Pulzar

Partyajánló

SOC Events pres. Giuseppe Ottaviani (IT) - [Live 2.0 Tour] @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2019. július 26.
Helyszín Track Terrace
Stílus Trance
SOC Events pres. Giuseppe Ottaviani (IT) - [Live 2.0 Tour]Hozzánk utazik az olasz trance szcéna legjelesebb képviselője Giuseppe Ottaviani ráadásul különleges live produkcióját hozza el a Track Terrace-ra!Track Terrace

SOC Events pres. Giuseppe Ottaviani (IT) - [Live 2.0 Tour] @ Track Terrace

Hozzánk utazik az olasz trance szcéna legjelesebb képviselője

Giuseppe Ottaviani ráadásul különleges live produkcióját hozza el a Track Terrace-ra!

Ezer éves történetnek tűnik a trance, de még mindig van egy olyan erős magja, melyet hazánkban a SOC Events, azaz Sound Of Cream csapat képvisel és közvetít, akik tavasszal holmi nemzetközi név nélkül is teltházas bulit csináltak az Akváriumban.

A nyár sem telhet el érzelmes elektronikus zenei utazásuk nélkül, melyben most újra megajándékozzák közönségüket egy kultikus figura meghívásával, aki vélhetően perzselő energiákkal tüzeli fel a Track Terrace táncterét.

A különleges vendég az a Giuseppe Ottaviani lesz, aki egy Róma melletti kisvárosban született, de a kétezres évek elején már Paul Van Dyk kiadójánál robbant a köztudatba és azóta is szüntelenül szárnyal a trance hullámain, olyan himnuszaival, mint a Dreamland, a Butterfly, vagy a Casino Connected.

A Trance Award díjátadón 2004, 2006 és 2007-ben is őt választották a legjobbnak a Best Live Act kategóriában, így már meg sem lepődünk azon, hogy július 26-án, pénteken hozzánk is live 2.0 turnéjának keretén belül érkezik, melyet a szervezők extra hang és látvány élménnyel gazdagítanak majd.

Energikus zenei áradatra számíthatunk, melyet hazai oldalról Szeifert, Tebron, Inpieces és Sehlb támogat meg egészen reggelig. Jegyek már kaphatók, az alábbi 2019-es élő felvételen pedig jól látszik, hogy miről nem akar lemaradni egy trance rajongó sem: https://www.youtube.com/watch?v=2-wb6AgBajA


A hazai színeket ezúttal Szeifert, Tebron, Inpieces és Shelb képviselik.

Kezdés: 22:00
Zárás: 06:00

► Line Up:
Giuseppe Ottaviani | Szeifert | Tebron | Inpieces | Shelb

► Normál jegyek/ Normal Tickets:
Early Bird: 3000 Ft. [ELFOGYOTT]
Elővétel/Online: 3500 Ft. [60%]
A rendezvény napján és a helyszínen: 4000 Ft.
► VIP jegyek: (LIMITÁLT!)
Online: 5000 Ft.
VIP helyszíni: 6500 Ft.

www.facebook.com/​events/​2281017312155373/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó