Pulzar

Partyajánló

Sound of Cream Open Air w/ with ALEXANDER POPOV, BEAT SERVICE @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2014. június 13.
Helyszín Track Terrace
Stílus Trance, Progressive Trance
Sound of Cream Open Air w/ with ALEXANDER POPOV, BEAT SERVICEJúnius 13-án érkezik a nyári szezon első Sound of Cream partyja - open air változatban. A Sound of Cream újra két olyan külföldi dj/producert lát vendégül, akik még nem jártak Magyarországon: Alexander Popov és Beat Service!Track Terrace

Sound of Cream Open Air w/ with ALEXANDER POPOV, BEAT SERVICE @ Track Terrace

Június 13-án érkezik a nyári szezon első Sound of Cream partyja - open air változatban. A Sound of Cream újra két olyan külföldi dj/producert lát vendégül, akik még nem jártak Magyarországon: Alexander Popov és Beat Service!

Az orosz trance producer és hangzása most érett be igazán: Alexander Popov legutóbbi albuma, a Personal Way osztatlan sikert aratott a rajongók körében. A lemezen olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Dash Berlin, Ruben de Ronde, Eximinds, Feel, LTN, illetve dalszerzők-énekesek, mint  Jonathan Mendelsohn, Susana, Jan Johnson és Kyler England. Itt az ideje, hogy a Sound of Cream közönségének is letegye a névjegyét. Kíváncsian várjuk!

Beat Service az az egyszerre ütemes és egyszerre fülbemászó dallamos dj/producer, akinek dalai már 3 éve izzítják a Beatport Trance Top 100 első 10 helyét, mint pl. "Not This Time", Fortuna", "Outsider", "Charged", "Solo", "Cut and Run", "Impulse", "Mars" és a "But I Did". Zenéit szinte az összes előadó támogatja, Armin van Buuen, Tiesto, Ferry Corsten, Above and Beyond és Markus Schulz. Ezt a tényt csak erősíti, hogy Beat Service kezei által kerültek ki a legnagyobb remix slágerek a legnagyobb kiadóktól az Anjuna, Enhanced, Black Hole és az Armada gondozásában.

Ezúttal a szabad ég alatt, de rossz idő esetén is fedett tánctéren szárnyalhat Magyarország vezető trance partysorozata – a Rákóczi-híd budai hídfőjénél, a Track Terrace-on.

DJ-k:
Alexander Popov
Beat Service
Tebron

JEGYEK :

Online elővételes jegyvásárlás a Resident Advisoron:
http:/​/​www.residentadvisor.net/​event.aspx?599560
8EUR + fee

Elővételes papír alapú jegyek:
Hamarosan 2500 Ft-ért

Helyszínen:
3000 Ft

FACEBOOK ESEMÉNY:
https:/​/​www.facebook.com/​events/​702686826454788/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó