Pulzar

Partyajánló

SOUND OF CREAM @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2013. november 9.
Helyszín Cinema Hall
Stílus Trance, Progressive Trance, Minimal, House
SOUND OF CREAMA fantasztikus teltházas, eufórikus, megőrülős szeptemberi szezonnyitó party után újra két külföldi producert (már-már legendát) lát vendégül a Sound of Cream.Cinema Hall

SOUND OF CREAM @ Cinema Hall

A fantasztikus teltházas, eufórikus, megőrülős szeptemberi szezonnyitó party után újra két külföldi producert (már-már legendát) lát vendégül a Sound of Cream.

Super8 & Tab:

A finn páros, Janne Mansnerus és Miika Eloranta 2005-ben alapíták meg a Super8 & Tab formációt, kiemelkedő tagjai az Anjunabeats-nek. Empire című albumuk előtt is már ismerettük őket, hiszen olyan legendákat írtak, mint az Irufushi, Delusion, Elektra, Worldwide, Suru, Needs To Feel.

2012-ben második otthonuk a stúdió, amiből olyan remekművek kerültek ki, mint Black Is Back, Awakenings, Fiesta, Arc.

 

A duó stílusa teljesen egyedi és innovatív. Saját dalaikon, remixeiken egytől-egyig felismerhetők a finn srácok keze munkája, akik egyben a skandináv trance forradalom vezetői.

Rengeteg elismerést, dícséretet kaptak a fiúk, többek közt a Mixmag írása az Empire című albumukról:

"Ez egy ritka és csodálatos dolog, hogy kívülről fújok egy albumot első hallásra. És pontosan ez az, amit Super8 & Tab debütáló albuma tett velem"

 

Nem meglepő, hogy imádják őket. Tomboló közönségük volt az Electric Daisy Carnival-on Las Vegas-ban, a Tomorrowland-en Belgiumban, a Global Gathering-en, az ASOT 550-on Den Bosch-ban és számos klubokban Ibizán, Ausztráliában, Moldovában és az Egyesült Királyságban.

És nem utolsósorban Magyarországon először, a Sound of Cream-en is!

 

Max Graham:

A londoni születésű Max Graham, Spanyolországban élt, majd New York-ban, Los Angeles-ben, mielőtt letelepedett Kanadában. Dalait az igazi trancerek mind kívülről fújják: "Sun in the winter", "Nothing else matters", "Still there's You" Rádióműsora, a "Cycles Radio" is igen sikeres a rajongók körében. Soha nem ragaszkodik egy féle stílushoz, hanem inkább ad a kis ízelítőt a táncparkettet épp szétszedők között - Trance, Progressive, Techno és így tovább. Pont ez a sokféleség az ami minden zenéjében előjön, érzékeltetve az energikus, érzelmes "Max" hangzást. Emlékezetes ASOT550-es fellépése után mi is izgatottan várjuk, hogy a Sound of Cream-en is bemutatkozzon.

Line-up:

Super8 & Tab - First time in Hungary!
Max Graham
Tebron
Poleposition

_______________________

Helyszín: Cinema Hall - Budapest, III.kerület, Bécsi út 38-44.
További inó/more info: +36.20.255.5658
Belépő/Ticket: 2500 Ft / 9€
Nyitás/Open: 22:00

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​1417860235094197/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó