Pulzar

Snowattack 2011 flyer

Partyajánló

Snowattack 2011

Fellépők
Snowattack 20111 hétig fent leszel! Egy fix pont az idei télben is van: Közép- Európa legnagyobb sí és snowboard fesztiválját januárban ismét Puy St. Vincent-ben kerül megrendezésre, ami a nagy érdeklődésre és a szűzhavas igényekre való tekintettel Vars régiójával is kiegészül.

Snowattack 2011

1 hétig fent leszel!
Egy fix pont az idei télben is van: Közép- Európa legnagyobb sí és snowboard fesztiválját januárban ismét Puy St. Vincent-ben kerül megrendezésre, ami a nagy érdeklődésre és a szűzhavas igényekre való tekintettel Vars régiójával is kiegészül.

Az 1000 km pályarendszer mellett érdemes idén is a 4000 fiatal esti szórakozását szolgáló zenei felhozatalra pillantani. A line-up évről évre ütősebb és idén is büszkén mutatjuk be a Snowattack kiemelt fellépőit: Pendulum, Dj Beauty, Kraft Kafts. Aki róluk vagy az esemény többi 30 fellépőjéről többet szeretne megtudni bővebb infókért látogasson el a www.snowattack.hu oldalra.
A színvonalat a zenei program és a tökéletes havas pályák mellett a színes, kiegészítő programok is nagy hangsúlyt kapnak, és természetesen idén is lesznek sportos, havas versenyek minden stílusban.
A mostani Snowattack idején még nagyobb figyelmet kapnak a csajok, az együtt utazó lánytársaságok. Speciális csajos csomag keretében ők idén is ingyenes oktatásban részesülnek, ezzel gyakorlatilag elfogyott a téli sporttal ismerkedők kifogása. Ráadásul a fiatal oktatósrácok láttán biztos tovább nő majd a lelkesedés. Ezen túl a csajos sífelszereléseket extra 30% kedvezménnyel bérelhetitek. Minden JOY csomagot igénylő lány kap majd egy stílusos derékmelegítőt és 3 hónapos Joy előfizetés is került az extrék közé. A tavalyi nagy sikerrel futó Haj-Kommandó újra eljön és a mindennapi fergeteg partyra csábos hajkoronát készítenek nektek!
Ha pedig ez nem lenne elég, akkor érdemes megemlíteni, hogy idei újításunk, hogy csatlakozik hozzánk Füzessy Balázs, világhírű fitness oktató és a Fitline csapata, akikkel különböző kötetlenebb tánc és mozgásórákon is részt vehetsz. Ezen felül a lányoknak Balázs személyes életmód tanácsadással is szolgál. Velük pedig a bulik előtt ott lesz a másik szenzáció, a tánckoreográfus Tony Stone, aki Jacko háttértáncosaként járta a világot.
A fenti program megfelelő biztosíték arra, hogy a téli térképen egy helyet érdemes bejelölni. A Snowattack a garancia, hogy január végén 1 hétig fent leszel!
 
Az OTP Junior bemutatja:
Fundango Snowattack Sí- és Snowboard Fesztivál
2010. január 29.február 5.
Francia Alpok, (Puy St. Vincent, Vars)
www.snowattack.hu

Nokia Party Aréna
A Snowattack Nagyszínpada, egy 1100m2-es partysátor, ahol hatalmas bulik és koncertek várnak! Várunk Téged minden este, hiszen itt buliznak a legjobb csajok és a lemenőbb srácok, egyszóval mindenki, aki igazán jól akarja érezni magát.
A sátorban Xbox 360 konzolokon a legújabb játékokat próbálhatod ki. Versenyezz a haverokkal, vagy mutasd meg a csajoknak, milyen királyul nyomod a virtuális világban.
Szépítgetés by Schwarzkopf – fodrászsarok, szépségszalon, ahol ügyes kezek még a legmásnaposabb arcodat is bulibaráttá alakítják!
Idén minden estének más hangulatot adunk, további infóért klikkelj a SPECIAL NIGHT-ra!
Lesd meg a LineUp-ot és ámulj, idén kiket hoztunk el neked a Snowattackra!
 

Line up

A Snowattack egyedülálló a hazai fesztiválpalettán és nem csak a különleges helyszín miatt, hanem mert egyszerűen nem lehet beskatulyázni .... nálunk a zenei stílusok jól megférnek egymás mellett, legyen az Break Beat, Progressive, House, Club, R'n'B, Hip-Hop, Funky, Retro ...

És hogy kik azok akik megrengetik a hegyeket, megtörik az alpesi csendet és a garantált lavinaindító bulikról gondoskodnak?
Csekkold le, hogy ugyanúgy muzsikálnak-e a hóban, mint a pultban...
dj-k:
PENDULUM and Verse // Uk dj set
KRAFTY KUTS // Uk
................................. HAMAROSAN
DJ BEAUTY // ukraine
 
PALOTAI, KARMATRONIC, KARÁNYI, HOT X,
COLLINS AND BEHNAM, BUDAI, STERBINSZKY,
CHRISS,  DANDY, COYOTE, TOMY FOX
LUDMILLA, SIKZTAH,
PLASTICKIDS, STEREO KILLAZ, BERGI,
SVINDLER, MAX FACTOR,
WHITEBOY, PEACHES 'N CREAM,
ANIMAL CANNIBALS,
JUHÁSZ LACI,
Zenekarok:
COMPACT DISCO
NKS
HŐSÖK
SAID és ÚJONC
HATED TOMORROW
FOLKFREE
Pendulum

A dark drum'n'bass ausztrál nagymesterei, a harmadik Snowattack-en forgatnak meg minket szintetikus színekkel kifényesített Mad Max világuk mechanikus őrületében. Kaotikus breakbeat csapásaival a Gereth McGrillen és Rob Swire vezette Pendulum, már a 2000-es évek eleje óta a világ egyik legnépszerűbb drum'n'bass zenekarának számít, még akkor is, ha első nagylemezüket csak 2005-ben jelentették meg Hold Your Coulour címmel. A Pendulum a bemutatkozó Hold Your Colour előtt is meghatározó jelensége volt a Ministry Of Sound védjegye alatt működő klubszintérnek, 2003-as Vault című slágerük az új millenum drum'n'bass himnuszaként tette híressé őket messzi-messzi galaxisunkon innen és túl. Az első lemezre felvitt Tarantula és Slam, valamint a nem sokkal később megjelenő, Freestylers-el közösen kevert Painkiller, továbbá a The Prodigy Voodoo People-jából készített remix a világ leghíresebb drum'n'bass zenekarává tették a Pendulumot, amely több független kiadó között ingázva végül 2008-ban, a Warner-hez szerződve készítette el második lemezét In Silico címen. A szintetikus szerelemben fogant drum'n'bass generáció albuma a tavaly turnéra vitt In Silico, melynek jelentősége csak a Nirvana névben, és alkotói telepátiában rokon In Utero albumához hasonlítható elektronikus vonalon.
 
 
Dj Beauty

Nastia Beauty aka Dj Beauty az ukrán szépség, a techno szcéna új színfoltja. Egy friss jelenségről van szó, ami rövid idő alatt söpört végig Európa táncparkettjein, és habár csak 2008-ban lépett föl először hivatalosan közönség elé a hölgy, „őszinteségének” és dinamikus előadásmódjának köszönhetően, jelenleg alig lehet egy-egy dátumot beszorítani naptárába. Nastia sikereit nem csak egyedülálló tehetségének, hanem a webes kommunikáció jelenlegi intenzitásának is köszönheti, hisz róla készült videók pillanatok alatt járták be az egész világot, és a kezdetinél is nagyobb ismertséget hoztak neki országa határain kívül is.
Az elmúlt két évben majd 200 fellépést prezentált szerte Európában, Ukrajnától kezdve, Lengyelországon át egészen a mediterrán térségig, és saját műsor is indított a Propaganda címmel az egyik legnépszerűbb nemzetközi rádión, a KISS FM-en, mely műsor hazájában elsőszámú favorit. Mindezek mellett saját „ütemsorok” faragásba is kezdett, melyek hasonlatosan szettjeihez, a minimal-techno, tevh-house tengelyen mozognak, és habár érződik benne a „kezdet szellője”, már megcsillanni látszik Beauty egyénisége is a groove-ok hullámai közt.
A szaksajtó így fogalmaz a hölggyel kapcsolatban:
„Végre egy nowcomer női dj, aki nem a külsejével akarja eladni a zenét, hanem fantasztikus zenei egyéniségéhez kiegészítésként társul az attraktív megjelenés”
 
Palotai

DJ Palotai – azaz Palotai Zsolt neve valószínűleg mindenkinek ismerősen cseng. Pályán töltött évei alatt megannyi szavazáson nyerte el a legjobb DJ kitüntető címét. Csaknem két évtizedes tapasztalatával az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő hazai "underground" DJ-k közé tartozik, aki nagy hatással volt a következő generációra. A stílusbeli korlátokat folyamatosan átlépő, mindig a legújabb, legritkább, zeneileg előremutató kiadványokat bemutató Palotai szelíd fanatizmusa emberek ezreit mozgatja meg hétről hétre. Nélküle nem lenne, vagy nem ilyen lenne a hazai underground tánczene. Éveken át minden éjjel a Tilos Rádió az Á DJ-jeként 10-12 órás maratoni műsorokkal tartotta magát edzésben. A mai napig olyan friss füllel válogat a lemezek között, mint egy tinédzser, és a bevált slágerek és stílusok állandó ismétlése helyett mindig igyekszik addig még soha nem hallott hangokat és ritmusokat tű alá helyezni. Zenei irányvonalát lehetetlen behatárolni, drum and bass-t éppúgy játszik, mint Britney Spears-t, bossa novát vagy bangrát.
További infók >>>
Hallgass Palotait itt >>> és itt >>>


Karmatronic

Karmatronic zenekart Achilles Sparta és Krajczár Péter alapította. Gyerekkoruk óta zenélnek, és pár évvel ezelőtt producerként kezdtek el dolgozni hip-hop, dance és más előadókkal, filmeken, valamint különböző remixeken a saját profi stúdiójukban. Ma már saját kiadójuk van Karmatronic Records néven. Achilles Sparta 1977-ben született Milánóban, Olaszországban. Anyja híres festő, apja pedig üzletember. Gyerekkora óta zenél és fest. Elsősorban két elektronikus zenei stílusban alkot: lounge (Akama) és dance (Kamratronic). Világhírű sikereket ért el a Karmatronic projekttel, többek között Beyonce ls Amerie dalaira készített hivatalos remixeket. A buddhista filozófia szerint él és zenél. Krajczár Péter 1979-ben született Zalaegerszegen. Achiles-szel 2003-ban találkozott egy budapest klubban, és azóta közösen tevékenykednek az elektronikus zenei világban.
További infók >>>

Hallgass Karmatronic-ot itt >>> és itt >>>


Karányi

Karányi Dani 2001-óta tevékenykedik aktívan a magyar elektronikus zenében. 18 évesenkészítette el debütáló albumát, az Oktogon-t, mellyel itthon és részben külföldön is megalapozta hírnevét. A lemez elsősorban az akkoriban reneszánszát élő chillout és lounge műfajba volt sorolható. Két év elteltével, 2004 őszén tért vissza a köztudatba második nagylemezével, a Digital Digitallal, melynek sikerét jelzi, hogy 2005-ben Dani megkapta érte a Fonogram díjat, az egyik legrangosabb magyar szakmai elismerést elektronikus zenei kategóriában. Az igazi áttörést Dani zenei pályafutásában 2007 jelentette, amikor elkészült a My Baby My című dala és a hozzá tartozó klip is, amely az év egyik legnépszerűbb elektronikus kislemeze lett. Az album színvonala azt mutatja, hogy Dani újból képes volt megújulni, és a korábbi electro szettjeit felváltotta a tech-house és minimal – ezzel is nagy sikereket aratott a partiközönség köreiben és persze a szakmában is. Az új korongot szintén Fonogram díjjal jutalmazták, Az év hazai dance-pop albuma kategóriában!
További infók >>>

Hallgass Karányit itt >>> és itt >>>



Hot X


A Deadcode Production alapítójaként és szellemi vezéreként Hot X helye immár 14 éve megkérdőjelezhetetlen az általa megálmodott Hyperspace mindenkori line-up-jaiban. A számottevő hazai rendezvények  és nívósabb klubok mellett Japán, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Ausztria, Csehország, Szerbia, Szlovákia,Románia  fesztiváljainak és klubjainak közönsége is szem - és fültanúja lehetett már Hot X mindig friss és előremutató techno-szettjeinek. Szintén az ő munkásságához fűződik a legelső magyar techno-lemezkiadó, a Deadcode Records beindítása, és a Hyperspace partik épp aktuális hangzásvilágát prezentáló mixlemez-sorozat zenei anyagának összeállítása és mixelése is. Hot X vitán felül az a dj / promoter, aki a kezdetektől fogva a legtöbbet tette a magyarországi techno kultúráért, s borítékolható, hogy ezt a missziót a jövőben sem fogja hanyagolni.


 
Chriss

 
Chriss hosszú évek óta vitathatatlanul Magyarország egyik legismertebb és legfelkapottabb lemezlovasa. Több éve sorozatosan nyeri az év Dj-je és év mixalbuma díjakat különböző internetes oldalakon. Hazánk legsikeresebb klubjaiban évek óta házigazda, valamint több rangos nemzetközi rendezvényen vett részt, olyan országokban zenélt már, mint Japán, Thaiföld, Anglia, Oroszország, csak hogy egy párat említsünk. A holland Panamába John Digweed egy személyben őt hívta meg a lemezbemutatójára. Szinte minden évben jelennek meg mixalbumai, összes közül a legkimagaslóbb a nagy múltú angol Renaissance kiadónál megjelent Renaissance Hungary albuma. Sorra jelennek meg zenéi nagy, neves kiadóknál világszerte, például a Panamát a Global Underground jelentette meg Nick Warren Lima című albumán, illetve a Quasar nagy slágerét, a Wold Beach című tracket a sikeres  Vapour Records jelentette meg. A napokban megjelenő Carl Cox DVD-n több felvétele is szerepel. Mindezek mellett két sikeres lemezkiadó büszke tulajdonosa.A Transitions című rádióműsorában John Digweed elsőként a Quasart szerepeltette saját zenéiből készített mix-szel.Több internetes rádió műsort is vezet, csak egy kettőt megemlítve ezek közül: Together Show a Proton Rádión, Monitor és a Foundation Hour a Justmusicon stb.
További infók >>>
Hallgass Chriss-t itt >>>



Dandy
  

 
Több mint egy évtizede foglalkozik a zenék gyűjtésével és a dj-zéssel egyaránt. Ezt követően a rádiózás és a bulik szervezése következett, napjainkban pedig a produceri területeken is szorgalmasan tevékenykedik.
A bulik zárása és a főidőben való szórakoztatás mellett a legjobban a warm up szerepet szereti, ezek alkalmával többször nyúl a kedvenc műfajához a színtiszta house zenékhez. Őt is a világsztárok előtt bemutatott szettek által ismertük meg és neve mindig garancia a bulik sikeres kezdéséhez.
Háromszoros hazai best of hungary - legjobb lemezlovas.
Pályafutása során szinte az összes magyarországi klubban és diszkóban fellépett, melyekbe mind máig rendszeresen visszahívják.
A New Generation ZTM, a The Debut és az I Love Deep party sorozatok állandó lemezlovasa volt. Ezeknek a sorozatoknak rengeteget köszönhet, melyek fejlődésével a Dandy név szintén csiszolódott.
Ezt követte saját csapatának és kiadójának létrehozása, megszületett a TrueSounds ! Ezek az estek az egyik legnépszerűbb klubjelenséggé váltak Magyarországon - rövid idő alatt.
Az eleinte hobbiként jelentkező rádiózás, szakmai szerelemmé és még keményebb elhivatottsággá vált, így a lemezlovasi pálya mellé a rádiózás is bekerült Dandy életébe.
További infók >>>
Hallgass Dandy-t itt >>>



Ludmilla

A legendás Tilos rádióban kezdte DJ karrierjét, ahol főként a breakbeat, tech house és garage stílust népszerűsítette. Neve hamar ismertté vált, tehetségével kitűnt a számtalan breakbeat DJ közül. Ludmilla fantáziát látott a progressive breakbeat-ben. Párjával és egyben kollégájával, Beatman-nel közösen 2001-ben megalkották a Dub4U Birthday című számot. Ludmilla és Beatman, a B&L duó karrierje töretlenül ível felfelé. A zeneiparban eltöltött évek során már maradandót alkottak és számos DJ útját egyengették. 2004-ben megszületett a Korai Öröm című track is. Ludmilla Beyond Involver mixe a legtöbbet letöltött mix a www.drumandbass.hu weboldalon. Ez a kedves DJ lány sikert sikerre halmozva, legendává vált Magyarországon. Kreativitása és szakértelme a nemzetközi elismerést is elhozta számára.
További infók >>>
Hallgass Ludmillát itt >>> és itt >>>



Coyote


Coyote - polgári nevén Pörneczi Gábor - lemezlovas karrierje 18 éves korában kezdődött. Barátjával, Dandy-vel, az alig ismert "BedRoom DJ" kategóriából való kitörés reményében, saját party-k szervezésébe kezdtek. 2000 körül karrierjének újabb lökést a veszprémi Radio Jam elektronikus tánczenei műsora, a Fresh Jam adott.
A legendás ZTM-ek keretében villantotta meg Coyote először a fővárosnak electro-s, minimal-os énjét.
2003-ban Dandy-vel karöltve újra saját party-sorozat megvalósításába fogott Sopronban, Late Night Series néven. A 2003-as év második felében Coyote csatlakozott Magyarország legnagyobb rendezvényszervező csapatához, a Deadcode Production-höz. A mindenkori magyar techno-ban vezető, irányadó szerepet betöltő party sorozatot, a Hyperspace-t is magáénak tudható csapat tagjaként újabb kapuk nyíltak meg előtte. 2008-ban elindította saját projektjét a LOGICAL-t.
Jelenleg debütáló szerzői albumán dolgozik, mely várhatóan 2010 év végén lát napvilágot. A szettjeiben techno, house, rock, electro, acid, minimal, pop zene, hip-hop, minden előfordul, amit mixelni lehet. Sokszínű, friss, modern hangzásvilágával, haladó szemléletmódjával Coyote lemezlovas karrierjének ívelése megállíthatatlan. Ha teheted, gyere el Te is egy a nevével fémjelzett buliba, s megbizonyosodhatsz róla, hogy a fent említetteknek a fele sem tréfa!




Sterbinszky

Sterbinszky 1998 óta tartozik Magyarország DJ-élvonalába. Nemzetközi szinten is kiváló a teljesítménye, utánozhatatlan lemezlovas technikája miatt Sterbinszky nevét évről évre, a legjobbak között említik a szakmában.
Saját szerzeményeit, remixeit és bootlegjeit/mash-upjait olyan külföldi nagyágyúk játsszák, mint Tiesto, Ferry Corsten, Paul Oakenfold vagy épp Jaytech. Nem véletlen, hogy Sterby rendszeres fellépő vendég Romániában, Szlovákiában, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, valamint Svájcban.
Friss megjelenései megjelennek a Beatporton és minden jelentős legális letöltőoldalon. Egyórás mixei szerdánként 21 és 22 óra között rendszeresen szólnak a ROXY Rádió 96.4-es hullámhosszán.
Az aktuális sikerek olyan kiemelkedő eredményeket követnek, mint Sterbinszky 4 aranylemeze, MAHASZ Aranyzsiráf díja, Z+ különdíja, illetve a több ízben neki ítélt "Az év DJ-je" szakmai és közönségdíjakat.
Ezrek látogatják a nevével fémjelzett Classic House partikat is a budapesti STUDIO-ban.
 Sterbinszky minden lehetőséget megad követőinek, hogy belelássanak mindennapjaiba. Az iWiW-en több mint 60 ezer rajongója jelölte ismerősnek, a www.facebook.com/sterbinszky címen elérhető Facebook oldalát pedig szintén ezrek lájkolták rekord idő alatt. Jelen van a Twitteren (www.twitter.com/sterbinszky) és a MySpace-en (www.myspace.com/sterbinszky) is, s hamarosan indul a vadonatúj www.sterbinszky.com is!


 

 Sikztah

 
Sikztah meghatározó alakja a magyar elektronikus zenei szcénának és úttörőként tartják számon a hazai underground hiphop valamint underground house / breakbeat / drumandbass kultúra kialakulásának fejlődésében és megerősítésében. 2000-ben indította el a mára DumDum-ként ismert open air partyt. Nevéhez fűzödik a 2001/2002 legnagyobb magyarországi b-boy & graffiti battle-je a SummerStylewarz és hazánk egyetlen ingyenes és legerősebb breaks hétvégéje, a NapHold Minifeszt valamint Behnam haverjával összeütött Budapesten aktív Boombox is. Produceri munkáit olyan nevek játszák mint Hybrid, General Midi, a Hexadecimal, Stefan Anion vagy Tony Tay. Első klipje, az Ayra Recordings-on megjelent "We Gotta Groove" hetekig vezette az MTV Top Selection-t és Viva Club Chart-ot.Zeneileg mára a középtempó mesgyéin halad, szettjei teljesen freestyle szemléletben, a lehető legdinamikusabban és teljes zenei eklektikában pörögnek, technikai perfekcionista, a kifinomultság és a precíz káosz közös nevezőre hozásával nem sok esélyt adva rá, hogy unatkozz.
További infók >>> 
Hallgass Sikztah-t itt >>> és itt >>>

  
Animal Cannibals

Az Animal Cannibals 1989-ben alakult, Ricsi Pí, Qka MC, és DJ Uby mikszelgetéssel foglalkoztak, 1990 januárjában született meg az első rap dal amely egy Józsefvárosi Klub indulója volt. 1991 végén DJ Uby kivált az együttesből, a csapat duóra csökkent. 1990-ben jelent meg az első demo kazettájuk, 1995-ben öt demókazettával plusz egy Best of 1990-92.-vel és egy kizárólag lemezlovasoknak készült ´kettő-dalos kis-kazettával´ mentek el Deseő Balázshoz, ahol lemezminőségű, négyszámos demókazettát rögzítettek, Ezután jelent meg 1995 tavaszán első kislemezük, a Takarítónő. 1995,1996,1998-ban a MAHASZ Arany Zsiráf díját nyerték el. 1996-ban feldolgozták az Edda Művek ´Minden sarkon´ c. dalát. 1996. december 29-én rendezték meg az első Fila Rap Jam-at amit 2000 október 20.-án zártak le. 1997-ben közreműködésükkel jelenik meg a hazai feltörekvő rap együttesek dalaiból összeállított válogatásalbum. 1998-ban Arany Zsiráf díjat kaptak Az év legsikeresebb magyar pop albuma kategóriában.



Whiteboy


Egy 1997-es síelés alkalmával vetődött fel az ötlet, hogy kipróbálja magát rádiósként, később Dj-ként. 2006-tól lett Roxy Dj, azóta minden hétköznap hallhatjuk, sőt a hétfői Roxy Dj szerepét is ő tölti be. Tavaly már megcsillogtatta tudását a I. Fundango Snowattack Sí- és Snowboard Fesztiválon, és azóta még láthattuk számos fesztiválon, nyári buliba és velünk tartott a fergeteges bulgáriai Meex on the Beach nyaralásra is.

Hallgass Whiteboy-t és Karmatronic-ot itt >>> és itt >>>
 


Juhász Laci


Juhász Laci szórakoztatóipari pályafutása a középiskola idején kezdődött. Főiskolás éve alatt bekerült a Várkonyi Attila vezette Juventus Fergeteg Party csapatába, mint dj és jó pár évet dolgozott ott. Utcabálok,clubok, gólyabálok, egyetemi, főiskolai és egyéb rendezvények mellett legtöbb fesztiválon (Sziget, EFOTT, Vekeri, Campus…) is megjelenik. Fellépett többek között a Kosheen-nal, az Asian Dub Fundation-nal is. Zenei világát a sokszínűség jellemzi, funky, hiphop, reggae, dance, retró, lakossági d’n’b és a „bulirock” jól megfér egymás mellett szettjeiben. Több mint 3 éve Magyarország legnagyobb egyetemi bulija, a debreceni CAMPUS Party házigazdája minden szerdán.


Gyurex

GYUREX (azaz Pados György) egy baráti party sorozat kapcsán 2006-ban kezdett retro és RnB zenéket pörgetni kisebb bulikban. Majd később, ahogy egyre többet tanult, kezdett kitisztulni mit és hogyan szeretne játszani.
Manapság az RnB/House/Electro/bootleg vonalon mozog és heti rendszerességgel csinál egyetemi bulikat. Minden fellépésén előszeretettel használ saját, vagy kollégák által gyártott bootlegeket, mashup-okat, ezzel is színesebbé és egyedibbé téve az estét. 4 éve több egyetemi/főiskolai rendezvény zenei felelőse. Az itthoni bulik mellett tavaly már találkozhattatok vele ugyan úgy az osztrák party sítáborokban, mint a horvát Beachattack-en, a bolgár Meex On The Beach-en, vagy a nagy nyári fesztiválok egyikén (Balaton Sound 2010, EFOTT 2010, SZIGET Fesztivál 2010).
Hallgass GYUREX-et itt >>>  és itt >>>
LÁJKold GYUREX-et a Facebookon itt >>> (http://www.facebook.com/djgyurex)




Collins and Behnam

Collins (Némethy Gábor) és Behnam (Lotfi Behnam) két igazi megszállott, zenei fenomén, a dögös groove-ok, a mély hangzások, a fülbemászó dallamok és a táncoltató ritmusok harmóniájának nagymestere. A friss és egyedi stílus, ami csak rájuk jellemző, mára már hatalmas rajongótábort gyűjtött köréjük.
A 2005-ös és a 2006-os Mayday himnuszok szülőatyjai már számtalanszor kivívták maguknak a közönség és a szakma elismerését. Közös budapesti stúdiót alapítottak, és még meg sem száradt a festék a falon, de már elkészült első közös munkájuk, amire azonnal lecsapott a Flash Brothers. A Tribalz Return című felvételüket pedig Carl Cox hónapokig nem volt hajlandó kitenni a lemeztáskájából. Az igazi bombasiker azonban még csak ezután következett: megjelent a Rotationnél a Solid Beatz EP, és a rajta szereplő 3 track olyat ütött, hogy az egész szakmának és a közönségnek hetekig csengett a füle tőle - persze jó értelemben.
Rendszeres fellépői a hazai nagy rendezvényeknek, fesztiváloknak és már bejárták a világot Londontól Tokyo-ig. Nincs is ebben semmi különleges, ha ismerjük a zenéiket, ha láttuk már őket élőben, mert a különlegesség maga a zenéjük, s ahogyan a közönséget képesek megőrjíteni a táncparketten!
További infók >>>
Hallgasd Collins and Behnam-ot itt >>> és itt >>>


Stereo Killaz

A Stereo Killaz project 2003 nyarán indult két jó barát együttműködéséből. Kezdeti hatásoknak a régi drum & bass, breakbeat, electro muzsikákat lehet mondani. Kezdetben DJ és MC felállásban dolgozott a formáció, sajnos nem sokkal később az egyik tag kivált a projectből.
Azóta a Stereo Killaz egy egyszemélyes formáció (Jónás Gábor), melynek jelenlegi fő csapásiránya a house/electro/bassline műfajok intenzív mixelése. Rengeteg kiadói megjelenés (önálló EP a belga Monkey See Monkey Do kiadónál), és a neves magyar illetve külföldi DJ-knek/producereknek készített remixek sora következett. Itthon készült remix az Anima Sound Systemnek, Varga Zsuzsának, de még a NEO-ból ismert Kovary-nak is!
Tucatszor játszott a BBC is Stereo Killaz számokat Kissy Sell Out saját "Kissy Klub" nevű műsorában, sőt ezek után a népszerű angol DJ/producer felkérte egy remix elkészítéséhez az egyik számához, ami egyenesen a 2009-es decemberi Mixmag CD-n landolt!
Emellett szerveződnek a saját partyk (Spinthatshit! events), de rengeteg a felkérés más bulikra is. Nemsokára jönnek az újabb saját muzsikák/remixek, érdemes figyelni a MySpace oldalt a friss infókért. A műsor intenzív, csakis a legújabb zenékre koncentrálva!


Plastickids

A punk rock koncertek energiájával tört be a zenei világba PLASTICKIDS azaz igazi nevén Kecskés Tamás.  A mára már havi rendszerességgel több, mint ötezer fiatal szórakozását biztosító Noise Night Life sorozatot  2009 szeptemberében indította útjára.  A fő profilt  meghatározó electro house mellett a NNL magába olvasztotta a dubstep, minimal, breakeat, electropop, indie, drum and bass irányzatokat  is. Így a NNL az egyik leglátogatottabb, és legtrendibb elektronikus zenei esemény az országban és olyan speciális bulik nőttek ki belőle, mint például élő koncertek és az első Magyarországi Skins party.  Olyan szervezéseket és közös fellépéseket tudhat a háta mögött, mint a Crookers, Le Castle Vania, The Bloody Beetroots, Fukkk Offf, hogy a nagyobbakat említsük, miközben a magyar dj-kel is
jó kapcsolatot és barátságot ápol. A Robotrock csapatával és Stereo Killaz-al a kezdetektől fogva segítik egymást, utóbbival rendszeresen közösen lépnek fel, és vele készült az első közösen írt szám is, melyet 2 eredeti saját produceri munka követett. Mindezekkel együtt a Magyarországi modern elektronikus kultúra élharcosává nőtte ki magát.



Bergi


Bergi lassan 13 éve áll a lemezjátszók mögött, élete első partiján 15 évesen játszott.  Azóta átment jó pár stílusváltáson, így lemeztáskájában a minimal technótól a drumandbassig  nagyjából minden stílus megfordult már. 4 évig vezetett saját rádióműsort az azóta már  megszünt Gfm kalóz/szabadrádióban, majd Budapestre költözve először a FRESHER csapat színeiben breakbeat bulikat, majd a MONKEY6 kötelékében electro / house megmozdulásokat szervezett nagy  sikerrel. Az utóbbi formációval az elmúlt pár évben megjárták szinte az összes neves magyar fesztivál elektronikus zenei színpadjait, alkalmanként több ezer embert táncra perdítve.
Saját partik tömkelegét szervezte, így többek között olyan nevek Magyaroszági fellépésében vállalt tevékeny  szerepet, mint például: Aux88, Aquasky, Backdraft, Badmarsh & Shrii, Boys Noize, Dub Pistols, Feadz, Kavinsky, Lützenkirchen, Evil9, John B, Koma&Bones, the Raggatwins, Rex The Dog, Rennie Pilgrem, stb.
Hallgass Bergit itt >>> és itt >>>




Dj Budai

Öt mixalbum, több mint 20 saját kiadott produkció, számtalan saját szervezésű rendezvény, több száz party, több ezer rajongó, egy magazin és egy lemezkiadó. Mindezekből kiderül, hogy Budai számára nem csak hétvégén éjszaka van munkaidő. Budai úttörő szerepe a hazai dance szcéna alakításában vitathatatlan.
1990-ben egyéniben másodikként végez a Magyarországi D.M.C. bajnokságon, és ennek köszönhetően elkezdik hívogatni Budapest klubjaiba. 1993-ban a Siófoki Flört egyik resident dj-je lesz. 1994-ben megrendezésre kerül az ország máig egyik legfontosabb eseménye az X-Mas Mayday, ahová Budait is meghívják játszani. 1995 elején megnyitja kapuit a Dark Side, ahol Budai lesz az egyik állandó lemezlovas. Még mindig 95-öt írunk, amikor is kihajóznak Tommyboy-al a Balatonon az első Boat Party-val. Ugyanebben az évben barátaival megalapítják a Freee magazint, és elkezdi járni az országot, majd a Dark Side-ből az E-Play-ba költözik. 1996-ban a három éves Flörtös rezidencia megszűnik, és Siófok másik klubjába a Palace-ba igazol. 1997-ben megjelenik az első mixalbuma Techno-House Classic Of 93-96 címmel, amire a partyközönség évekig etalonként tekint. Zenekészítésbe fog és jó néhány remixet is elkészít, több magyar válogatáson szerepelnek szerzeményei. 1998-tól 2001-ig a sárándi M47 klub rezidense. 1999 megszületik második mixlemeze, a Dj Mix 2. 2000-ben jön a következő mix, a Techno-Logic vol 1, amit követ 2002-ben a negyedik Budai mixlemez. Ferry-vel három közös szerzeményük jelenik meg a Holland Pro kiadónál, a Jazz+Az féle Csepp a Tengerben remix pedig többek közt bekerül John Digweed repertoárjába is. 2001 végén Vic-el a Sonic Age-ből megalapítják az Ego Records-ot.



Tomy Fox

Igazság szerint gyermekkorom óta a zene rabja vagyok. Talán ezt Édesapámtól örököltem, aki elég híres DJ. volt Eger környékén. Már egész korán, általános iskolásan kezdtem a zenélést. Osztály bulikon mindig én vittem a kétkazettás magnónkat és nyomtam a bugit a többieknek. Aztán ahogy kamaszodtam és elkezdtem komolyabb bulikba járni, mindig a DJ. pult mellett kötöttem ki és figyeltem a DJ.-t munka közben és éreztem, hogy egyszer és is ezt akarom csinálni.
Aztán több DJ. barátom segítségének köszönhetően kb. 7 éve valóra kezdett válni az álmom és elkezdődött az otthoni gyakorlás. Rengetegszer kértem és kaptam is kölcsön cuccot a gyakorláshoz.
Kb. 4 éve döntött úgy az egyik barátom, persze nem kevés noszogatás árán, hogy lehetőséget ad nekem is Egerben az egyik progresszív bulin 2 órát játszhattam. Hála Istennek annyira tetszett a játékom a barátomnak, hogy a további bulira is lehetőséget kaptam, kb. havi 2 fellépésem volt.
Szerencsém volt és a mai napig van is rengeteg nagy magyar DJ.-vel együtt
játszani, mint például: Manic-n, Anderwboy, Francis Blaid, Elektro Groove, Chriss, Miss Siva Cartman, Snake Sedrick, Jay Lumen.
Hallgass Tomy Fox-ot itt >>>
Compact Disco

A Compact Disco egy elektronikus zenei formáció, melyet három tehetséges magyar zenész alkot: a Toy Division-ből és Brownfield zenekarból ismert Pál Gábor, a Collins és Behnam DJ páros tagja Lotfi "Begi" Behnam és Walkó Csaba, aki egy korábbi Megasztár sorozatban, valamint szintén a Brownfield együttesben mutatta meg ének tudását. A trió első albuma 2009. novemberben jelent meg Stereoid címmel, a CLS Music kiadásában. Roppant slágeres vokál témák, remek groove-ok, kellemes szinti dallamok jellemzik a 10 dalos anyagot, melyek mind angol nyelven íródtak. Az I'm In Love című dalhoz készült az első videoklip, mely december elejétől látható a magyar zenecsatornákon. 2010.augusztus 1-jén került bemutatásra a zenekar második videoklipje: Without You. A zenekart nominálták a 2010-es Fonogram díjra az év elektronikus zenei produkciójaként, mely már önmagában is roppant nagy elismerés, tekintettel arra, hogy az album megjelenése és a jelölés közt három hónap telt el csupán.


NKS


Az NKS , azaz a Nem Közölt Sáv CRU 1996 óta rendszeresen tűnik fel Közép- és Kelet-Európa  nderground pódiumain. Közrem?űödtek külföldi és magyar csapatok korszakalkotó lemezein mint például Bankos Rapmoteljén, a Kool Kasko-mixtape-eken, két Fila Rap Jam CD-n és több East Side Unia (Csehország legnépszerűbb underground -hiphop válogatáslemeze) kiadványon. Szerves részét képezték Az Idő Urai mostanra már legendává vált legénységének, és debütáló ***** (azaz Öt csillag) albumuk a Kriminal Beats 2007-es nagy megjelenése, amire már kiéhezve várt a magyar underground hiphop-közönség. Az álltaluk itthon is  eghonosított battle rap képviselői, akik a színpadon feléledve bárhol bármikor (és bárkivel szemben) forró hangulatot szítanak. Rappelési technikájukkal, önálló gondolataikkal, szókimondó szövegeikkel, őszinte és átüt?őel?adásmódjukkal felforgatták az országot.



Hated tomorrow

A The [hated] Tomorrow zenekart 2005 augusztusában alapította 4 barát: Horváth Balázs és testvére, az akkor 12 éves Barnabás, Hetesi Renátó valamint Fánczi Gábor. Két EP-t készítettek, az elsőt 'Morse Poetry' címmel, Szekeres Andrással és Birkás Gerivel a Phantom Studioban.
'Peter Masfeld' c. számukat választották a magyar 'Mansfeld' mozifilm betétdalává 2007-ben, majd studióba vonultak és elkészítették második EP-jüket 'Morse Poetry II.' címmel, az Akuszter studioban, Válik Lászlóval, melyen megjelent az első magyar nyelvű dal is.
2008-ban a rendszeresebbé váló komoly koncertek után, egy komoly támogatással vették fel debütáló lemezüket Moldvai Márk kezei alatt. 'Klausztrofóbia' címmel jelent meg szerzői kiadásban a féléves felvételt követően. Az ekkor megjelenő kapcsos zárójelek a 'hated' szó körül a cinikus zenekarnév félreértéseiből születettek. Még ebben az évben a neves Status Quo zenekar választása esett rájuk és játszhattak velük a Petőfi Csarnokban és a debreceni Főnix Csarnokban egyaránt.
Előzenekara több alkalommal a Supernem, Heaven Street Seven és egyéb előadóknak. 2009-ben a quart.hu zenei portál '2009 esélyes befutóik' között írt róluk. Májusban megnyerték a RED BULL - MADE IN GARAGE tehetségkutatót és leforgathatták második klipjüket az albumhoz 'Discotech' címmel, melynek a premiere Június 1-én 07:53-kor volt az MTV Hungary-n. Továbbá szerződést kötnek az MTV-vel az MTV Push program kapcsán. Még az év során fellépnek a nyár fesztiváljain, valamint Balázs és Lukács Csaba újságíró által rendezett Marian Cozma emlékkoncerten.
2010-ben kiegészült a zenekar Nyemcsók Bencével, aki a billentyűs feladatokat látja el és aktív része lesz az együttesnek. Együtt rögzítik az új albumot Takács ’Jappán’ Zoltán keze alatt, amely Március 16-án jelenik meg az EMI kiadónál ’KOLOR’ címmel.



Folkfree

A Folkfree 2003 őszén alakult Hajas Gábor ötlete alapján, aki céljaként azt tűzte ki, hogy a magyar népzenei értékeket mai hangszerelésben, de a zenei örökséget tiszteletben tartva tárja a közönség elé. Az ötletek megvalósítását Koroknay András basszusgitárossal közösen kezdték el, akkor még instrumentális formában. Az évek során a Folkfree zenéje ösztönösen formálódott egy olyan produkcióvá, ahol a tekerőlant és a népdalok jelenléte, valamint a több műfaji elemet (drum&bass, dub, reggae...stb ) igényesen felvonultató hangszerelés kiforrott és egyedi stílusjegyet adott a zenekarnak. 2007 decemberétől egy saját szervezésű turné keretében koncertezett a Freestylers (UK) hivatalos MC-jével, MC SirReal-el és MC K.W. Arms–al. 2009 februárjában került sor első nagylemezük bemutatójára az A38 Hajón, illetve a szombathelyi Savaria Moziban. A lemezen a két jól ismert angol MC mellett Bina a Bauchklang-ból és KRSA a Pannonia Allstar Ska Orchestrából is helyet kapott.  A lemez Claptrap néven jelent meg szerzői kiadásban, melyen közreműködik még a francia reggae előadó, Tribuman is. Az album debut buliján nem kisebb név, mint a brit Dub Pistols atyja, Barry Ashworth pörgette a lemezeket reggelig. A Folkfree egyedülálló módon a 2009-es Balaton Sound nagyszínpadán együtt zenélt a Dub Pistols-szal.


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó