Pulzar

Művész

Szeifert

Szeifert

1975-ben született, általános iskolás évei alatt került először kapcsolatba a zenével, amit hét évig aktívan tanult. Gimnáziumi tanulmányai után tanári diplomát szerzett.

15 éves kora óta játszik klubokban. A kezdetektől több zenei irányzattal került kapcsolatba, a kilencvenes évek közepétől munkásságát az elektronikus zene határozza meg. Jelenlegi zenei stílusa trance-hez közeli klub zene letisztult egyedi vokálokkal,  jól táncolható alapokkal, abszolút trendi hangzással.Szettjei a műfajon belül sokszínűek. Azon kevés művészek közé tartozik, aki kiemelkedő alkalmakkor előszeretettel játszik egész estét betöltő szettet is. Szeifertnek 2001 óta folyamatosan jelennek meg mixlemezei, amelyeken saját zenéken és remixeken kívül felvonulnak a műfaj nemzetközi képviselőinek legjobb darabjai. Nevéhez fűződnek a Flört Inside 1-2., a Travelling to Happiness 1-3. mix kiadványok és a Pure Trance 1-2. sorozat. Szeifert nyolcadik albuma 2008 májusában Senses címmel látott napvilágot, az album world wide elérhető a legnagyobb digitális zeneáruházakban. Szeifertnek több saját zenéje, remixe, producerként más előadóknak készített dala jött ki világszerte több, mint tíz klip kíséretében. 2008 őszén jelent meg world wide a New York-i Kult Records égisze alatt Drea Overcome és Dedalena Dreamin Moon Szeifert vs. Krash remixe, mely verzióra klip is készült, amelyet 2009 elejétől fognak sugározni a zenei csatornák, valamint a világhírű trance vokalistával Tiff Lacey-vel készült  (Cybersutra)  Summer Sutra Szeifert vs. Krash remixe.

Szeifert a hivatalos remixere Csupó Gábor – A Simpson Család alkotója – új, Immigrants című filmjéhez készült főcím dalának (Szeifert feat. A.D. Studio - Immigrants /American Dreams/Szeifert vs. Krash remix). A remix klipje az eredeti film nyersanyagának felhasználásával készült.


A filmet 2009 januárjától játsszák Amerikában és szinte a világ összes országában.

2008 őszén kerül bemutatásra Szeifert vs. Krash 100 miles from home című videója, a dalból készült single már megjelent világszerte digitális formátumban. Szeifert dj és produceri munkáján kívül a Karmatronic Records (New York-Milano-Budapest) nemzetközi hanglemezkiadó A&R menedzsere.

DJ mixeit hétről-hétre több rádió játssza hazánkban, Európában, valamint Észak- és Dél Amerikában.

Szeifert legjelentősebb fellépései közé tartozik a 2004-es Sziget Fesztivál, egyedüli magyar dj-ként játszott Tiesto 2005 novemberében a Papp László Sportarénában megrendezett több, mint 12000 fős koncertjén, szerepelt a MayDay Budapest 2006-os rendezvényén, a bécsi Rathaus-ban nagyszínpadon lépett fel a Paradise City 10. éves fennállásának évfordulójára rendezett megapartin. Az elmúlt években a következő dj-kkel játszott együtt, a teljesség igénye nélkül: Tiesto, BT, ATB, Tomcraft, Mark Spoon,  Agneli & Nelson, Sister Bliss, Anthony Pappa, Nick Warren,  Sister Bliss, Lucien Foort, Blank & Johns, Talla, Observer, Jo Mills, Brian Cross, Paul Hazendonk, Viktoria Rebeka, Mo-Shic…

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Hatásfok Turnéjának Hivatalos Warm Up Dj Csapata

  Szeifert TV6-tal közös turnéjának hivatalos warm up lemezlovasai a négy tagból álló Noise DJ Team.
 • Szeifert lesz az új Sterbi?

  Hazánk elismert top dj-je, Szeifert és az egyik kereskedelmi tv csatorna közös országjáró klubturnéra indul SZEIFERT HATÁSFOK címmel.
 • SZEIFERT gigantikus show-al kezdte az évet

  Szeifert hazánk elismert top dj-je egy különleges show-val kezdi az idei évet.
 • Szeifert a Sziget Fesztiválon is fellép.

  Hazánk népszerű DJ-je, Szeifert - a Balaton Sound Samsung Mobile Arena színpadán nyújtott felejthetetlen fellépése után Közép-Európa legnagyobb zenei fesztiválján a Sziget Fesztiválon fog a nagyközönség elé lépni.
 • Csak így tovább Szeifert

  Szeifert új dalának a 100 Miles From Home nemzetközi promócióját kezdte meg a ToCo Internetional.
 • SZEIFERT FELLÉPÉSEI GÖRÖG ZENETÉVÉK MŰSORÁN

  Hazánk első számú trance lemezlovasát kérték fel Görögország új és egyben legnagyobb tengerparti klubjának házigazda dj posztjára.
 • SZEIFERT COOL TOUR

  Országjáró klubturnéra indul Szeifert és a Cool TV!
 • Elkészült a Szeifert vs. Krash szerzőpáros új klippje

  Elkészült Szeifert és Krash új klipje, melyet a srácok Angels Crying Part 2. című zenéjükhöz forgattak. Az Angels Crying eredeti verziója a páros első közös munkájaként született 2003-ban és a szakma valamint a közönség véleménye szerint az egyik legmaradandóbb, legmeghatározóbb alkotás volt, ami az évek során elhagyta stúdiójukat.
 • Új Szeifert lemez!

  Szeifert (HU) és Observer (A), két ország legismertebb trance mágusa újra együtt ! A hétvégén a komarnoi Castello Club-ban lépnek fel. A két trance dj legalább 10 alkalommal állt már közösen színpadon kishazánkban és a szomszédos országokban, egyaránt osztatlan sikerrel.
 • SZEIFERT ÚJ MIXLEMEZZEL KÖSZÖNTI A TAVASZT

  Szeifert nemsokára jelentkezik Travelling to Happiness mix sorozatának legújabb, negyedik részével, amelynek stúdió munkálatai már javában folynak. Az album magában foglalja az idei nyár legtrendibb trance és prog-trance stílusú dalait és természetesen saját darabokat is, hangzásvilágára pedig jellemző lesz a Zsolttól megszokott könnyed, vidám zenei vonulat.
 • Szeifert vs. Krash is segít

  Szeifert vs. Krash is segít a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikán!
 • Szeifert vs. Krash a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikán!

  A Viva Tv hagyományteremtő jótékonysági műsorában, a Viva Teleton-ban Szeifert vs. Krush páros és Dukai Regina is aktívan részt vesz. Legutóbbi nagy sikerű klipjükben, a "Rhythm Of Noise"-ban Dukai Regina álomszép ruhákban tündökölt. Az énekesnő rajongói oldalán levelek százait kapta azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehetne megszerezni ezeket a ruhákat.
 • Szeifert a Paradise City-n

  A bécsi Rathaus-ban megrendezésre kerülő elektronikus zenei rendezvény öt színpadon ötven dj-t és act-et vonultat fel a szcéna legjobbjaival. A rendezvényen helyet kap többek között a drum and bass,az r'n b,a house,az electro és trance stílus is.
 • Szeifert klippet forgatott

  A kliphez díszlettervező, belsőépítész és lakberendező két nap alatt építették fel a forgatás helyszínéül szolgáló díszleteket. Két különböző stílusú, extrém szoba készült, az egyik homokos padlóval mediterrán stílusban berendezve, a másik modern bútorokkal, műfű padlóval és tejüveg fallal.
 • VIVA Comet jelölt - Szeifert

  Szeifertnek nagyon sokat jelent neki, hogy a jelöltek közé került, különösen azért, mert ez egy olyan díj, amelyre a szakma jelölte, de a közönség dönt. Tizenöt éve a zene tölti ki a mindennapjait, rengeteget dolgozik, imád új zenéket alkotni, az egyre tökéletesebb és trendibb hangzás létrehozása vezérli. Folyamatosan járja az országot, hétről hétre több fellépése is van. Szerinte a kategóriák jelöltjei mind a legjobbak saját stílusukban. A legfontosabb elismerésnek természetesen ő is a közönség reakcióit, a zsúfolásig megtelt koncerttermeket és klubokat tartja, ám tisztában van azzal, hogy a médiaszereplés is szükséges. Öt év múlva talán kevesebbet láthatjuk majd a DJ pultban, de a zene az élete, így a mérleg nyelve a producerkedés és zeneszerzés irányába fog billenni, természetesen elektronikus hangzással, de több zenei stílusban.
 • Szeifert ismét a Comet jelöltek között!

  Idén hatodik alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb zenei díjátadójára, a VIVA COMET-re. Az elektronikus zene rajongóinak nagy örömére idén is díjazzák a legjobb DJ-ket és elektronikus producereket.
 • SZEIFERT VS. KRASH- TRANCELATE klip

  A videó egy eszkimó kislány ábrándozásáról szól, aki egy reggel a jégkunyhóban ébredve, színes- tavaszias klipre lesz figyelmes a televízióban. A kislányt elbűvölik a színes virágok fehér szirmai, zöld levelei és a táncosok egyedi stílusú mozgása. Szinte érzi a tavasz illatát.
 • Szeifert vs. Krash új klipet forgat !

  A Szeifert vs. Krash producer-páros az E-Motion hazai és külföldi sikere után új klipet forgat ! A videó a Travelling to Happiness 02. mixalbumról ismert TRANCELATE címu dalra készül és igazi meglepetéseket tartogat a közönség számára. A képi világ nagy része digitális technikára épül, tartalmaz 3D-s elemeket és a forgatott jelenetek stúdióban készültek Horváth Szilárd rendezo-operator irányításával. A klip foszereploje - a keleti dalszöveghez illeszkedve - Fanny, egy csodaszép három éves kínai kislány, aki a stáb meglepetésére gördülékenyen, ügyesen és jókedvvel viselte a forgatás feladatait és nehézségeit. További részleteket a szerzok nem árulnak el, ám azt ígérik , hogy március végére bemutatható lesz a Trancelate videó.

Zenei stílusok

 • Trance

  A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó