Pulzar

Partyajánló

Astronaut Music pres Danny Howells & Ashley Casselle @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2014. július 19.
Helyszín Track Terrace
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house
Astronaut Music pres Danny Howells & Ashley CasselleAstronaut Music presents Balance 024 Album Tour @ Track TerraceTrack Terrace

Astronaut Music pres Danny Howells & Ashley Casselle @ Track Terrace

Astronaut Music presents Balance 024 Album Tour @ Track Terrace

Ha végre itt a nyár...itt a következő zenés – táncos össznépi asztronauta űrprogram is :)

Danny Howells az a dj akitől mindenki tart othon egy, vagy több cd-t is a hozzá kapcsolódó emlékekkel megspékelve / nocturnal frequencies 3. rulez!! / így aztán nehéz róla újat mondani. De ez szerencsére egyáltalán nem igaz a dj - szettjeire , ahol mindig képes újra és újra elvarázsolni a közönséget. Igazi örökmozgó, több mint 20 éve a pult mögött. Folyamatos turnék a világ különböző pontjain, rengeteg lemezmegjelenés, saját kiadó (Dig Deeper Records) Az egyetlen művész aki A GU- nál nem csak a fő vonalon , hanem 24:07, és a Nu-Breed szérián is megjelent. Howells remixfronton sem aprózta el: Madonna, Robbie Williams, Destiny's Child , David Morales, Felix Da Housecat's... hosszú lenne mindenkit felsorolni. Nem fér bele egyik standard zenei paradigmába sem. Csendben siklik a house zene gyorsan változó égisze alatt, nem nyilvánosság éhes, nem szociális-média függő. Ennek ellenére, vagy éppen ezért , az egyik legjobban magával ragadó művész. Stílusát „deepsexyfuturistictechfunkhouse” -ként aposztrofálja. Júliusban a Balance Album Tour kapcsán érkezik hozzánk, ami a tavalyi év egyik legizgalmasabb és legjobban várt kiadványa volt. Érzelem és dráma, néhány szuper, vintage hangzású deep-tech , tört ütemek, éteri hangok, laza funk, lusta nu-disco és borongós techno egyaránt fellelhető ezen a kifogástalanul összerakott lemezen, ahol minden egyes track olyan észrevehetetlenül és csodálatos harmóniában olvad össze ahogy a futók adják egymás kezébe a pályán a stafétabotot. Egészen biztosra vehető hogy izgalmas, magával ragadó zenei utazásnak lehetünk szem és fültanúi július 19-én :)

A következő ritmus konzultánsunk Ashley Casselle. A Mixmag magazin által 'This Charming Deejay'-ként emlegetett angol srác karrierje kezdetén is a saját útját járta, soha nem követte a trendeket. És hamarosan olyan művészek biztosították őt támogatásukról mint; Laurent Garnier vagy Francois K. Nem várattak sokáig magukra a fellépések és rezidenciák sem a világ legjobb klubjaiban; Vinyl, Heaven, Zouk , Warung, Bedrock, Womb , Amnesia …..

A kritikusok és a rajongók által egyaránt körülrajongott dj zenéje a zömök house, az ütős techno, és a hyper funk sajátos és hipnotikus egyvelege. Ashley-vel kapcsolatban egy örömteli, magyar vonatkozású hírről is beszámolhatunk A Bánhegyi Béla rendezésében, Szőke András főszereplésével készülő „Interkozmosz” című filmben Ashtrax – Digital Reason című zenéje is felcsendül, mégpedig a Bánhegyi -féle átiratban. Casselle-nek ráadásul saját, különbejáratú dj-zési technikája is van , a 'build-twist-lift'. Hogy ez mi is pontosan? Nos, hamarosan megtudjuk :)

A warm -up szekció felelőse, ahogy már az Astronautmusic estjein megszokhattátok, Obrotka aka Goodspeed.

Július 19-én a zenélő asztronauták ideiglenes bázisa a Track Terrace lesz! A helyszín open - air , a zene galaktikus, az italok hidegek , a hangulat forró, az angolok és a magyarok party és alkoholtoleranciája meglehetősen magas , így nem kétséges, hogy vidám kis estének nézünk elébe ;)

Line up:

Danny Howells

Ashley Casselle

Kühl Tamás

Obrotka aka Goodspeed

Early Bird Tickets: 2500Huf

Door: 3000/3500Huf

Jegyek a Resident Advisor-on már kaphatóak:

www.residentadvisor.net/​event.aspx

Hamarosan: Recordshop, Ticketportal Hungary, Dauer

www.facebook.com/​events/​300720936748077/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó