Pulzar

Partyajánlók

2013. december 14., szombat

2013. december 14., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2013-12-14] WE NEED UNDERGROUND
    @ Instant, Budapest

    A We need UNDERGROUND egy új party sorozat.
    Leginkább azokat szólítja meg akiknek elegük van a hétről-hétre agyon hallgatott mainstream zenékből.
    Bővebben
  • [2013-12-14] Cinema Hall & TrueSounds pres. Martin Buttrich & Guy J
    @ Cinema Hall, Budapest

    2013-ban a TrueSounds csapata is a Cinema Hall Budapest sikeres klubszezonját erősíti, ahogyan a Cinema Hall is a TSapat mögött áll kiemelkedő hangrendszerével, barátságos személyzetével és az igazi közösségi élményhez tartozó atmoszférájával.
    Mondhatni, jó igazolás volt - mindkét fél részéről.
    Bővebben
  • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
    @ A38, Budapest

    Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
    Bővebben
  • [2013-12-14] Budapest Jungle pres. ROCKWELL (UK)
     

    Budapest Jungle pres. Rockwell (Shogun Audio - UK)
    2013. december 14. szombat
    Bővebben
  • [2013-12-14] SHE FIRE @ GMK
     

    Decemberi Party Hard Gozsdu Manó Klub
    Bővebben
  • [2013-12-14] Budapest Calling pres. MELOKIND
     

    Elérkezett hát újra az idő egy kis közös mulatságra és immár 5. alkalommal szeretnénk Nektek felejthetetlen és boldog pillanatokat szerezni! Az év utolsó Budapest Calling bulijára a „melotronica” kitalálóját és koronázatlan királyát hozzuk el kis hazánkba, aki nem más, mint MELOKIND!
    Bővebben
  • [2013-12-14] Repeta @ Retox Bar
    @ Retox Bar

    Ismét visszatérünk a Retox Party Bárba egy újabb Repeta erejéig! Ezúttal a Tilos rádió Remiz című műsorának egyik házagazdája Inzert csatlakozik hozzánk egy szett erejéig! A zenei felhozatal változatlan, egész este a középtempójú breakbeat és electro stílusoké a főszerep! / Repeta will be back on 14 December in Retox Bar, Budapest with the best breakbeat and electro tracks all night long!
    Bővebben
  • [2013-12-14] Deepbeats
     

    A Deepbeats csapata erre az estére elfoglalja a Mika pincéjét, hogy egy önfeledt bulival örvendeztessen meg Titeket az ünnepek forgataga előtt. A house jegyében életre hívott estére vendégeket is hívtak, nem is akárkiket. Érkezik a folyamatosan megújulni képes kéttagú Headshotboyz formáció, valamint a mindig biztos kezű lemezmágus Klayman. Az este rezidenseit Reload és Po:ti személyében üdvözölhetjük.
    Bővebben
  • [2013-12-14] Partyspace.hu és MŰISZ MAN bemutatja: FÉLÉVZÁRÓ
    @ Kuplung, Budapest

    Sebesen közeledik a szorgalmi időszak vége és ami még rosszabb a vizsgaidőszak eleje. MŰISZ MAN is érintett ebben, de ő szomorkodás helyett inkább ünnepelne. Megkereste a partyspace.hu csapatát, akik örömmel segítettek neki terve megvalósításában.
    Bővebben
  • [2013-12-14] KARANYI: CELEBRATE LIFE Release Party
     

    Az új Karanyi dal, a CELEBRATE LIFE hivatalos bemutató bulija 2 órás exkluzív dj szettel, az eredeti énekes, Big John Whitfield (USA) élő közreműködésével!
    Bővebben
  • [2013-12-14] After party
     

    AFTER PARTY @ PATRON CLUB
    Bővebben
  • [2013-12-14] Freedom Night
     

    Őrületes zenék, fantasztikus hangulat egy új szombati modern tánczenés partisorozat! Dj Free mindenkinek kedvet csinál a véget nem érő bulizáshoz. A Freedom Party résztvevői további díjfizetés nélkül bent maradhatnak a Patron nappali buliján.
    Bővebben
  • [2013-12-14] Bordó Nights
     

    Folytatódik a szombaton nagy sikerrel megnyitott Bordó Nights: azt már tudjuk, hogy a hely tökéletesen alkalmas egy kézfeltartós házibulihoz, a pult és a konyha kínálata több, mint nagyszerű, és a hangzás is közel tökéletes, de azért van még mit kipróbálni!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó