Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Techno X-Mass @ Bank Dance Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2004-12-26
Helyszín Bank Dance Hall, Budapest, Nyugati pu.
Stílus Techno
Techno X-MassUnod már a karácsonyt és szeretnél kiszabadulni otthonról és a rokonok karmai közül, vagy csak sok volt a bejgli és jól lenne egy kicsit mozogni, hogy szilveszterre azért fel tud venni a kedvenc ruhád? Mi más is lehetne erre a legjobb megoldás, mint egy jó kis techno buli! Ha Te is így gondolod, akkor december 26-án Neked is a Bank Dancehall-ban a helyed. Marko Nastic, NewL, Jankec és a Collins&Behnam páros neve garanciát jelent a jó szórakozásra.Bank Dance Hall, Budapest, Nyugati pu.

Techno X-Mass @ Bank Dance Hall, Budapest

Unod már a karácsonyt és szeretnél kiszabadulni otthonról és a rokonok karmai közül, vagy csak sok volt a bejgli és jól lenne egy kicsit mozogni, hogy szilveszterre azért fel tud venni a kedvenc ruhád? Mi más is lehetne erre a legjobb megoldás, mint egy jó kis techno buli! Ha Te is így gondolod, akkor december 26-án Neked is a Bank Dancehall-ban a helyed. Marko Nastic, NewL, Jankec és a Collins&Behnam páros neve garanciát jelent a jó szórakozásra.

Marko Nastic egy igazi virtuóz, csaknem Chris Liebing vagy Marco Carola ügyességével kezeli a 3 lemezjátszót. Bár még igen fiatal, csak nemrég töltötte be a 20-ik életévét, már hazájában és a környező országokban jelentős hírnévre tett szert! Tudását olyan művészek is elismerik, mint Umek és Valentino Kanzyani. A belgrádi születésű művész a polgárháború ideje alatt lopta be magát a jugoszláv közönség szívébe, mikor Belgrád bombázására fittyet hányva pakolta fel a lemezeket a klubban, melytől alig 2-300 méterre csapódtak be a NATO lövedékek. Játszott már Németországban, Szlovákiában, Csehországban, Horvátországban, Bulgáriában, Szlovéniában. Zenei stílusa 100% techno, aki szereti a dinamikus technot és értékeli a 3 lemezjátszó használatának nehézségeit, annak Marco biztos, hogy maradandó élményt fog okozni.

Jankec a Titan International oszlopos tagja, szinte nincs az országnak olyan része, ahol még nem lépett volna még föl. Vele kapcsolatos aktualitás, hogy nemrégiben készült el a weboldala, a www.jankec.hu címen. Itt olvashattok a vele kapcsolatos hírekről, megnézhetitek a mikor, hol lép fel sőt letölthetitek legújabb promo mixét is!
Dj NewL is régi motoros már a szakmában, a VIVAt tv-n csütörtökönként jelentkező Eeelektro szerkesztője és önálló műsora van a Radio DeeJay-n is.
A tehetséges, fiatal producer és dj páros Collins&Behnam sem lehet ismeretlen előttetek, hiszen az ő nevükhöz fűződik az igen sikeres Hunagrian Techno Only mic cd elkészítése, aminek februárban várható a folytatása

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó