Pulzar

Partyajánló

FORMAT: B (Jacob Hildenbrand)/D/ @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2013. november 2.
Helyszín Cinema Hall
Stílus Techno, Tech-house
FORMAT: B (Jacob Hildenbrand)/D/Jakob Hildenbrand, a Format:B egyik tagja hiába tanult meg basszusgitáron játszani, hiába szerették volna a szülei, ha marad a hangszeres zenénél, nem így történt. Bár fiatalkorában hardcore és funk zenével is próbálkozott, később a vérhőmérséklete egészen másfelé vitte. Ő ugyanis jobban szerette a techno partikat. Jakob elkezdett techno lemezeket vásárolni, beszerzett egy leárazott Atari St40-est és vett egy olcsó szintit. Innentől már nem volt megállás.Cinema Hall

FORMAT: B (Jacob Hildenbrand)/D/ @ Cinema Hall

Jakob Hildenbrand, a Format:B egyik tagja hiába tanult meg basszusgitáron játszani, hiába szerették volna a szülei, ha marad a hangszeres zenénél, nem így történt. Bár fiatalkorában hardcore és funk zenével is próbálkozott, később a vérhőmérséklete egészen másfelé vitte. Ő ugyanis jobban szerette a techno partikat. Jakob elkezdett techno lemezeket vásárolni, beszerzett egy leárazott Atari St40-est és vett egy olcsó szintit. Innentől már nem volt megállás.

 A másik tag, Franziskus Sell története kísértetiesen hasonló. Hat évesen kezdett el zongorázni szülővárosában, Erfurtban, imádta a klasszikus zenét, de Michael Jacksont és Pet Shop Boys-t is szívesen hallgatott. Aztán jött egy 1993-as buli a legendás frankfurti E-Werkben és minden megváltozott. Chopin helyét a szívében átvették a szigorú 4/4-ek, és három évvel később már rezidenciát vállalt a hírhedt Sub Ground Lighthouse afterpartikon.

A két úriember életútja egy hangmérnöki kurzuson keresztezte egymást. Mivel a csoport összes többi tagja hosszú hajú, bőrszerkós metalfan volt, csak idő kérdése volt, mikor találnak egymásra. Mindössze néhány közös berlini parti kellett ahhoz, hogy megszülessen a Format:B gondolata, a történet folytatását pedig már mindenki ismeri. A két úriember Slaps című maxijával villámgyorsan meghódította Németországot és Európát, így nem csoda, hogy felfigyelt rájuk Oliver Koletzki, akinek Stil vor Talent kiadójánál később két maxijuk is megjelent. Vivian Wheeler című felvételük volt a csúcspontja Karotte Kitchen 2 mixének, de szerepeltek D. Ramirez Headliners CD-jén, sőt Brodinski Suck My Deckjén is. 2009-ben aztán megalapították saját kiadójukat, a Formatik Records-ot, ahol most már kedvükre garázdálkodhatnak, hiszen azt jelentetnek meg, ami nekik jól esik. Száraz, fémes de mégis magával ragadó muzsikáik érintik az elektro és a minimal techno határait is. Lehetetlen őket beskatulyázni, de energikus szettjeik mindig garanciát jelentenek egy jó bulira, így nekünk sincs mit kockáztatni 2013.11.02.-án a Cinema Hall-ba.

▬▬▬▬RED ROOM▬▬▬▬

⊙ FORMAT: B (Jacob Hildenbrand)/D/
https://www.facebook.com/FORMATBofficial?fref=ts

⊙ KÜHL
https://www.facebook.com/kuhl.dj

⊙ SIKZTAH 
https://www.facebook.com/sikztah?fref=ts

⊙ NEWL
https://www.facebook.com/newldj


▬▬▬▬BLUE ROOM▬▬▬▬

⊙ Stamp ⊙ Kornel Halasz ⊙ Goyah

elépő hölgyekenk, uraknak egységesen 2500 HUF éjfélig utána 3000.-HUF

Facebook oldal: https:/​/​www.facebook.com/​events/​660440767309024/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó