Pulzar

Partyajánló

SOC Events pres. Jerome Isma-ae (DE) @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2019. november 16.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Trance, Progressive
SOC Events pres. Jerome Isma-ae (DE)Trance rajongók öröme, hogy hazánkban is élőben debütál Tiesto 20 éves In Search Of Sunrise mixalbuma. Az ISOS 15. megjelenését élőben tapasztalhatjuk meg az Akvárium Klubban!Akvárium Klub

SOC Events pres. Jerome Isma-ae (DE) @ Akvárium Klub

Trance rajongók öröme, hogy hazánkban is élőben debütál Tiesto 20 éves In Search Of Sunrise mixalbuma.

Az ISOS 15. megjelenését élőben tapasztalhatjuk meg az Akvárium Klubban!

Pár hete azt ígérte a hazai trance bulikat szervező SOC Events csapat, hogy az eddigi legkülönlegesebb zenei utazásra készülhetünk november 16-án. Akkor azt tudtuk meg, hogy végre nálunk lép fel Jerome Isma-ae, aki 25 éves pályafutását követően mutatkozik be a magyar trance rajongók tábora előtt.

Az elektronikus zene széles spektrumán mozgó utazó művész meghatározó szerepét akkor még nem köthettük Tiesto legendás In Search Of Sunrise mixsorozatához, de a szervezők előre bocsájtották, hogy tartogatnak még nekünk meglepetést. A trance ajándék viszont ma már nyilvános, Jerome Isma-ae fellépése az ISOS 15. mixalbumának hazai bemutatója is lesz egyben.

A trance körökben jól ismert Black Hole Recordings színeiben ’99-ben indult ISOS összeállítások elkészítése előbb az ötletgazda, Tiesto feladata és szívügye volt, majd 2010-től másokat is felkért a közreműködésre. Így történhetett meg, hogy a 14. mixalbumért is felelős Markus Schulz mellé a 15. alkalommal Jerome Isma-ae is csatlakozott, Orkidea-val karöltve.

Az először 1999. november 22-én megjelenő sorozat 15. epizódja 20 évvel később, idén november 8-án jelenik meg, melyet egy héttel később már élőben hallhatunk Jerome-től az Akváriumban, ahol a mixalbum bemutató mellett még egy további ajándékot kapunk, hiszen nem csak az albumbemutató hírével, hanem még egy vendéggel is kiegészült a program.

Robert Nickson hasonlóan színes zenei egyénisége tökéletes képbe helyezi azt a gondolatot, hogy ilyen különleges trance eseményt rég, vagy még talán sosem kapott Budapest. Az angol-norvég, de Hollandiában élő producer szintén a jó öreg Black Hole Recordings színeiben pompázva mutatkozik be Magyarországon, amit joggal várhatunk a következő hetekben tűkön ülve!

Az extra látványról már szinte nem is érdemes beszélnünk, mert egy ilyen színvonalú eseményhez az elengedhetetlen! Csak mernünk kell vállalni, hogy november 16-án egy felejthetetlen zenei utazásban, egy eddig nem tapasztalt trance élményben lesz részünk, melyre a jegyek online kaphatók.

Aki pedig nem bír addig várni, az november 9-én látogasson el Pécsre, ahol a trance himnusz Greece 2000 egyik alkotója, Ton TB lép fel egy exkluzív classic show keretén belül.

Felejthetetlen trance novemberre felkészülni, addig bele fülelhetünk az ISOS 15 albumba, ide kattintva!


Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó