Pulzar

Partyajánlók

2019. november

2019. november

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 5 »
 • [2019-11-01] Botek Melon Cordeiro Bamboleo
   

  Freak Fusion Cabaret elhozza nekünk a látványos zsonglőr, akrobata, légtornász jelenetek előadóit a hazai underground cirkuszi élet k-rémjeit!
  Bővebben
 • [2019-11-01] Welcome RED58 w/ Omar M, Emilio
   

  Add ki király! A klubcsere program első "Aether x RED58" állomása után visszavágóként a barcelonai RED58 klub két rezidense Omar M, és Emilio látogat el hozzánk november elsején, hogy képviseljék a világ egyik legjobb városának legmenőbb underground klubját. Omar elkötelezett klub tulajként és mániákus lemezgyűjtőként legjobb rezidensével karöltve garantáltan szuper szettel érkzik. Egy éjszakányi Barcelona Budapesten: kötelezően ajánlott!
  Bővebben
 • [2019-11-01] Persephone ▩ ▩ Alison Swing
   

  ▩ Persephone is a queer party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned DJ Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
  Bővebben
 • [2019-11-01] Secret pres. Used Disco
   

  The next guests of our monthly all night long series is USED DISCO...
  Don't miss out!
  Bővebben
 • [2019-11-01] Dracula inda House
   

  Ezen a lidérces esten csakis a pszichedelikus techno és house zene segíthet minket átvészelni. Vajon Lugosi Béla és Nosferatu is itt lesz a házban? Brrrr
  Beöltözni ér.
  Bővebben
 • [2019-11-02] Liquid Sounds & Prime FM presents Shanghai Groove
   

  Ahogy felejthetetlen nyárvégi bemutatkozó eseményünk után ígértük, érkezik a Liquid Sound progressive nights folytatása, ezúttal a PRIME FM csapatával karöltve. Hosszas keresgélés után a belváros szívében, a Gozsdu Udvar egyik legszínvonalasabb és legkülönlegesebb vendéglátóhelyében, a Spíler Shanghaiban (Secret Bar) találtuk meg a tökéletes helyszínt, mely reményeink szerint varázslatos sorozatunk későbbi eseményeinek otthonául szolgál majd.
  Bővebben
 • [2019-11-02] Y-Production & Dance Moment presents: Oneness (Charity Party)
   

  Először áll össze a Dance Moment, a Y-Production és a Progsession Crew csapata, méghozzá egy igen nemes cél érdekében. Amellett, hogy DJ-ink törekszenek egy felejthetetlen éjszakát teremteni a nektek, szeretnénk segíteni is az arra rászorulóknak.
  Így a buli nyereségének teljes egészét felajánljuk az Autizmus Alapítványnak, akik 1989 óta foglalkoznak az autizmussal élő emberek és családjaik életminőségének javításával.
  Kezdeményezésünkhöz csatlakoztak fellépőink is, akik szintén lemondanak a tiszteletdíjukról ezen az estén.
  Bővebben
 • [2019-11-02] Dark Rave w/ SHXCXCHCXSH Live
   

  Supernova Techno pres.
  Dark Rave w/ SHXCXCHCXSH Live | A38 Budapest
  Bővebben
 • [2019-11-02] RAWloween
   

  Csokit és csalunk!
  Újra feltámasztjuk az ősi kelta népszokást, felrángatjuk az ördögöt a tivornyánkkal a pokolból, hogy aztán egy olcsó kocsmai trükkel megpróbáljuk rávenni, hogy szálljon már le a vállunkról.
  Mindehhez kapitányunk és masina veti egymásnak hátát, csapja le egymás kezéről a legfrissebb track-eket, kihasználva az Aether 4db 18"-os basszusvetőjét az ördögkergetéshez.
  Tökre RAW lesz!
  Bővebben
 • [2019-11-02] DFFRNTroom pres. K A I S E R
   

  November első hétvégéjén #Kaiser úr a vendégünk.
  Bővebben
 • [2019-11-02] Torso w/ Jaffa Surfa
   

  November első szombatján érkezik a csapat az Ambientbe.
  Amikor először sétáltunk le a lépcsőn, számunkra teljesen új hangulattal találkoztunk, mintha egy másik város eldugott pincéjébe érkeztünk volna. Kellően sötét és elvarázsolt. Egy pillanatra mintha Gaspar Noé karakterekké változnánk.
  Bővebben
 • [2019-11-02] Artessa pres. ► Melodic Techno W/ SOBEK, METHA
   

  Exkluzív, indusztriális helyszínen, melodic technora hangolva kezdődik el a november.

  Az Artessa Music fellépői és vendégei a Flashback stúdió exkluzív helyszínén indítják be az utolsó őszi hónapot!
  Bővebben
 • [2019-11-02] Secret pres. Ramin Sayyah • All Night Long
   

  The next guest of our All Night Long series is our friend RAMIN SAYYAH. If u don't know his dynamic & powerful sets, have to check it, don't miss it out!
  Bővebben
 • [2019-11-07] Drum Club w/ Concord Dawn (NZ)
   

  A felejthetetlen hangulatú nyitóbuli után novemberben a hazánkban oly népszerű új-zélandi Concord Dawnt látjuk vendégül, aki a hétköznapi időpontra való tekintettel éjfélkor fog kezdeni.
  Bővebben
 • [2019-11-08] Friday Downtown
  @ AnKERT

  A menü: liquid, deep, jungle, old school drum and bass
  Italakció: kettőt fizetsz hármat kapsz minden long drinkből 18 és 21 óra között
  Bővebben
 • [2019-11-08] Methamorphozis x Metha 7-hour dj set x BTH party
  @ Akvárium Lokál

  Metha második albumának bemutatása is belecsúszik a pénteki, 7 órás maratoni szettjébe.

  A Methamophozis az új album bemutatása mellett egy különleges live részletet is ad majd a közönségnek.
  Bővebben
 • [2019-11-08] AETHER pres. Nick Curly
   

  Nick Curly Budapesten!
  Bővebben
 • [2019-11-08] Technokunst Club ▩ Kwartz
   

  Kwartz a Spanyol iskola jeles, újgenerációs képviselője. Fiatal kora ellenére már 2013 óta a Polegroup label művésze, az ügynökség tagja. Miután Oscar Mulero (oficial) leszerződtette, kinyílt számára a világ. Olyan labelek álltak érte sorba, mint a Tommy Four Seven igazgatta 47, vagy Svreca jegyzett Semantica, de az experimental körök egyik legelismertebb gyüjtőtégelye a Horo jegyzi Kwartz első LP kiadványát. Ő és P.E.A.R.L. volt, akik egy új lendületet adtak a spanyol hangzásnak és a mai napig megállíthatatlanul a világ vezető kiadványait köszönhetjük nekik. Tavaly már izelítőt kaphattunk Pearl által ebből a lendületes és friss hangzásból, amit azóta is emlegetünk. Nem is volt kérdés, hogy Kwartz is kihagyhatatlan fellépője lesz a Technokunst szezonjának.
  Bővebben
 • [2019-11-08] Ambient invites Szoba Studio
   

  For this occasion, we bring our vibes to Ambient with an all night long b2b2b session with the main people behind Szoba Studio.
  Bővebben
 • [2019-11-08] Deeptronic Vol.01 - Deep House All Night Long
   

  Halihó, sziasztok...

  Állandó szereplője az elektronikus zenei fórumoknak és beszélgetéseknek a DEEP HOUSE, a "mindenki" által szeretett műfaj. Hiánycikk kategóriaként van jegyezve egy ilyen est a hazai éjszakai életben. A műfaj szeretete miatt kelt életre a Zenebona Records, mely rövidke, alig egy éves működését követően nem várt sikereket hozott a kiadón található hangzásnak köszönhetően.
  Bővebben
1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó