Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft
Bónusz Tickettel kedvezményes beléptetés! 1000/1500Ft.-

Partyajánló

I Love Kecel @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Fellépők
Dátum 2009. március 6.
Helyszín Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Stílus Progressive House, House
I Love KecelSzemtelenül fiatalon kezdett el érdeklődni a zene iránt, bizonyítva ezzel azt a vélekedést, hogy az elektronikus zene megújítói azok a tizenegynéhány éves kissrácok, akik a számítógépek világában már csecsemőkortól kezdve magukba szívták az e-zenei kultúrát.Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: Pokermágus Vidu Sziszqo09 Juny
összes résztvevő megtekintése

I Love Kecel @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Szemtelenül fiatalon kezdett el érdeklődni a zene iránt, bizonyítva ezzel azt a vélekedést, hogy az elektronikus zene megújítói azok a tizenegynéhány éves kissrácok, akik a számítógépek világában már csecsemőkortól kezdve magukba szívták az e-zenei kultúrát.

2009.március.6. péntek

DTD-Kiskunhalas

ILARIO ALICANTE (IT) LIVIO & ROBY (Ro)

 

Djs: ILARIO ALICANTE (I) LIVIO & ROBY (Ro); James Cole, Pat Duff, Benny

 

Belépő: 24.00-ig CSAK 1000 Ft BONUSZ TICKETTEL, utána: 1500Ft, e nélkül: 24.00-ig: 2000 Ft, utána 2500 Ft

More info: www.dtd.hu; www.clubkorona.hu; www.djbadgirls.hu

Info line: 20/579 90 67

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ILARIO ALICANTE (IT)

 Villalobos - Hawtin és Dubfire kedvence!

De folytathatnánk a sort Luciano, Raresh, Marco Carola... - mint Ilario egykori példaképei, ma már mind oda vannak a “kissrácért”!!! Ezeknek a neveknek a hallatán bizony nem kell csodálkoznunk, hogy emberünk nagyon ott van a szeren!!! Produceri munkái olyan kiadóknál láttak napvilágot,mint Dubfire legendás labele a SCI-TEC records, a Tenax records, vagy a Cecille, hogy csak a legnagyobbakat említsük!!!!

 

Rövid biográfia:

A mindössze 1988-as születésű olasz producer/dj, az olaszországi Livorno-ban született. Szemtelenül fiatalon kezdett el érdeklődni a zene iránt, bizonyítva ezzel azt a vélekedést, hogy az elektronikus zene megújítói azok a tizenegynéhány éves kissrácok, akik a számítógépek világában már csecsemőkortól kezdve magukba szívták az e-zenei kultúrát.  Ezért is tudta már egészen fiatalon, hogy  dj akar lenni. Ennek megfelelően kezdte tudatosan építgetni a karrierjét. Sokáig a helyi „Pachamama” club rezidense volt, itt sajátította el a szükséges technikai ismereteket e mellett pedig a Circoloco estekre zarándokolt el rendszeresen a Cocoon klubba. Óriási hatással volt rá az ott „megízlelt” zenei hangzás, mely későbbi munkáiban meg is mutatkozott.

Milyen is az az Ilairo-s hangzás? Nos, megtalálható benne a minimal és a techno éppúgy, mint számos olyan motívum amely igazán egyedivé teszi őt. Talán a latin vére ruházza fel dinamizmussal, energiával és egy sexy hangulattal, mellyel azonnal lenyűgözte az egész világot!

 

VIDEOK:

http:/​/​www.myspace.com/​ilarioalicante

 

EZT HALLGASD MEG:

1. Ilario Alicante - Living Near Africa EP/Cecille Records

2. Ilario Alicante - Going Straight To Caracas /Discos de Lata

3. Ilario Alicante - Vacaciones En Chile /Tenax records

4. Ilairo Alicante - Rolling Cookie /SCI-TEC

5. Ilario Alicante - I  Like To Serve /Atypical Farm

6. Ilario Alicante - In Front Of A Pool Table /Front records

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 LIVIO & ROBY (Ro)

Steve Lawler Kedvencei

 

Kelet-Európa legjobbjai!

A Heineken Music Thirst Studio Global Session által meghirdetett tehetségkutató ma már világszerte is az egyik legnagyobb és legrangosabb verseny a szakmában. Ugye sejtitek ki nyerte meg Romániában a kiírást?! Igen a Livio & Roby duó! Ráadásul még a közönség is őket tartotta  a legjobbnak. Sőt! A verseny fő attrakcióján Las Vegasban is ők képviselték egész Kelet-Európát a 2006/2007-es gálán. A DJ Mag és a Juice magazin is nagyon elismerően nyilatkozott az ott produkált szettjükről, ami külön figyelemre méltó! E mellett hazájukban saját rádió műsorral rendelkeznek a One FM-en, 2007-ben végére elkészült első albumuk a „Children Of House FWD 01” amelynek a  lemezbemutatója a legendás és patináns Studio Martin-ban volt!

 

Rövid biográfia:

Livio és Roby neve ma már a világ számára egyet jelent Románia legfontosabb elektronikus zenei exportcikkével!! A két dj és producer először 2004-ben találkozott egymással, és kis idő elteltével közös produceri munkába fogtak. Gyorsan megtalálták az összhangot, hiszen hasonló zenei ízlésüknek köszönhetően egyre minőségibb zenéket jelentettek meg. Már az első közös szerzeményük a „Bitter Sweet” is óriási sikernek örvendett a Solar Records gondozásában. Mivel Livio az ország 2 legkomolyabb klubjának a La Maniának és a Studio Martinnak is a rezidense itt spanoltak össze Steve Lawler-vel akinek a Lights Out 3-mixén már ott figyeltek a srácok zenéi és remixei, ami még nagyobb elismerét eredményezett számukra. Ezek után már hivatalosan is Viva Records művészek lettek olyan nevek mellé szerződve, mint az Audiofly! Remixeik: Steve Lawler, U.N.K.L.E., Erphun, Sean Miller, Jimmy Hill stb éppúgy sikeresek. 2008-ban a legjobb feltörekvő produceri díjat is megkapták a Nights.ro-tól, illetve Kelet Európa legjobbjai is ők lettek!

 

EZT HALLGASD MEG!

 

1.Remo - Mizar (Livio and Roby mix) /Viva Music

2.Steve Lawler - Violet (Livio and Roby mix) /Viva Music

3.Noir - Super Skunk (Livio and Roby mix) /Fumakilla

4.Steve Lawler - 21’st Century Ketchup (Livio and Roby mix) /SCI-TEC

5.Amelie and Audiofly - Under The Radar (Livio and Roby mix) /Supernature

6.Amelie and Audiofly - Move Livio and Roby mix) /Supernature

7.Livio and Roby - Roata Uno /Viva Music

8.Livio and Roby - Tuxedo Band part one ep /Fumakilla

9.Livio and Roby - Return Of  The Jack /Viva Music

10.Livio and Roby - Return Of The Jack(Remixes) /Viva Music

MORE:

www.myspace.com/livioroby

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó