Pulzar

Partyajánló

SOC Events pres.: BudapestTrance Classics 2.0

Fellépők
Dátum 2021. augusztus 21.
Stílus Progressive, Trance
SOC Events pres.: BudapestTrance Classics 2.0Kedves TranceLovers! 2021. Augusztus 21-én szombaton, hosszú szünet után ismét találkozunk! Ezen az ünnepi éjszakán a BudapestTrance Classics 2.0 Event-ünket mutatjuk be Nektek, mely a műfaj örök és máig kedvelt himnuszait hozza el.

SOC Events pres.: BudapestTrance Classics 2.0

Kedves TranceLovers!
2021. Augusztus 21-én szombaton, hosszú szünet után ismét találkozunk! Ezen az ünnepi éjszakán a BudapestTrance Classics 2.0 Event-ünket mutatjuk be Nektek, mely a műfaj örök és máig kedvelt himnuszait hozza el.

Az eredeti terveket kiegészítve egy meglepetés vendéggel is megörvendeztetünk Titeket! A hazai Trance-erek egyik kedvence, RAM fogadta el meghívásunkat.

 

RAM mellett a Three Drives formáció alapítóját, a Greece 2000, a Carrera és több himnusz szerzőjét és előadóját, TON TB-t látjuk vendégül.

 

A nemzetközi felhozatal mellett a hazai Trance világot Szeifert, Tebron és Antoos képviselik.

 

SZEIFERT hivatalosan megjelent kilenc albuma szinte mindegyike a műfajt erősíti: Flört Inside 1-2, Pure Trance 1-2, Travelling To Happiness 1-3., Senses, Reboot amelyek mellett számtalan dal és remix fűződik nevéhez, így szintén hangsúlyos és meghatározó művész. Ezen az éjszakán egy exkluzív Flört Inside classic szettel alkot majd maradandó zenei élményeket.

 

A TEBRON & ANTOOS páros a SOC Events (anno Tebron rádióműsorából alakult Sound of Cream) alapítóiként hosszú éveken keresztül egyengették a Trance útját és közösségét. Közös fellépéseiken számtalan hazai és határon túli klubba és fesztiválra vitték el az általuk képviselt egyedi, energikus és abszolút szerethető zenei érzésvilágot.

 

Tebron egyébként is a meghatározó és masszív zenei vonalával kimaradhatatlan minden SOC buliból, Antoos pedig a régi trance zenével töltött éveit fogja feleleveníteni a mostani meghívás alkalmával.

 

Ahogy tőlünk megszokhattátok, ismét kiemelt hangrendszerrel és látványvilággal egészítjük ki a zenei eufóriát.

Line Up: RAM, Ton TB, Szeifert, Tebron, Antoos

Jegyek / Tickets:

 

EARLY BIRD: 2000 HUF

ELŐVÉTELES ONLINE: 3000 HUF

HELYSZÍNI: 3500 HUF

VIP ONLINE: 4000 HUF

VIP HELYSZÍNI: 5000 HUF

www.facebook.com/​events/​689600075226781/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó