Pulzar

Partyajánló

Truesounds Music Showcase & Season Opening - Marc DePulse @ A38

Fellépők
Dátum 2020. szeptember 5.
Helyszín A38
Stílus House
Truesounds Music Showcase & Season Opening - Marc DePulseHello Hello! A billentyűzet mögött a TSapatkapitány.A38

Truesounds Music Showcase & Season Opening - Marc DePulse @ A38

Hello Hello!

A billentyűzet mögött a TSapatkapitány.

Idén elmaradt a TSM 16. szülinap, hangtalan lefolyt a Dunán az IKREK esemény is... Tépi az élet az idei klub és elektronikus zenei életet és még megannyi területen szívás a 2020. Mint sokan mások, mi is emelt fővel tekintünk előre és tervezzük az alkalmakat, amikor is újra összejöhetünk ünnepelni az életet, a közösséget, a hangos zenét... Mindent, amit csak lehet ezzel az instabil jövőképpel, ami most van.

Nagyon jól sikerült az első évad az A38 Hajón, mint új rezidencia. Várjuk mi is a beköltözést újra a sötétségbe.
Nagyon örülünk a sok-sok pozitív visszajelzésnek a szezonunkat illetően és még jobb, hogy türelmetlen kérdésekkel bombáztok, hogy "mikor lesz már megint hajó?"

MOST LESZ! Bízunk benne, hogy lesz!
Gőzerővel készülünk egy parádés szezonnyitásra. Még úgy is, hogy fejünk felett lebeg egy újabb őszi stop!

Az elmúlt évek statisztikái alapján és a különböző zenei mérések alapján egy közönség kedvenc lesz a vendégünk, akinek a hangzása és zenéje meghatározó a DJ szettjeinkben. Akinek az alkotásait ti is imádjátok, és aki a Truesounds Music kiadón is hamarosan egy újabb bomba remixszel jelentkezik.
Nem kell bemutatni őt, de mindenképp kiemelten kell említeni MARC DEPULSE nevét, aki mint barát és kolléga is kiemelt helyen van a TSapatnál.

Ez a party már most több szempontból is különleges, további újdonság, hogy debütál hivatalosan is a No Distance formáció.

Lehet számotokra ebben nincs újdonság, ugyanis Gerivel már megannyi B2B szett van bennünk, de ezentúl majd ti magatok is érezni fogjátok a különbséget a Peter Makto , Gregory S valamint a NO DISTANCE szettek között.
Ezzel is szeretnénk fokozni az örömöt és a lehetőségeket, melyet az elektronikus zene rejt magában.

Természetesen a jedi lovaggá avanzsált padavanok is velünk lesznek. Davko is és Justrice is hatalmas fejlődésen és érésen mentek keresztül az elmúlt időszakban.
A karantén után egy letisztultabb de határozottabb előadói én került elő náluk is.

Most sem ígérek mást, csak azt, amit tudom, hogy 100%-ig be is fogunk tartani! Páratlan és egyedülálló zenei élményt kínálunk megint. Igen, bátran kijelenthetem, hogy az évek alatt a Truesounds Music csapata a dinamikus, dallamos és szofisztikált klubzenék világában itthon egy TSodás kis sziget azok számára, akik boldogan szeretnek táncolni és utazni az érzelmek birodalmában!

►Line up:
Marc DePulse  (Einmusika Recordings / Katermukke / Parquet)
No Distance (Peter Makto, Gregory S)
Davko
Justrice

Várunk mindenkit sok szeretettel!
Ne feledjétek az esemény a jelen vírushelyzetnek megfelelő szabályok alapján 500 főben korlátozott!

► Jegyek:
Early bird: 3000 HUF
Presale: 4000 HUF
Helyszínen: 4500 HUF

Online elővétel: https://bit.ly/TSM_MarcDePulse_0905
Offline elővétel:
Cooltix / 1051 Budapest József Attila u. 24.  H-P 11:00-17:00

www.facebook.com/​events/​631735250792647/​

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó