Pulzar

Partyajánló

Track Terrace Opening Fiesta @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2015. május 9.
Helyszín Track Terrace
Stílus House
Track Terrace Opening FiestaA fővárosi élet május kilenctől ismét felbolydul majd, ugyanis nyáron egy igen erős szabadtéri klubbal bővül az elektronikus zenei kínálat, ekkor nyitja meg kapuit a Lágymányosi híd budai oldalán a Track Terrace, immár másodjára.Track Terrace

Track Terrace Opening Fiesta @ Track Terrace

A fővárosi élet május kilenctől ismét felbolydul majd, ugyanis nyáron egy igen erős szabadtéri klubbal bővül az elektronikus zenei kínálat, ekkor nyitja meg kapuit a Lágymányosi híd budai oldalán a Track Terrace, immár másodjára.

A Zöld Pardon szeparé részét megújító létesítmény profi hangtechnikájával és a The Debut-ös szervezőcsapattal igazán pozitív visszhangot kapott, így idén még magasabbra emelik a mércét.

A nyitóbulin egyből az olasz Marco Faraone dinamikus, temperamentumos tempója adja meg a kezdőhangot, majd a Ricardo Villalobos vagy Luciano inspirációja mellett felcseperedő francia Djebali és a berlini székhelyű mexikói tehetség, Hector fényesítteti ki a padlót a közönség talpával. A magyar Debut-os srácok pedig levezetésként a szokásos „házrengeteg” kíséretében éltetik tovább a masszív energiákat megmozgató estét. A buli várhatóan 11 körül fog kezdődni és hajnal hat előtt senki se számítson leállásra, a nyár legőrültebb pörgésének első felvonására pedig 3000 forintért lehet bejutni.

Line up:

MARCO FARAONE (IT)

HECTOR (GER)

DJEBALI (FR)

The Debut Dj’s

Jegyár: 3000Ft

Start: 23h / end: 6h

www.facebook.com/​events/​1556003314650002/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó