Pulzar

Partyajánló

Classic House Szilveszter

Fellépők
Dátum 2018. december 31.
Stílus Dance, Electro, House, Trance
Classic House SzilveszterZárd az évet a legendás DJk-kel, bulizz velünk az év utolsó éjszakáján az elmúlt idők feledhetetlen house-klasszikusaival! Utazzatok velünk a múltba, üljetek be a house időgépébe és hallgassátok, ahogyan igazi nagymesterek pörgetik nektek az azóta klubhimnuszokká vált zenéket! Egy éjszakára újra együtt zenélnek a legendás klubok rezidensei, találkozunk a fűtött és téliesített LeBistro-ban!

Classic House Szilveszter

Zárd az évet a legendás DJk-kel, bulizz velünk az év utolsó éjszakáján az elmúlt idők feledhetetlen house-klasszikusaival! Utazzatok velünk a múltba, üljetek be a house időgépébe és hallgassátok, ahogyan igazi nagymesterek pörgetik nektek az azóta klubhimnuszokká vált zenéket! Egy éjszakára újra együtt zenélnek a legendás klubok rezidensei, találkozunk a fűtött és téliesített LeBistro-ban!

Év végére igazi fesztivál helyszínné válik a LeBistro, ahol extra hang- és fény technikával, valamint teljesen téliesíett és fűtött belső térrel várunk a Kopaszi Gát kevésbé ismert, de annál csodálatosabb téli panorámájával!

Lineup:
STERBINSZKY (STUDIO)
ANDREWBOY (CORONITA)
NEWL (DOKK CLUB)
DJM (RIO)
HAMVAI (BED)
MAGONYI L. (BED BEACH)Belépő: elővételben az első 100 db 2000 Ft (ELFOGYOTT), a második 100 db 3000 Ft, utána 4000 Ft, a helyszínen 5000 Ft
VIP: elővételben: 6000 Ft.

Elővételi jegyek kaphatók a OneTicket jegyirodáiban és online a www.oneticket.hu oldalon hamarosan!

www.facebook.com/​events/​301631390448452/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó