Pulzar

Partyajánló

Hi!Fly pres. Keinemusik Label Night @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. december 27.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house,
Techno
Hi!Fly pres. Keinemusik Label NightA márciusi HI!FLY partin bemutatott őrült back2back-jük után nem volt kérdés, hogy &ME és ADAM PORT hamarosan visszatér hozzánk. Azon a varázslatos estén egyik ámulatból a másikba estünk, és azt találgattuk, képesek-e folyamatosan egymásra licitálni a következő zenével? Képesek voltak… Egymás követték a saját, tesztelés alatt álló trackek, a csak hónapok múlva megjelenő promok, és a srácok néha nem szégyelltek egészen a ’80-as évek elejéig visszakanyarodni. Minden szám bombaként robbant a parketten, a közönség tombolása pedig órákon át folyamatosnak hatott. Az utóbbi időszakban a KEINEMUSIK tagjai valami teljesen egyedit mutattak, és üde színfoltból a szcéna meghatározó istállójává tették a kiadót. Nem véletlen, hogy a HI!FLY karácsonyi partiján újra a CINEMA HALL dj pultjába állnak.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

Hi!Fly pres. Keinemusik Label Night @ Cinema Hall, Budapest

A márciusi HI!FLY partin bemutatott őrült back2back-jük után nem volt kérdés, hogy &ME és ADAM PORT hamarosan visszatér hozzánk. Azon a varázslatos estén egyik ámulatból a másikba estünk, és azt találgattuk, képesek-e folyamatosan egymásra licitálni a következő zenével? Képesek voltak… Egymás követték a saját, tesztelés alatt álló trackek, a csak hónapok múlva megjelenő promok, és a srácok néha nem szégyelltek egészen a ’80-as évek elejéig visszakanyarodni. Minden szám bombaként robbant a parketten, a közönség tombolása pedig órákon át folyamatosnak hatott. Az utóbbi időszakban a KEINEMUSIK tagjai valami teljesen egyedit mutattak, és üde színfoltból a szcéna meghatározó istállójává tették a kiadót. Nem véletlen, hogy a HI!FLY karácsonyi partiján újra a CINEMA HALL dj pultjába állnak.

Az igazán mozgalmas év lezárásaként a CONCORDE terembe ezúttal egy igazi svéd hős, JOEL MULL érkezik, akinek produceri karrierjét boncolgatva nem nehéz megtalálni a legkíválóbb techno kiadókat: a rövidnek nem mondható listában olyanokkal találkozhatunk, mint a Drumcode, Truesoul, Cocoon, Harthouse, Music Man, Saved, Intec, H-Productions, Underwater, Enemy vagy a Jericho. A legkülönbözőbb labelek mutatják meg igazán JOEL sokoldalúságát és hozzáállását a zenekészítéshez és képességét, hogy megtalálja az egyensúlyt a keményebb ütemek és a finomabb melódiák között. DJ szettjei legalább olyan fantasztikusak, mint produceri tevékenysége. Maratoni estjei alatt egy igazi utazásra viszi a közönséget, amit a tökéletes felépítés és hihetetlen sokszínűség formál egy felejthetetlen élménnyé.

Red Room: Hi!Fly pres. Keinemusik Label Night with &ME, Adam Port
Green Room: Concorde w/ Joel Mull

Hazai support: 
Yvel & Tristan, Sikztah, Nils, James Grow, Nilux, Sobek 
Svetec, Lifeform, Captain Knuckles, Monolit

Belépő: 
Elővételben a Resident Advisor rendszerén keresztül: 
2000 Ft (limitált 100 db) 
A rendezvény napján a helyszínen: 
23:30-ig 2500 Ft, utána 3000 Ft

Facebook: www.facebook.com/​events/​252599894896408/​

Kapcsolódó cikkek

  • Drumcode előadóval erősíti programját a DFFRNTroom

    A techno orientáltság jegyében Juliet Fox is érkezik megtölteni a táncteret.
  • REBOOT interjú

    Frank Heinrich, azaz Reboot a jelenkor egyik legfelkapottabb előadóművésze, Luciano Cadenza családjának brilliáns ékköve. Egy hektikus 2009-es évvel a háta mögött nyilatkozik múltjáról, jelenéről és jövőbeni terveiről debütáló budapesti fellépése előtt, mely május 15-én kerül megrendezésre az A38 hajón, a Hi!Fly és Lick The Click! csapatok prezentálásában.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott lemezek

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó