikerre az ‘Erlend Oye "For The Time Being’-ra gondolunk. 'Good Idea' című második albuma sem fog csalódást okozni, azoknak, akik a finomabb muzsikákat kedvelik.

Azóta mindenki árgus szemekkel figyeli produceri munkáit, elég ha csak a tavalyi nagy sikerre az ‘Erlend Oye "For The Time Being’-ra gondolunk. 'Good Idea' című második albuma sem fog csalódást okozni, azoknak, akik a finomabb muzsikákat kedvelik.

http://soundcloud.com/phonique

Archív partyajánlók

 • [2016-08-05] ★ Corvin Shine pres. Phonique ★
  @ Corvin Club

  A megszokottnál is könnyedebb vizekre visz benneteket augusztus 5-én a Corvin Shine! Az első, igazán nyári dallamokra építő saját klubestünkre a karrierjét Berlinben megalapozó Phoniquet hívtuk meg! Hosszú éveken át szervezett bulikat, ahol igyekezett előremutató artistokat bemutatni a közönségnek, illetve magára is felhívta a figyelmet. Fellépései során játszott Sao Paulo, Helsinki, Parizs, London, Marseille, Bécs, San Francisco és Tel Aviv legnagyobb klubjaiban, de berlini gyökereit sosem feledte, hiszen a legendás Tresor rezidenseként is tevékenykedett. Produceri munkáit a Crosstown Rebels, Poker Flat, Dessous Recordings, Ladies And Gentlemen kiadók gondozták, hogy tényleg csak a legnagyobbakat említsük. Mára az egyik legkeresettebb remixer lett deep house berkekben.
 • [2014-06-27] A38 pres. PHONIQUE
  @ A38, Budapest

  Az elegáns berlini house nagymestere, Michael Vater két elképesztő teltházas buli után újra Budapesten, rangos hazai felhozatallal körítve, az A38 Hajó Tetőteraszán!
 • [2014-01-17] URIMURI pres. PHONIQUE
  @ Gerbeaud Café

  Hogy a január végi Sas utcai nyitásig se maradjatok rendes muri nélkül, és már különben is hiányzunk egymásnak, nem akármilyen bulival készülünk:
 • [2009-04-12] I Love Deep 7 éves születésnapi party
  @ Citadella, Budapest

  "A party ami a néhai Pacha Barból indult hódító útjára, amikor még a stílus, az érzés kevésbé volt ismert hazánkban."
 • [2007-10-31] Kecel Halloween ( okt. 31. SZERDA! )
  @ Club Korona, Kecel

  A tavalyi nagy sikerű keceli HALLOWEEN party után itt a folytatás, melyből tradíció válik…

Ajánlott lemezek

 • Terry Lee Brown Jr.- Terrys Cafe 10

  A német deep house fenegyereke elérkezett legendás sorozatnának 10. darabjához. A kiadvány rendhagyó módon két korongot tartalmaz. Az első korong a megszokott terrys cafe hangulatában telik olyan előadók műveivel mint: Milton Jackson, The Timewriter, Phonique és természetesen a mestertől is találhatunk egy művet a lemezen.

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó