Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling pres. MELOKIND

Fellépők
Dátum 2013. december 14.
Stílus Deep House
Budapest Calling pres. MELOKINDElérkezett hát újra az idő egy kis közös mulatságra és immár 5. alkalommal szeretnénk Nektek felejthetetlen és boldog pillanatokat szerezni! Az év utolsó Budapest Calling bulijára a „melotronica” kitalálóját és koronázatlan királyát hozzuk el kis hazánkba, aki nem más, mint MELOKIND!

Budapest Calling pres. MELOKIND

Elérkezett hát újra az idő egy kis közös mulatságra és immár 5. alkalommal szeretnénk Nektek felejthetetlen és boldog pillanatokat szerezni! Az év utolsó Budapest Calling bulijára a „melotronica” kitalálóját és koronázatlan királyát hozzuk el kis hazánkba, aki nem más, mint MELOKIND!

A német származású DJ/producer, Melokind stílusára a 90-es évek elektro-popja nagy hatással volt, ami néha vissza-visszaköszönt műveiben, manapság viszont a „melódiás”, deephouse dallamok jellemzik munkásságát. Melokind az a DJ, aki egy valódi zenei utazást nyújt a nagyérdemű közönségnek, aki úgy építi fel a szettjeit, hogy azok egy táncolható, erőteljes és egyben szívhez szóló egyveleget képezzenek. Pazar zenei élmény, csak ínyenceknek!

Azt est további részeiről a Budapest Calling bulikból is már jól ismert nevek fognak gondoskodni: MOON és PETEY DIXON! Az ő nevük már alapból garancia arra, hogy a buli elejétől a végéig táncolni fogtok, sőt, ugrálni feltett tapsoló kezekkel!

Melokind mottója egyben a bulink mottója is lett: „Always towards the sun”….

Egy kis ízelítő:
http://www.youtube.com/watch?v=xOOMUJSWx78

A buli helyszínéül pedig egy nagyon designos, jó akusztikával és hangcuccal rendelkező belvárosi hely fog szolgálni, a NU Bisztró!

Belépő: 2000 Ft (hamarosan további infók az elővételes jegyekkel kapcsolatban!)

LOVE and PIECE and DEEP MUSIC

https:/​/​www.facebook.com/​events/​1431176953767621/​

Helyszín

  • NU Bisztró

    Teréz körút 55-57. Budapest, Hungary 1062

Ajánlott videók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó