Pulzar

Partyajánló

SOC Events pres. Re-StarTrance w Richard Durand & ReOrder @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2020. augusztus 8.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Progressive House, Trance
SOC Events pres. Re-StarTrance w Richard Durand & ReOrderÚjra startol a trance szcéna is – augusztus 8-án egyből két nemzetközi fellépő érkezik az Akváriumba. Richard Durand és ReOrder ráadásul méltán kedvelt arcoknak számítanak.Akvárium Klub

SOC Events pres. Re-StarTrance w Richard Durand & ReOrder @ Akvárium Klub

Újra startol a trance szcéna is – augusztus 8-án egyből két nemzetközi fellépő érkezik az Akváriumba.

Richard Durand és ReOrder ráadásul méltán kedvelt arcoknak számítanak.

„Örömmel jelentjük be nyári Event-ünket! Augusztus 8-án, Budapesten az Akvárium Klubban egy nagyszabású bulival indítjuk újra a Trance életet. – írja a SOC Events csapat a közelgő esemény leírásában.

Valljuk be őszintén, kicsit már hiányzott is a hazai elektronikus zenei palettáról a trance találkozó, ahol minden alkalommal friss aktuális, vagy épp már nagy múlttal rendelkező fellépővel igyekszenek a trance élményeket gazdagítani a szervezők.

A trance körökben alapvető fontossággal bíró, Tiesto által alapított Black Hole Recordings színeiben érkező holland Richard Durand és a szlovák ReOrder tökéletes garancia a zenei stílus elengedhetetlen elemeinek megtapasztalására: eufória, öröm, önfeledt, vidám hangulat és tempós táncok.

Mindketten sokat tettek már a nagy olvasztótégelybe, és míg holland barátunk már a kétezres évek elejétől ontja magából a trance zenéket, szomszédunk a friss tehetségeknek számító sorokból lép az Akvárium KisHalljának pultjába.

Az éjszaka ünnepi minőségét a trance bulik visszatérése és a nemzetközi fellépők mellett az a tény koronázza meg, hogy a SOC Events csapat oszlopos tagja, Tebron ezen az estén tartja születésnapját, így még inkább várható az a fajta felemelő állapot, melyet a hazai trance arcok már jól ismernek, saját bőrbizsergésükből.

A Re-StarTrance névre keresztelt újrakezdésről Szeifert sem hiányozhat, így lesz teljes ez az augusztus 8-i, szombat éjszaka, melyre már elővételben megválthatjuk kedvezményes jegyeinket.

És, hogy milyen kezdést képzelünk el a trance közösségi élmény visszatérésére ezen az ígéretes éjszakán? Arra itt egy 3 perces nyitány Richard Durand-tól:

https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=WCQtZkXrUbU

 

LINE UP:

RICHARD DURAND ( NL )

REORDER ( SK )

SZEIFERT

TEBRON ( EXC. BIRTHDAY SET )

 

Jegyek/Tickets

Early Bird: 3000HUF

Online: 3500HUF

Helyszíni: 4000HUF

Online VIP: 4500HUF

Helyszín VIP: 6000HUF

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó