Pulzar

Partyajánló

Liquid Sounds & Prime FM presents Shanghai Groove

Fellépők
Dátum 2019. november 2.
Stílus House, Progressive House, Tech-house
Liquid Sounds & Prime FM presents Shanghai GrooveAhogy felejthetetlen nyárvégi bemutatkozó eseményünk után ígértük, érkezik a Liquid Sound progressive nights folytatása, ezúttal a PRIME FM csapatával karöltve. Hosszas keresgélés után a belváros szívében, a Gozsdu Udvar egyik legszínvonalasabb és legkülönlegesebb vendéglátóhelyében, a Spíler Shanghaiban (Secret Bar) találtuk meg a tökéletes helyszínt, mely reményeink szerint varázslatos sorozatunk későbbi eseményeinek otthonául szolgál majd.

Liquid Sounds & Prime FM presents Shanghai Groove

Ahogy felejthetetlen nyárvégi bemutatkozó eseményünk után ígértük, érkezik a Liquid Sound progressive nights folytatása, ezúttal a PRIME FM csapatával karöltve. Hosszas keresgélés után a belváros szívében, a Gozsdu Udvar egyik legszínvonalasabb és legkülönlegesebb vendéglátóhelyében, a Spíler Shanghaiban (Secret Bar) találtuk meg a tökéletes helyszínt, mely reményeink szerint varázslatos sorozatunk későbbi eseményeinek otthonául szolgál majd.

Szeretnénk, ha a Shanghai Groove-on mind a Liquid, mind a Prime család tagjai egy közönséget alkotva találnának egymásra ezen a különleges estén, ahol a Liquid Sounds előadó csapatának egy új tagja, Christopher Hermann is bemutatkozik a jól ismert nevek mellett.

Gyere és légy részese sorozatunk újabb mérföldkövének!

Artists:
Christopher Hermann
Feky
Ramone
Rich


Start: 22:00
End: 06:00

Belépő kizárólag a helyszínen: 2000 Ft

Helyszín

  • Spíler

    Gozsdu Udvar Király utca 13. Budapest 1075

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó