Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Techno X-Mass @ Bank Dance Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2004. december 26.
Helyszín Bank Dance Hall, Budapest, Nyugati pu.
Stílus Techno, House
Techno X-MassUnod már a karácsonyt és szeretnél kiszabadulni otthonról és a rokonok karmai közül, vagy csak sok volt a bejgli és jól lenne egy kicsit mozogni, hogy szilveszterre azért fel tud venni a kedvenc ruhád? Mi más is lehetne erre a legjobb megoldás, mint egy jó kis techno buli! Ha Te is így gondolod, akkor december 26-án Neked is a Bank Dancehall-ban a helyed. Marko Nastic, NewL, Jankec és a Collins&Behnam páros neve garanciát jelent a jó szórakozásra.Bank Dance Hall, Budapest, Nyugati pu.

Techno X-Mass @ Bank Dance Hall, Budapest

Unod már a karácsonyt és szeretnél kiszabadulni otthonról és a rokonok karmai közül, vagy csak sok volt a bejgli és jól lenne egy kicsit mozogni, hogy szilveszterre azért fel tud venni a kedvenc ruhád? Mi más is lehetne erre a legjobb megoldás, mint egy jó kis techno buli! Ha Te is így gondolod, akkor december 26-án Neked is a Bank Dancehall-ban a helyed. Marko Nastic, NewL, Jankec és a Collins&Behnam páros neve garanciát jelent a jó szórakozásra.

Marko Nastic egy igazi virtuóz, csaknem Chris Liebing vagy Marco Carola ügyességével kezeli a 3 lemezjátszót. Bár még igen fiatal, csak nemrég töltötte be a 20-ik életévét, már hazájában és a környező országokban jelentős hírnévre tett szert! Tudását olyan művészek is elismerik, mint Umek és Valentino Kanzyani. A belgrádi születésű művész a polgárháború ideje alatt lopta be magát a jugoszláv közönség szívébe, mikor Belgrád bombázására fittyet hányva pakolta fel a lemezeket a klubban, melytől alig 2-300 méterre csapódtak be a NATO lövedékek. Játszott már Németországban, Szlovákiában, Csehországban, Horvátországban, Bulgáriában, Szlovéniában. Zenei stílusa 100% techno, aki szereti a dinamikus technot és értékeli a 3 lemezjátszó használatának nehézségeit, annak Marco biztos, hogy maradandó élményt fog okozni.

Jankec a Titan International oszlopos tagja, szinte nincs az országnak olyan része, ahol még nem lépett volna még föl. Vele kapcsolatos aktualitás, hogy nemrégiben készült el a weboldala, a www.jankec.hu címen. Itt olvashattok a vele kapcsolatos hírekről, megnézhetitek a mikor, hol lép fel sőt letölthetitek legújabb promo mixét is!
Dj NewL is régi motoros már a szakmában, a VIVAt tv-n csütörtökönként jelentkező Eeelektro szerkesztője és önálló műsora van a Radio DeeJay-n is.
A tehetséges, fiatal producer és dj páros Collins&Behnam sem lehet ismeretlen előttetek, hiszen az ő nevükhöz fűződik az igen sikeres Hunagrian Techno Only mic cd elkészítése, aminek februárban várható a folytatása

Archív partyajánlók

  • [2006-06-15] TECHNOGLADIATORS
    @ Kashmir, Budapest

    A CSEH HARDTECHNOKIRÁLY A KASHMIRBAN Július 15.-én debütál a TECHNOGLADIATORS elnevezésű rendezvény a KASHMIR UNDERGROUND falai közt. A rendezvény félévente kerül megrendezésre hogy, megőrizze a party exkluzivitását.

Szervező

  • Kollektíva

    Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere és BBC Radio One műsorvezetője Kissy Sell Out és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, The Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.

Kapcsolódó cikkek

  • Kollektiva-est a Balaton Soundon heves olaszokkal

    A Kollektiva idén egy teljes este házigazdája lesz a Balaton Soundon. Július 14-én, szombaton a különleges kialakítású Burn Studios Frame Array helyszínen a budapesti dj-csapat, valamint néhány hazai formáció társaságában fellép a magas fordulatszámú újhullámos klubzenék egyik ásza, az olasz Keith & Supabeatz páros.
  • A Nu-Disco Forradalom hajnala Magyarországon

    A pökhendien elegáns és egyben dinamikus nu-disco darabok az utóbbi években egyre dominánsabb szerepet töltenek be a zenei térképen; a hangzás a nemzetközi térnyerést követően mára kibontakozóban van Magyarországon is.
  • TMX interjú

    A Kollektíva alapítójával TMX-el beszélgettünk, a napokban napvilágot látó Compact Disco remixe kapcsán, produceri munkáiról, a kezdetekről, a jelenről és a jövőbeni tervekről...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó