Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

TECHNOGLADIATORS @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. június 15.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Techno, Hard Techno
TECHNOGLADIATORSA CSEH HARDTECHNOKIRÁLY A KASHMIRBAN Július 15.-én debütál a TECHNOGLADIATORS elnevezésű rendezvény a KASHMIR UNDERGROUND falai közt. A rendezvény félévente kerül megrendezésre hogy, megőrizze a party exkluzivitását.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

TECHNOGLADIATORS @ Kashmir, Budapest

A CSEH HARDTECHNOKIRÁLY A KASHMIRBAN

Július 15.-én debütál a TECHNOGLADIATORS elnevezésű rendezvény a KASHMIR UNDERGROUND falai közt. A rendezvény félévente kerül megrendezésre hogy, megőrizze a party exkluzivitását.

Minden alkalommal olyan külföldi dj kerül meghívásra, akit még nem hallhattak élőben a magyar partyarcok. A július15.-ei est meghívottja a CSEH DJ JERRY. Róla érdemes tudni hogy, a CSEH-ek mega hard techno rendezvényének az APOKALYPSA-nak az egyik rezidens dj-e MISA SALACOVA-val, aki zajos sikerrel szerepelt az idei MAYDEY-en BUDAPESTEN és SÁRÁNDON az M47 CLUB-ban. DJ.JERRY nem kisebb nevekkel lépett eddig fel mint PET DUO, SVEN WITTEKIND, ARKUS P. ,O.B.I. ,FRANK KVITTA, DAVE CLARKE, UMEK, TOKY, LUCCA, VALENTINO KANZYANI, DJ RUSH, DJ BOSS vagy éppen MISA SALACOVA. Az est hazai fellépői jól ismert nevek nem szorulnak különösebb bemutatásra. A techno arénában DJ POULOS, WILDCRUSH, DORIAN KNOX, DEEROY, E2LIVE(live act set), NORBERT WASH(live set). A mirage room-ban ADAM MORUGH és DAVE MORELL a house,trance helyi helytartói, mellettük a technowar színeiben S.O.S is fel fog lépni, mellettük pedig MATTHIAS KID, MIKE is pörgeti a lemezeket, PSYSHUDDER pedig a goa trance rejtelmeibe kalauzol el minket. A rendezvényre a belépő 1500 Ft, kizárólag csak a helyszínen kaphatók a belépők.

Időpont: 2006. július 15. szombat
Helyszín: Kashmir Underground, IX. Üllői út 51. 22.00
Belépő: 1500 Ft.
Info: 20/433-8261, info@budapestechno.hu

Techno Room:
DJ JERRY
POULOS
DORIAN KNOX
WILDCRUSH
DEEROY
E2LIVE (live)
NORBERT WASH (live)

Mirage Room:
ADAM MOROUGH
DAVE MORELL
S.O.S.
MIKE
MATTHIAS KID
PSYSHUDDER

www.budapestechno.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó