Pulzar

Partyajánló

MOSHIC - PrimeFm Open Air @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2014. július 12. – 2014. július 12.
Helyszín Track Terrace
Stílus Progressive House, Deep House, House, Tech-house
MOSHIC - PrimeFm Open AirJúlius 12.-én a PrimeFm csapata elhagyja a stúdiót és egy laza 12 órás open air bulira invitálja az elektronikus zene szerelmeseit.Track Terrace

MOSHIC - PrimeFm Open Air @ Track Terrace

Július 12.-én a PrimeFm csapata elhagyja a stúdiót és egy laza 12 órás open air bulira invitálja az elektronikus zene szerelmeseit.

Mivel idén először merészkednek ki a négy fal közül, úgy gondolták, emlékezetessé teszik ezt a napot és egy igazi ikonikus figurát, a sötét hangzások mesterét, a progressive house úttörőjét MOSHIC –ot látják vendégül egy varázslatos szett erejéig a Track Terrace-on.

Moshic nem szorul különösebb bemutatásra , hiszen aki elektronikus zenét hallgat a kezdetek óta, az tisztában van az Ő képességeivel.

Talán nincs is olyan arc a műfaj rajongói közt, aki ne emlékezne a ‘Panic System’, a ‘Faza’ az ‘Indian Moon’ , a ‘2Loose La Track’ és a ‘Nightstalker’ felvételekre, melyekkel stílust teremtett az izraeli dj/producer. A hazájának sajátságos kultúrája és politikai feszültségei hatással voltak Moshic zenéjére. Egyedi ritmikájával és hangulatvilágával sikerült olyan művészi értékű zenéket alkotnia, amelyek nem csak megmozgatták a partyközönséget, de tükrözik korának és környezetének a viszontagságait. Az általa megalkotott hangzásvilág kultikus figurájává nőtte ki magát világszerte. A mély, ringató, keleties motívumok azóta is védjegyeként szolgálnak és közel másfél évtizede biztosítják a stabil rajongói bázist a művész számára.

A hazai piac egyik legnépszerűbb online elektronikus zenei rádiója ígyekezett az első nyári mulatságára egy reprezentatív line upot összeállítani, melyben mind régebbi, mind újabb tagjaiból felvonultat néhányat, így végül a következő lesz a felállás a DJ-pultban:

MOSHIC (ISR)

Kühl

Rich

Ramone

Martin Prestige

Roland Cortante

Christian Cardwell

Steve Nate

Norb

Smole

Reibina

Monic

Nagy szeretettel, pazar hangulattal , hideg italokkal és persze a legjobb muzsikákkal várják a srácok azokat, akik szeretnék átélni a régi idők érzéseit, új köntösben.

Bővebb infó: www.primefmradio.dj

Dátum: 2014.07.12. Start:18:00 End: 06:00

Helyszín: Track Terrace (Budapest 1117. Neumann János utca 2.)

Belépő / Entry: 2000 Huf

www.facebook.com/​events/​789080511126703/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó