Pulzar

Moshic

Emberünk élete nem egy szokványos dj story, hiszen fiatal kamaszként a hadseregben szolgált ahol nap mint nap szembe kellett néznie a halállal.

A pusztítás és az időzített bombák közötti élet megtanította őt egy nagyon fontos dologra: megragadni a pillanatot, és örülni az élet minden percének.

Amikor letelt a szolgálati ideje, elhatározta, hogy életét az elektronikus zenének szenteli. A nagy szerelem a progresszív house iránt  ébredt fel benne, ami azért akkoriban még korántsem volt annyira felkapott Izraelben. Mindenütt osztogatta a mixeit, ahol csak tehette, de igazából a kutya se foglalkozott vele, mert túl „sötétnek" tartották a stílusát. Teljesen kiábrándulván New Yorkba ment, a városba, ahol John Digweed és Sasha pörgetett a Twiloban, s az ő sötét muzsikája is végre fogékony fülekre talált...

soundcloud.com/​moshic

Archív partyajánlók

 • [2019-05-25] Playground presents: DMITRY MOLOSH - MOSHIC - CRISS SOURCE
   

  Május 25-én egy elektronikus zenei ünneppel várunk Budapesten, a Premier Club-ban! Három jelentős nemzetközi fellépő művésszel és színes hazai névsorral, két teremben mutatjuk be a progressive zenei világ jelenét, illetve klasszikus állomásait, mindezt egy hosszabb hangvételű bulival, este tíztől reggel hétig.
 • [2017-10-07] Moshic (Isr) all night long
  @ Hpnotiq Budapest

  The darkness shines brightly, showing that progressive can still be breathtaking...
 • [2017-05-14] ★ Corvin Club & Daytime Moments pres: Get Frisky Afterhours ★
  @ Corvin Club

  A GETFRISKY buli után várunk minden afterezni vágyót a Corvin Clubban!
 • [2017-05-13] Get Frisky / Cinema Hall Season Closing
  @ Cinema Hall

  Kétségtelenül legendás pillanatok tanúi lehetünk majd Magyarország első Get Frisky! buliján, a budapesti Cinema Hallban, május tizenharmadikán. A Legendary Moments háza tájának legjelentősebb aktuális house-közeli híre a Frisky Radio hivatalos magyarországi bemutatkozása a brooklyni fenegyerek Brian Cid és az ukrán géniusz Stas Drive hazai debütálásával, ahol az élő legenda Moshic mellett a Frisky-vezér Ingo Vogelmann is személyesen tiszteletét teszi majd a pultban.
 • [2016-07-16] Primehaus Presents: Moshic (Isr)
  @ VOLT Lokál

  Primehaus Presents: Moshic (Isr)
 • [2015-12-31] Prime.Haus NYE w/ MOSHIC (Isr)
  @ PRLMNT

  A PrimeFM és a Roof.Haus közös szilveszteri bulija!
 • [2015-03-28] Happy Birthday Moshic (Isr)!
  @ Tesla Budapest

  A Tesla színpadán lassacskán minden stílus nagyágyúi összegyűltek egy-egy elektronikus zenei utazásra. A legnagyobb utaztató, tehát a progressive house (hívják mára bárminek is) rajongói azonban még nem voltak elkényeztetve ez idáig. A Roof.Haus csapata most megkísérli pótolni a hiányosságokat, ráadásul mindjárt egy nemzetközi elismert izraeli művész születésnapi bulijával.
 • [2014-07-12] MOSHIC - PrimeFm Open Air
  @ Track Terrace

  Július 12.-én a PrimeFm csapata elhagyja a stúdiót és egy laza 12 órás open air bulira invitálja az elektronikus zene szerelmeseit.
 • [2011-10-29] Halloween Soundattack XXL
  @ Flört, Siófok

  Újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen az őszi levélhullás megint csak azt jelenti, hogy az ország legjobb klubja az őszi/téli partikra készül, melyek közül az első a tradicionális Flört Halloween party. Az est elnevezése már önmagában sejtelmes, akár egy rémisztő éjszaka a temetőben Halloween-kor. Hazánk leghosszabb Halloween party-ja vár Téged és barátaidat Siófokon. Ezúttal 13 órán keresztül élvezheted a house, techno és tech house zenét. Az est különlegessége, hogy a régi és az új generációt is meglepjük egy egy világsztárral, akiket a hazai élvonal fiatal és idősebb lemezlovasai egészítenek ki.
 • [2008-12-27] Moshic
  @ Prestige (ex Privé), Budapest

  A karácsonyi ünnepek után, de még a szilveszteri nagy pörgés előtt, ismét hazánkba látogat, a világhírű Izraeli lemezlovas, a hazai közönség nagy kedvence, Moshic.
 • [2008-01-19] Moshic
  @ Nonsense

  Az észak-izraeli Haifában született 1977ben. Egy ember, akinek a neve több millió prog house fant hoz lázba. Zenész családban nőtt fel, de azért ez jóval több az ő életében, mint holmi kedélyes „nótázgatás”.
 • [2005-06-25] Club of Colors nyárnyitó
  @ Club of Colors, Keszthely

  Az idei nyári szezont kiemelt rendezvénnyel üdvözli a keszthelyi legendás club, a Club Of Colors! A fülledt júniusi éjszakába ezúttal az izraeli mágussal, a mély hangzások utánozhatatlan mesterével, a keleti zene legprogresszívebb producerével, dj Mo Shic-kal invitálunk

Zenei stílusok

 • Deep-House

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó