Pulzar

Zenei stílus

Bassline

Bassline

Archív partyajánlók

 • [2023-06-17] SUMMER TIME / Plázs Siófok
  @ Plázs Siófok

  Azahriah koncertje után fejest ugrunk a nyári éjszakába!
 • [2021-12-26] MATT SASSARI @ CAT BUDAPEST
   

  MATT SASSARI @ CAT BUDAPEST
 • [2021-09-25] Christopher EXTENDED Welcomes ➤ CHELINA MANUHUTU
   

  Szeptember 25-én a tech house királynője, a világhírű Elrow rendszeres fellépője érkezik Budapest ékszerdobozába, a CAT Budapestbe...
 • [2021-09-11] Daniel Nike #allnightlong
   

  Visszatérek az #allnightlong rezidenciámra szeptember 11-én egy pár cimborámmal karöltve...
 • [2021-08-07] SYNDROM x INSOMNIA pres. DROPLEX
   

  Készülj Budapest, Augusztusban visszatérünk a belváros szívébe!
 • [2020-02-08] Andrewboy Birthday ● W/Alberto Ruiz
   

  Sok-sok ezer rendezvényen jártam már, megannyi rajongóval megismerkedtem országszerte, de van egy buli, ami 13 éve a szívem csücskévé vált.
 • [2020-02-01] Coronita Carnival
   

  Februárban elhozzuk a #CORONITA történetének első #karneválját, ahol maszkok mögé bújnak a csapatunk TOP lemezlovasai, konfettibe borítjuk a táncteret és extra show elemekkel vadítjuk meg a leghúzósabb Coronita ütemeket.
 • [2020-01-11] Dance with Me
   

  Dance with Me ► 2020/01/11 │Rio Budapest
 • [2019-12-31] Dirty Dance Szilveszter // Best of 2009-2019
   

  Ezen az éjszakán újra együtt zenél a 4 jóbarát csakúgy, mint anno... Ha neked is hiányoznak a régi, féktelen bulizások, akkor az új évet muszáj velünk Le Bistroban köszöntened! A srácok legnagyobb kedvencei az elmúlt 10 évből, 2009-től egészen napjainkig!
 • [2019-11-29] CAT Péntek • Banditák
   

  Először csak szimplán elterveztem, hogy csapok egy névnapi vacsorát a barátokkal...Aztán egyre többen lettünk és felmerült, hogy miért nem bulizunk inkább egy hatalmasat? Így született ez a buli, igazi András napi vigasságok, nem csak Banditáknak! Közös koccintások, minőségi zene, szuper helyszín és a Barátok!
 • [2019-11-16] Dance With Me ✘ Boryana ( USA )
   

  Beico&MT93 teltházas bulija után, átadják a fiúk a DJ pultot, hiszen a Dance with Me dübörög tovább!
 • [2019-11-09] Classic Festival - B52 Remember
  @ EXPO Center PÉCS

  A legendás Greece 2000 alkotója, Ton TB Pécsen lép fel! A Three Drives formáció felejthetetlen DJ-je adja a Classic Festival – B52 Remember koronáját!
 • [2019-10-31] CatRec Halloween
   

  Ahol a zene rabul ejt! Vigyázz, nagyon karmol!
 • [2019-10-22] Christopher Birthday Party
   

  Te jó ég, ismét eltelt egy év, és bár sem fiatalabb, sem megfontoltabb nem lettem, ha visszatekintek erre az évemre, bőven van mire koccintanunk együtt! Rengeteg felejthetetlen élményen vagyunk túl, még akkor is, ha minden erőnkkel azon voltunk, hogy ne emlékezzünk a másnapra.
 • [2019-10-11] Catronic
  @ CAT Budapest

  Október 11-től minden pénteken Catronic! A nyitóbulira összeállt lineup kellőképpen suggalja, hogy ezentúl mire számíthattok a Cat-ben péntekenként! Az elektronikus zene meghatározó lemezlovasai adják át majd egymásnak a DJ pultot, a Gozsdu Udvar extravagáns szórakozóhelyén a Cat-ben, ahol VOID hangrendszer, légkondicionált vendégtér, pazar italválaszték és fancy VIP részleg is vár.
 • [2019-09-21] Dance With Me x Beico & Mt93
  @ RIO Budapest

  Szeptember 21-én debütál a RIO-ban a Dance With Me! A rakéták indításához az argentin techno párost a Beico & MT93-t hivtuk segítségül, a magyar felhozatal pedig garantálja az egész éjszakán át tartó széles mosolyt, vidám dallamokat és az ösznépi nagy frenetikus táncot!
 • [2019-08-17] RIO Summer Down Festival
   

  Augusztus 17-én egy igazán impozáns felhozatallal bucsúztatjuk a nyarat! A 2019-es nyár legnagyobb RIO-s bulijainak főszereplőivel egy egynapos nyárzáró fesztivállal várunk benneteket! Sok meglepetés és garantált őrületes hangulat vár augusztus 17-én!
 • [2019-06-08] Coronita 17th Birthday
   

  Európa legnagyobb nappali bulija, a magyar szórakoztatóipar élő legendája, egyszóval a CORONITA újabb évvel került közelebb a felnőtté váláshoz. Egy életérzés, ami idegen embereket kovácsolt családdá. Egy stílus, melynek képviselői ennyi idő után is sarkcsillagként mutatják a zenei trendet. Egy partysorozat, ami 17 éve a csúcson van!
 • [2019-06-01] Elevate - Festival of the Rave
   

  Raverek! Június elsején, a nyár első napján a hazai RAVE kultúra újjáéled. Nehéz küzdelmek árán, de egy új kalandra hívunk Titeket...Az előző eseményünket több, mint 3000 résztvevővel eltávolította egy rosszakaró, viszont nem adjuk fel, nem hagyjuk, hogy bárki az útjába álljon egy #forradalmi éjszakának!
 • [2019-04-30] COOLING pres.: Daniel Nike & Friends
   

  A #főváros szívében, húsvét vasárnap volt egy hely, ahol nyitástól-zárásig teltházzal táncoltuk át az éjszakát. A VOID hangfalak mélyéről érkező #tiszta_techno emlékeztetett minket arra, hogy a COOLING 2019-ben is minőséget képvisel.
 • [2019-04-13] Coronita AllStars
   

  Vannak bulik, amikor a #múltat idézzük fel... Vannak, amikor #maratoni táncokat lejtünk... ...és van az #ALL_STARS, amiről tudjuk, hogy mindig #mindenki OTT VAN!
 • [2019-02-02] Birthday Bash - Andrewboy, Steve Judge
   

  12. éve ünnepelhetem Veletek közösen a születésnapomat, ahová az ország minden részéből érkeznek vendégek. Ezeket a bulikat sosem felejtem el, de úgy látszik Ti sem! Idén újra a lovak köze csapunk, megnyitjuk a whisky és a jager csapokat és folytatjuk a szülinapi partysorozatot, ahová az ország minden részéből érkeznek vendégek. Idén emeljük a tétet! Steve Judge barátommal együtt fogunk ünnepelni..
 • [2019-01-19] Coronita » 13hrs Marathon
   

  Január 19-én újra #MARATHON, 13 óra masszív menetelés a RIO Budapest-ben! 23:00-tól egészen másnap délig #táncolunk az igazi, legendás #CORO dallamokra - a kedvencekkel, a kedvencektől!
 • [2019-01-01] Coronita Breakfast
  @ RIO Budapest

  Egy újabb év telt el közösen - átbulizott éjszakák és nappalok, a fővárosban, országszerte és akár a határon túl is. Vannak, akikkel először #táncoltunk együtt idén és vannak, akikkel már több, mint 15 éve gyűjtjük karöltve az élményeket. Az élményeket, amik igazán teljessé tesznek #Minket és amik közönségből “családot" formáltak.
 • [2018-12-31] Classic House Szilveszter
   

  Zárd az évet a legendás DJk-kel, bulizz velünk az év utolsó éjszakáján az elmúlt idők feledhetetlen house-klasszikusaival! Utazzatok velünk a múltba, üljetek be a house időgépébe és hallgassátok, ahogyan igazi nagymesterek pörgetik nektek az azóta klubhimnuszokká vált zenéket! Egy éjszakára újra együtt zenélnek a legendás klubok rezidensei, találkozunk a fűtött és téliesített LeBistro-ban!
 • [2018-12-29] CORO CAFÉ Előszilveszter
   

  December 29-én, a Le Bistro táncterén felelevenítjük azokat az estéket, amelyeket sokan emlegetünk kedvenceink között... Azok az esték, azokkal az emberekkel, azokkal a zenékkel!
 • [2018-12-28] Club Speed Classic
   

  Club Speed Classics Eredeti zenék, eredeti dj-k!
 • [2018-11-23] ManicN ✘ My Tribe
   

  November 23-én MANIC N önálló klubestje újra a Brandusban, újra Veletek.
 • [2018-10-21] WORLD is MINE ✘ Nightlife: P E N T A G O N
  @ Liget Club

  Idén október 21-én a két titán eljön Te érted is. 1 évben csak #egyszer, az ország legnagyobb klubjában: 5 helyszín ➖ 5 zenei stílus ➖ 30 lemezlovas
 • [2018-10-06] Christøpher Birthday​ ✘ Tesla
   

  1006/ Christøpher Birthday​ ✘ Tesla Budapest

Ajánlott lemezek

 • Andrewboy – Oliva

  Hazánk egyik legnépszerűbb progi DJ-je, második szerzői albumát, a Dirty Dance-t vezeti be ezzel a jól sikerült darabbal, mely címében és hangzásában is még a nyár hangulatát idézi.
 • Jön a Coronita 2008!

  Hazánk legnépszerűbb after-party helyszíne a Club Coronita a Hajógyári Szigeten, mely az ország leghosszabb, legnépszerűbb nappali party-sorozatát látja vendégül. Elérkezettnek láttuk az időt a klub vezetésével, hogy a hely egyik legismertebb rezidensének mixelésében piacra kerüljön a klub első hivatalos válogatáslemeze Coronita 2008 címen.

Kapcsolódó cikkek

 • DJ Festival 2012 beszámoló Gyöngyösről

  Hungarian DJ Festival elnevezésű rendezvény sorozat 2008-ban indult. A Dj Fesztivál törzsfejlődését nyomon követve elmondható, hogy a pécsi kiindulási ponthoz képest mára már számos helyen – Győr, Szeged, Baja, Salgótarján, stb. - rendezik meg ezt az eseményt a hazai elektronikus zenei világ legismertebb lemezlovasainak felvonultatásával.
 • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


  Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.
 • FeldwarFest - interjú a szervezővel

  2011. május 21-én kerül megrendezésre az ötödik FeldWarFest. A festői környezet és a jó társaság mellett a jó zene évről-évre mind több embert vonz Dunaföldvárra. A szervezőt kérdezve rá kellett jönnünk, hogy ez az egész – minden túlzás nélkül – a szolgálatról, s nem a pénzről szól. De mesélje el Nektek a történetet maga Radovics Milos, a FeldWarFest atyja!
 • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

  Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!
 • Andrewboyé az év legjobb hazai elektronikus zenei produkciója

  A kitűntetést a szakma ítéli oda.
 • A spanyol dj Logannn a Mission partyn ma este!!!

  Bombaként robbant a hír, hosszas tárgyalás után sikerült magyar földre csábítani Spanyolország egyik nemzeti ikonját az Eolica Fesztivál rezidensét Dj Logannn-t. Az előzetesen meghirdetett line up tehát kibővült a spanyol lemezlovassal.

Művészek

 • Thilo

  Thilo-t a Thilo & Evanti formációból is ismerhetjük, de dolgozott már együtt DJ LUNA-val is, melynek eredményeképp megszületett az Existence című sláger.
 • Snake Sedrick

 • James Cole

  A szakma körében sokan csak úgy emlegetik, hogy a “Tanár Úr” - eredeti foglalkozására nézve ugyanis tanár. A szegedi egyetemen végzett történelem-szociológia szakon ez utóbbi kapcsán – mint kutatási tárgy – mélyült el a technokultúrában. Ilyen módon került a Check Magazinhoz, ahol 2001-2002 között szerkesztő volt.
 • Pat Duff

 • Shabaam

Zenei stílusok

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó