Pulzar

Partyajánló

Classic Festival - B52 Remember @ EXPO Center PÉCS

Fellépők
Dátum 2019. november 9.
Helyszín EXPO Center PÉCS
Stílus House, Trance
Classic Festival - B52 RememberA legendás Greece 2000 alkotója, Ton TB Pécsen lép fel! A Three Drives formáció felejthetetlen DJ-je adja a Classic Festival – B52 Remember koronáját!EXPO Center PÉCS

Classic Festival - B52 Remember @ EXPO Center PÉCS

A legendás Greece 2000 alkotója, Ton TB Pécsen lép fel!
A Three Drives formáció felejthetetlen DJ-je adja a Classic Festival – B52 Remember koronáját!

Késő reggelig nyújtott éjszakára, extra hang- és látványra, formabontó dekorációra, a legjobb klasszik zenékre, és az elektronikus zene aranykorának méltó képviselőjére, Ton TB-re számíthat Pécs és környéke még idén, november 9-én!

A CLASSIC FESTIVAL egyúttal a legendás pécsi B52 Klubnak is emléket állít ezzel az emelkedett hangulatúnak ígérkező party-nak, aminek az EXPO Center Pécs ad helyet és egy sor hazai fellépőt is felvonultat majd a 8 órás programban.

De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen érdemes Ton TB-ről néhány fontos szót ejtenünk, például olyanokat, mint Greece 2000, Sunset On Ibiza, Carrera 2, vagy Air Traffic. Mind a Three Drives formáció, azaz Ton TB és Erik de Koning közös alkotása, melyek kivétel nélkül a legismertebb klubslágerekként vannak számon tartva. Bár a Greece 2000 lett a nagy tánctér himnusz, és Ton TB is ezen vonalból forrta ki magát, mégis önálló életútja is töretlenül alakult az elmúlt két évtizedben és még mindig nagyszerű előadóként járja a világot, emlékeztetve minket a stílus indulásának erejére, szeretetére, mondanivalójára.

Ez egy igazi Classic éjszaka alapja, melyet a Pécsen egykor a régió legjobban pörgő klubjára, a B52-re való emlékezés fog majd tökéletesre tölteni. A 8 órás zenei légyottban Ton TB mellett olyan hazai, a korszakot mélybehatóan megélő fellépők vállalnak szerepet, mint Sterbinszky, Szeifert, Deep Junior, Andrewboy és Flash.

Ezzel lesz teljes és forrón melengető ez a kora téli találkozás, melyre elővételben még kedvezményes jegyeket is találunk. A legendás, tánctereket felforgató zenét addig még sokszor meghallgathatjuk!

https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=-cXMnZ2vrx8

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó