Pulzar

Partyajánló

SOUND OF CREAM @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2013-11-09
Helyszín Cinema Hall
Stílus Trance, Progressive Trance
SOUND OF CREAMA fantasztikus teltházas, eufórikus, megőrülős szeptemberi szezonnyitó party után újra két külföldi producert (már-már legendát) lát vendégül a Sound of Cream.Cinema Hall

SOUND OF CREAM @ Cinema Hall

A fantasztikus teltházas, eufórikus, megőrülős szeptemberi szezonnyitó party után újra két külföldi producert (már-már legendát) lát vendégül a Sound of Cream.

Super8 & Tab:

A finn páros, Janne Mansnerus és Miika Eloranta 2005-ben alapíták meg a Super8 & Tab formációt, kiemelkedő tagjai az Anjunabeats-nek. Empire című albumuk előtt is már ismerettük őket, hiszen olyan legendákat írtak, mint az Irufushi, Delusion, Elektra, Worldwide, Suru, Needs To Feel.

2012-ben második otthonuk a stúdió, amiből olyan remekművek kerültek ki, mint Black Is Back, Awakenings, Fiesta, Arc.

 

A duó stílusa teljesen egyedi és innovatív. Saját dalaikon, remixeiken egytől-egyig felismerhetők a finn srácok keze munkája, akik egyben a skandináv trance forradalom vezetői.

Rengeteg elismerést, dícséretet kaptak a fiúk, többek közt a Mixmag írása az Empire című albumukról:

"Ez egy ritka és csodálatos dolog, hogy kívülről fújok egy albumot első hallásra. És pontosan ez az, amit Super8 & Tab debütáló albuma tett velem"

 

Nem meglepő, hogy imádják őket. Tomboló közönségük volt az Electric Daisy Carnival-on Las Vegas-ban, a Tomorrowland-en Belgiumban, a Global Gathering-en, az ASOT 550-on Den Bosch-ban és számos klubokban Ibizán, Ausztráliában, Moldovában és az Egyesült Királyságban.

És nem utolsósorban Magyarországon először, a Sound of Cream-en is!

 

Max Graham:

A londoni születésű Max Graham, Spanyolországban élt, majd New York-ban, Los Angeles-ben, mielőtt letelepedett Kanadában. Dalait az igazi trancerek mind kívülről fújják: "Sun in the winter", "Nothing else matters", "Still there's You" Rádióműsora, a "Cycles Radio" is igen sikeres a rajongók körében. Soha nem ragaszkodik egy féle stílushoz, hanem inkább ad a kis ízelítőt a táncparkettet épp szétszedők között - Trance, Progressive, Techno és így tovább. Pont ez a sokféleség az ami minden zenéjében előjön, érzékeltetve az energikus, érzelmes "Max" hangzást. Emlékezetes ASOT550-es fellépése után mi is izgatottan várjuk, hogy a Sound of Cream-en is bemutatkozzon.

Line-up:

Super8 & Tab - First time in Hungary!
Max Graham
Tebron
Poleposition

_______________________

Helyszín: Cinema Hall - Budapest, III.kerület, Bécsi út 38-44.
További inó/more info: +36.20.255.5658
Belépő/Ticket: 2500 Ft / 9€
Nyitás/Open: 22:00

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​1417860235094197/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó