Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling & Cinema Hall & Truesounds Music pres KINTAR ★ VOLEN SENTIR @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2022. november 12.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House
Budapest Calling & Cinema Hall & Truesounds Music pres KINTAR ★ VOLEN SENTIRElektronikus zene szerelmesei, figyelem! Olyan zenei csemegét kínálunk nektek, hogy mind a 10 ujjatokat meg fogjátok nyalni. Erre garancia a Budapest Calling és Truesounds kooperáció és a szervezők ízlése, amivel újat szeretnének mutatni a Nagyérdemű klubbokba járó közönségnek.Cinema Hall

Budapest Calling & Cinema Hall & Truesounds Music pres KINTAR ★ VOLEN SENTIR @ Cinema Hall

Elektronikus zene szerelmesei, figyelem! Olyan zenei csemegét kínálunk nektek, hogy mind a 10 ujjatokat meg fogjátok nyalni. Erre garancia a
Budapest Calling és Truesounds kooperáció és a szervezők ízlése, amivel újat szeretnének mutatni a Nagyérdemű klubbokba járó közönségnek.

Mire számíthattok: újabb zenei varázslat lesz a Cinema Hallban!
Eddig itthon ritkán hallott house grooveok, Afro House törzsi ütemek várnak rátok megspékelve a legfinomabb progressive trackekkel és libabőrt okozó vokálokkal.

𝗩𝗼𝗹𝗲𝗻 𝗦𝗲𝗻𝘁𝗶𝗿 a nappali Halászbástyás buli után éjszaka egy lendületesebb szettet tol, ahol olyan oldalát is megmutatja várhatóan, amit eddig nem hallottunk tőle. Az biztos, hogy marad a rá jellemző súlyos basszusok és dallamok mellett.

𝗞𝗶𝗻𝘁𝗮𝗿 neve már bizonyított itthon. Elhozza Nektek az aktuális ibizai hangzásvilágot, ami annyira energikus és egyedi, hogy talán klubban ilyet itthon még nem is hallottatok. Az argentín producer a Blue Marlin Ibiza rezidense, aki idén az afro/organic house stílus legnagyobb alakjával, Black Coffee-val együtt Ushuaia-n is fellépett! A különböző törzsi hangszerekkel, énekekkel harmónikusan spékelt szettjeivel és misztikus, organikus house hangzásával elkerülhetetlen ikon lett a parti szigeten, és egyre inkább szerte a világban. Tökéletes párost fog alkotni Volen Sentirrel!


Természetesen a hazai fellépőket ezúttal is gondosan válogattuk a vendégeink mellé.

Magától értetődő, hogy a bemelegítés felelőse az 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐠𝐨 𝐓𝐡𝐞𝐨𝐫𝐲 formáció lesz. Akik buliról bulira növelik a rajongóik számát és folyamatosan magas szinten hozzák a produkciójukat.

A zárásért felelős felállás 𝙋𝙚𝙩𝙚𝙧 𝙈𝙖𝙠𝙩𝙤 és 𝙂𝙧𝙚𝙜𝙤𝙧𝙮 𝙎 lesznek. Az elmúlt években már tapasztaltuk, hogy amikor hazánk legkedveltebb TSapatára van bízva a zárás az garantáltan plusz 60 perces műsor a reggeli állapotokban! Mondhatni az egész éjszaka egy csodás álom lesz!

Véssétek be nagybetűvel a naptárba a dátumot és készüljetek lélekben az utazásra!

★ 𝐋𝐈𝐍𝐄𝐔𝐏★
KINTAR
VOLEN SENTIR
PETER MAKTO
GREGORY S
INDIGO THEORY

★ 𝐓𝐈𝐂𝐊𝐄𝐓𝐒 ★
>> https://bit.ly/kintar_volensentir_nov12

www.facebook.com/​events/​1541810459595311/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó