Pulzar

KTN Csongrád / Körös-Toroki Napok 2013 flyer

Partyajánló

KTN Csongrád / Körös-Toroki Napok 2013 @ Körös-Torok

Fellépők
Dátum 2013. augusztus 1. – 2013. augusztus 4.
Helyszín Körös-Torok
Stílus ismeretlen
KTN Csongrád / Körös-Toroki Napok 2013A 23 éves fesztivál az idén új arculatot és köntöst kap. Az eddig ingyenes koncertek mellett működő helyi vállalkozások által szervezett önálló éjszakai klub- és diszkóprogramok kavalkádját felváltja egy egységes fesztiválkoncepció a 21. század kihívásainak megfelelően.Körös-Torok

KTN Csongrád / Körös-Toroki Napok 2013 @ Körös-Torok

A 23 éves fesztivál az idén új arculatot és köntöst kap. Az eddig ingyenes koncertek mellett működő helyi vállalkozások által szervezett önálló éjszakai klub- és diszkóprogramok kavalkádját felváltja egy egységes fesztiválkoncepció a 21. század kihívásainak megfelelően.

 A tavalyi finanszírozási problémákat az új szervezők a különálló egységek példás összefogásával és közös erejével kívánják megoldani. Így a hagyományos koncertprogramok és a DJ-k prezentálta estek egy belépővel a mai piacon már-már nevetséges áron látogathatók. (Az elővételes bérlet ára lebontva napi 1350* Ft-ra sem jön ki!) Ezért a pénzért 3 diszkóhelyszínre, 3 stílusban és a nagyszínpados koncertekre is be lehet menni! (Tavaly egy-egy helyszín külön szedett ennyit!)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

NAPPALI INGYENES PROGRAMOK

A Körös-Toroki Napok az esti programokon túl évről-évre a régió legnagyobb szabású kulturális, családi és immáron gasztro programját is kínálja minden korosztály számára. A KTN immáron dekralált célja - egy generációkon, stílusokon és műfajokon átívelő össztársadalmi és szórakoztató esemény létrehozása, mely éppúgy megfelel a több mint két évtizedes hagyományoknak, mint az új idők kihívásainak. 

A legkisebbektől, az „érettebb” korosztályig, a DJ programoktól az élő koncertekig, a hagyományőrző és kulturális előadásoktól, a szórakoztató műsorokig, a főzőversenytől a vásári forgatagok pecsenyés-sütödés választékáig egy színes, a szó klasszikus értelmében vett valódi fesztivál megújítása és értékeinek megőrzése lebeg a szervezők szeme előtt. 

Így az évek óta meglévő több 10.000-ezres látogatói létszám nem csupán megtartása, de növelése a cél, mellyel a Dél-Kelet Magyarországi régió egyik legnagyobb múltú és legrangosabb fesztiváljának országos hírnevét is igyekszünk öregbíteni.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

NAGYSZÍNPAD

A nappali ingyenes kulturális, családi és gyermek programok mellett az esti és éjszakai koncerteknek ad otthont. 4 nap, 4 különböző tematikában és zenei világban lépnek majd színpadra az ország legjobbjai:

C s ü t ö r t ö k ö n: a punk-rock jegyében az Alvin és a Mókusok, a Depresszió, az Időgép, az Open Puszi, és a Fatal Error mellett amatőr zenekarok.

P é n t e k e n: a különlegességeké a főszerep, akiket nehéz stílusokba kategorizálni, mert ők azok, akik önmagukban is egy-egy új stílust teremtettek és alkotnak. A Punnany Massif, Byealex, Pál Dénes és Radics Gigi fémjelezte produkciók mellett további tehetségek bemutatkozásával lesz teljes a 2. nap programja.

S z o m b a t: a retro jegyében a 90’-es évek all stars válogatottja vonul fel, a legnagyobb sztárokkal a ’LIKE 90’ nevű estén. Animal Cannibals, Kozmix, UFO, Fresh, Happy Gang, Hip Hop Boyz, V-tech, Groovehouse, mellettük pedig DJ Dominique és DJ Szigeti szórakoztatják a nagyérdeműt.

V a s á r n a p: a hagyományos INGYENES zárónapon a megszokott nagyszabású tűzijáték mellett két ikon lép majd színpadra: Charlie és a helyi születésű Bebe (Back 2 Black) személyében.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

VÁLLALKOZÓI UDVAR

A modern tánczenés helyszínen az ország legismertebb és legelismertebb dance DJ-i lépnek majd a pult mögé: Bárány Attila, Andro, Chris Lawyer, Wallas, Kincses, a katapult-DJ-páros Bozóky és Lipóczy, Tomy Montana, Johnnie Pappa, is itt lesz szintén számos regionális lemezlovassal megspékelve.

HAPPY DAY GARDEN - ELECTRO-TOROK DJ FESZTIVÁL

Az e-zene house és techno műfaját a már hagyományosnak számító Electro-Torok DJ Fesztivál szállítja az idén is külhoni sztárral, az olasz technofenomén Luigi Madonna személyében. Mellette 3 napon keresztül a hazai elit vonul fel: Budai, Chriss Ronson, Jay Lumen, Sanfranciscobeat, Pat Duff, James Cole, Shabaam, (a Badgirls Trio), Newl, Mateo&Spirit, Rob!n illetve a régió fiatal tehetségei kapnak teret. 

HAPPY DAY DISCO 

A Körös-Torok legrégebbi szórakozó helye a hagyományos disco rajongóinak nyújt évről-évre teltházas helyszínt a környék legjobb házigazdáival és sztárvendégekkel.
Big Bill, DJ Neptun, és Freddyboy vezényletével többek között a tavaly is ezreket vonzó Majka & Curtis duó fellépése is itt lesz látható-hallható.

További sztrávendégek és zenekarok, programok szervezés alatt…

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
JEGYÁRAK

Kedvezményes elővételes bérlet:
4 napos kedvezményes bérlet csongrádi (és a hozzá kapcsolódó bokrosi, felgyői, tömörkényi és csanytelki) - valamint szentesi lakosoknak csak elővételben: 4990 Ft

Kapható: 2013. 06.21-től – 2013. 07.30. 17.00-ig
• Csongrád: Tour Inform Iroda – Szentháromság tér 8
• Csongrád: Happy Day Disco – Körös-torok
• Szentes: Szent Korona Cukrászda – Horváth Mihály utca 9
• Szentes: Füsti Cukrászda – Kis Zsigmond utca ¾

Standard bérlet elővételben: 5500 Ft

A standard bérlet kapható: 2013. 06.20-tól – 2013. 07.30. 17.00-ig
a Ticketportal országos jegyiroda hálózatában és online: www.ticketportal.hu(keresd a www.ticketportal.hu oldalon a legközelebbi elárusítóhelyet, vagy rendeld meg ugyanitt online!)

Helyszíni árak:
4 napos bérlet: 7500 Ft
Napijegy: 3000 Ft (a nagyszínpadi koncertekre és mind a 3 klubhelyszínre is jogosít!)

Koncertjegy: 1000 Ft/nap (csak a nagyszínpadi koncertekre jogosít)

https:/​/​www.facebook.com/​events/​509648835756353/​?ref=2


Flyer

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó