Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Cinema Hall & TrueSounds pres. Martin Buttrich & Guy J @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. december 14.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus Progressive House, House, Tech-house
Cinema Hall & TrueSounds pres. Martin Buttrich & Guy J2013-ban a TrueSounds csapata is a Cinema Hall Budapest sikeres klubszezonját erősíti, ahogyan a Cinema Hall is a TSapat mögött áll kiemelkedő hangrendszerével, barátságos személyzetével és az igazi közösségi élményhez tartozó atmoszférájával. Mondhatni, jó igazolás volt - mindkét fél részéről.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

Cinema Hall & TrueSounds pres. Martin Buttrich & Guy J @ Cinema Hall, Budapest

2013-ban a TrueSounds csapata is a Cinema Hall Budapest sikeres klubszezonját erősíti, ahogyan a Cinema Hall is a TSapat mögött áll kiemelkedő hangrendszerével, barátságos személyzetével és az igazi közösségi élményhez tartozó atmoszférájával.
Mondhatni, jó igazolás volt - mindkét fél részéről.

A szezon második TS bulija egybeesik a CH harmadik születésnapjával, amiről résztvevők úgy vélekednek, hogy igazán felejthetetlenné kell tenni e ritka alkalmat.

A CH az elmúlt években sikeresen pozicionálta magát a minőségi és underground house és tech house irányzatokban. Megannyi durva buliban vehettetek részt Budapest legjobb klubjában. Ezt a zenei skálát tökéletesen egészíti ki a Truesounds által képviselt dallamosabb érzelmesebb zenei világ, kemény alapokon a house zene színes világában. A CH és a TS találkozása minden szempontból egy minőségi mérföldkő a hazai szcénában.

Ez ünnepi alkalom keresztmetszeteként jött létre ez az est amire invitálunk benneteket, mert úgy gondoljuk itt minden, de minden stílus megszólal majd ami a CH kiváló közönségének kedves lehet.

Nem fárasztunk Titeket a fellépők száraz biográfiáival, a műsor önmagért beszél..
Olyan neveket hozunk el, akik méltóak arra, hogy a klub SZÜLETÉSNAPJÁN a dj pultba lépjenek továbbá a sikeres TSaládi találkozók "kezeket a magasba" élményeit még tovább vigyék..

"Nagy mozi lesz az tuti...." - Dandy :)

CH & TS pres. Cinema Hall 3th Birthday :

MARTIN BUTTRICH
GUY J
DANDY aka 
Peter Makto
INVOICE aka Gregory S
GARAY
- special CH birthday warm up set


Belépő / Ticket: 3000HUF
START: 23h

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​441715899280259/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó