Pulzar

Cinema Hall & Hi!Fly & Badgirls pres.: Audiofly & Marco Faraone flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Cinema Hall & Hi!Fly & Badgirls pres.: Audiofly & Marco Faraone @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2013. október 22.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House, Deep House, Progressive House, Tech-house
Cinema Hall & Hi!Fly & Badgirls pres.: Audiofly & Marco FaraoneA hazánkban stílusteremtő nyári Cinematiné után újra közös projektbe fogott a Cinema Hall, a Hi!Fly és a Badgirls. Október 22-én, nemzeti ünnepünk előestéjén a manapság leginkább a Flying Circus estek kapcsán ismert AUDIOFLY duó és a szcéna egyik legfelkapottabb tehetsége, MARCO FARAONE látogat el kedvenc multiplexünkbe.Cinema Hall

Cinema Hall & Hi!Fly & Badgirls pres.: Audiofly & Marco Faraone @ Cinema Hall

A hazánkban stílusteremtő nyári Cinematiné után újra közös projektbe fogott a Cinema Hall, a Hi!Fly és a Badgirls. Október 22-én, nemzeti ünnepünk előestéjén a manapság leginkább a Flying Circus estek kapcsán ismert AUDIOFLY duó és a szcéna egyik legfelkapottabb tehetsége, MARCO FARAONE látogat el kedvenc multiplexünkbe.

Az AUDIOFLY projekt egy audiotechnikai mérnök és zenész, valamint egy lemezlovas találkozásaként jött létre a 2000-es évek elején, majd vált egy komplex producer - dj - label manager párossá. A szakma csúcsait megjáró duó (DJ Mag címlap CD, Space Ibiza rezidencia, saját topkiadó Supernature néven) többször járt már hazánkban, legutóbb is kedvenc mozink falait rengették meg egy fergeteges szettel. A before-okhoz érdemes leporolni az egyik legsikeresebb kiadványukat, a Follow My Liebe című albumukat.

MARCO FARAONE fiatal kora ellenére már rengeteget tett le az asztalra. Első fellépését 14 évesen abszolválta szülővárosában, Luccaban. 2010-ben robbant be a köztudatba a Moon Harbournál megjelent "Strange Neighbours" EP-vel, melyet továbbiak követtek olyan prémium címkéken, mint a Desolat, Get Physical, Sci+Tec, Cécille vagy a Break New Soil. Luca Agnellivel közösen alapította meg saját kiadóját, az Etruria Beat-et. Európa top klubjai után most a Cinema Hallt készül romokba dönteni!

Természetesen a Hi!Fly és Badgirls rezidensek is pultba lépnek az este során, így velünk lesz az Yvel & Tristan / Sobek / James Grow trió és a James Cole / Shabaam duó.

Belépő:
Limitált számú kedvezményes jegy csak a RA-n: 2000 Ft
A helyszínen 23:30-ig: 2500 Ft
A helyszínen 23:30-tól 3000 Ft

Facebook: www.facebook.com/​events/​209111202599584/​


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó